.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от maharbal
    mi ide da...
    това ти е проблема като ти иде да ... едикакво си не го спираи , излеи си чувствата пред нея така че колкото и загубена да е да те РАЗБЕРЕ ЯСНО, и тя да реши какво ще те прави а онея парцаливковци дето ти се подиграват им набии канчетата. и те заживяха заедно дълго и щастливо.
    ne sym prevyrjenik na nasilieto. Pyk i tq ne e. Vednyj ne bqh na kef i edin smotanqk, pak ot klasa estesveno, se ebavashe s men i doakto se usetq beshe na zemqta pod stola si... sled tova razbrah ot edna fr ot klasa che vyprosnoto miche bilo razocharovano ot men... Pyk i kogato se qdosam naistina napravo otkacham. Qdosval sym se istinski 2 pyti i posledniq pyt momcheto svyrshi sys 6 sheva ot lqvata strana na glavata... No si go isprosi... Taka che nqma da biq nikogo...

заради това дали тя ще се разочарова или не ти ще се оставиш да те мачкат като кифла ли. усещаш ли как подсъзнателно слугуваш на едно момиче което очевидно не я боли фара за теб , да не кажа че и мигача и не мига ....
    abe sigurno dori i lampichkata za masloto ne i miga za men I ne i sluguvam, a prosto q obicham. moga da spra da go pokazvam, no ne i da spra da q obicham!Sega pone sme priqteli, osven ako sled tova, koeto stana neska vyobshte sme i priqteli... No nqma da se sbiq s nikogo!!! Nasilieto e neshtoto, koeto nai-mnogo mrazq

добре кажи ми как можеш да обичаш жена която не познаваш , едно е да си приказваш с нея и да сте в 1 даскало и т.н. но друго е да си всеки ден у тях да познаваш техните , да спиш с нея , да знаеш личните и проблеми и да се грижиш за нея... за съжителството говоря и тогава ще разбереш дали я обичаш
    haha poznavam q we nali e ot moq klas...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Пич...ти си мазохист камикадзе....

Awe ei ne sym mazohist E da.. poprincip dyrja na bolka, no ne sym mazohist edna fr syshto mi beshe kazala che sym mazohist NE SYM Obmislqm da si vzema boksova krusha, terasata ni e dosta golqma i ima de da q sloja... idealen udushnik za nervite...

Ти май си много прост... той няма предвид мазохист в физическия смисъл на думата.
    da znam. no dyrja i na fizicheska i na psihicheska bolka... se pak q obicham pochti 2 godini we
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    София
    Кажи й направо как седят нещата. С тия детски истории няма да стигнете далеч
    Smile!?

Тука шефове нема сички сме равни по тъпотия и умнотия Повече по 1вото

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре де ... просто "Н"-то на господиН не е хлътнало достатъчно...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Shove IT
    ти да не си поп бе

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    ти да не си поп бе
    WTF?!?!?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    ти да не си поп бе
    Не схванах. Момчето не е поп. Очевидно.
    Ако беше поп щеше да е смирен.

и last.fm-ец

Град
    Shove IT
    единия простак нарече другия господи маи си имам шегф

Полезна тема , помогна ми да си напрая някои изводи ....

А относно проблема ти.Скоро трява да ти мине любовта към нея ...

Град
    Shove IT

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Империята отвръща на удара.

и last.fm-ец

Не се отказваи за нищо на света ,а за това че нчкои казват, че 3 години са много имам отговор.
    Аз чаках 5 години да съм с моето момиче сега съм с неч от 9 месеа.
    Такаче ако мислиш, че това е истинската любов не я предаваи.

Град
    Shove IT
    Империята отвръща на удара.
    Cum in me my son.... !

Мега фен Аватара на Chacho
    Аааа много си нежен ве пич.. За автора става на въпрос. Подари и букет и пръстен, изведи я на вечеря да си приказвате цяла вечер на светлината на свещички и накрая вместо да я изкъртиш от секс и прати въздушна целувка и й кажи на 134 езика обичам те. Ако не виждаш грешния подход в горенаписаното.. пич ти си пълен задръстеняк. Не се обиждай, 90% от хората днес са, аз съм правил доста неща от сорта на тези горе докато в един момент си казах "Край, няма да съм мухльото, който постоянно хлътва по някоя и я чака по 7-8 месеца, за да й предложи и да го отрежат". Ето моя съвет. Убий, ама направо ЗАЛИЧИ доброто момче у себе си. Вместо това стани мъж и все пак не на другата граница... някъв jerk.

Ако ти:

1. Мислиш по 1 на всеки 2 секунди за нея
    2. Чудиш се как да я впечатлиш, какъв жест да направиш за нея
    3. Изслушваш проблемите й за другите момчета и разочарованията й от приятелките
    4. Слагаш я на пиадестал
    5. Всеки път като ти каже какво иска от бъдещото си гадже (или мъж), ти казваш как ще може да станеш този човек
    6. Показваш и нон-стоп колко я обичаш и често го изразяваш с думи.
    7. Не я прегръщаш през кръста или не й галиш косата, лицето,други части..
    8. Изтъкваш се колко си по-приличен от другите.
    9. Опитваш се да се покажеш, че си прав и можеш да даваш добри съвети.
    10. Всяко едно нещо, което правиш свързваш с нея.

То тогава пич трябва да заличиш всяка една точка от горните 10 от себе си. Не ти казвам да не й отваряш вратата и да й даваш път или пък да й вземеш якето преди да седне.

Има едно нещо, което трябва да осъзнаеш. Тя НЕ Е някаква идеално изваяна фигура от господ, която за теб е награда и ти се опитваш да спечелиш. ТИ си този супер готин тип, който тя не може да не хареса, заради характера ти и начина ти на живот. Ти си имаш свой живот и свои интереси и амбиции. Всичко се подчинява на тях, а повярвай ми, тя ако си й близък и имаш този мироглед, веднага ще поиска да се бутне някъде измежду твоите неща.

Ето каква е според мен тя за теб:

- Много социална. Общува спокойно с теб, а и с други.
    - Разбираща. Каквото й споделиш, тя ще те разбере. Най-добрият приятел срещу теб, който наистина те слуша.
    - Мила
    - Енергична
    - Много добра приятелка
    - Умна
    - Популярна, но все пак над интригите на елита
    - Със готини представи за живота

Не отричам, но тя не притежава до така степен тези неща, колкото ти си мислиш. Не се притеснявай, да й покажеш, че ти си имаш свои предпочитания. Може да ти харесват руси а тя да е чернокоса. Покажи й го, покажи й че имаш изисквания към момичето, които не са ниски. Нека се пребори за мястото "гадже" в живота ти. Но забога за да стане такава, тя първо трябва да се разкара от мястото "приятелка".

Жените преценяват мъжете по 2 начина.
    Едните - за гаджета
    Другите - за приятели

Познай добрите момчета в коя категория попадат. И това става общо взето от самото начало, когато се опознавате (първите няколко минути).

За да излезеш от зоната на приятелите (което не е много сигурно, че може да стане, веднъж ако си попаднал), ти трябва да станеш сексуален тип. Не се притеснявай да я прегърнеш или да я щипнеш на шега. Заглеждай се по други момичета и най-вече вкарай приключение в живота й. Повярвай ми това е ключът към успеха, много малко успяват да го предложат. Вместо вечеря на свещи - боулинг, бънджи, ски, картинг, много здрава комедия в киното, замеряне с балони в къщи. Момичето като излезне си има достатъчно приятелки, с които да си говори - разговорите са женско нещо. Екшъна е мъжко - покажи че си мъж. В крайна сметка жените търсят мъжкото в нас.

И не на последно място - намери си и някое друго момиче. Това обсебване по една няма да ти донесе нищо добро. Когато зарибяваш една мацка повече ти се покачва тройно успеха, защото ти не се вманиячаваш по нея, което повярвай ми е отвратително гадно.

Не слушай какво ти говорят момичетата, че искат. Да си добър и мил...защо няма такива. Много от тях не знаят какво искат. Тръгват и късат с някви гадняри. Но най-честата женска представа за връзка е да си намерят някое лошо момче, с което не са на сигурно и които е непридвидим и забавен и да си го изваят в техния имагинерен образ, за идеален партньор.

Другия път искам да чуя от теб: "Тия много ме дразнят че ми се ебават. Сега имам две причини да им покажа къде им е мястото. ПЪРВО заради себе си и ВТОРО заради едно момиче, което зарибявам."

Айде мъжки, ти си и успех. Малко като нападка излезе мнението ми (освен че е 12 километрово), но съм минал по този път, отряза ме ангелчето, промених се и сега ми харесва. Колкото по рано си забележиш грешките, толкова по-добре. И не приемай всичко, което ти кажа, запази си твоето мнение, но вникни в думите ми..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Shove IT
    напълно съм съгласен с Чачо.. и евала за дългия и подробен пост

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Мисля,че съм заразен.

и last.fm-ец

оф я стига си самосъжалявал..още си мн малък да се депресираш толкова и то не за какво да е а за 1 момиче?!колко други момичета ще има в живота ти.. ;]

Град
    Shove IT
    Мисля,че съм заразен.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Елее... И кат не си от елита, фаталнооо... Тцтцтц...
    The reasons of love... <3

депресант ..я се стегни ... присмиват ти се че харесваш някой .. кви са тия хора бе

Ако обичаш някои му го кажи не чакаи да стане прекалено късно.
    Даже и тои да не отвърне на чувствата
    ти поне ще знаеш, че си опитал
    и никога през този живот няма да се съжеляваш за това, че можеби си
    попречил на това така велико чувство,,Любовта,,.
    Ако те отхвърли ти ще почувстваш една много голяма болка но тя може
    и да отмине някога защото се някои ще ти помогне, а ако не споделиш
    с него/нея тази болка щете изгаря цял живот.
    Истинската любов може да се познае по това, че дори и спомена
    за човека които обичаш да изчезне ти винаги като се сетиш за него,
    ще чувстваш нещо в сърцето си, по силно от теб, по силно от всеки,
    нещо което не може да се опише с думи, но имено това нещо ще те
    подържа жив, ще ти дава смисъл да продължаваш да живееш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ae tez ne sa nared ti q haresva6 te ti sa prismivat,nqredi gi nqkoi pat ili po4ni i ti da im se prismiva6 i 6e gi vidi6,4e vednaga 6e sprat,puk ti ne sa ot4aivai vinagi moge ot priqtelstvoto da izleze ne6o pove4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ne moga da razbera kvo tolkova e stanalo 4e 4ak i da mrazish jivota aa tiq deto q ebvat sa bahti kele6ite
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

напълно съм съгласна с мнението на Chacho и на вс които ти казаха да се стегнеш, може да прозвучи малко грубо (за което се извинявам) но се държиш като п*тка. а момичето едва ли иска такова гадже. не се оставяй хората да се е*ават така с теб защото цял живот ще те тъпчат и унижават. стегни се и се дръж малко по мъжки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си