.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аааа много си нежен ве пич.. За автора става на въпрос. Подари и букет и пръстен, изведи я на вечеря да си приказвате цяла вечер на светлината на свещички и накрая вместо да я изкъртиш от секс и прати въздушна целувка и й кажи на 134 езика обичам те. Ако не виждаш грешния подход в горенаписаното.. пич ти си пълен задръстеняк. Не се обиждай, 90% от хората днес са, аз съм правил доста неща от сорта на тези горе докато в един момент си казах "Край, няма да съм мухльото, който постоянно хлътва по някоя и я чака по 7-8 месеца, за да й предложи и да го отрежат". Ето моя съвет. Убий, ама направо ЗАЛИЧИ доброто момче у себе си. Вместо това стани мъж и все пак не на другата граница... някъв jerk.

Ако ти:

1. Мислиш по 1 на всеки 2 секунди за нея
    2. Чудиш се как да я впечатлиш, какъв жест да направиш за нея
    3. Изслушваш проблемите й за другите момчета и разочарованията й от приятелките
    4. Слагаш я на пиадестал
    5. Всеки път като ти каже какво иска от бъдещото си гадже (или мъж), ти казваш как ще може да станеш този човек
    6. Показваш и нон-стоп колко я обичаш и често го изразяваш с думи.
    7. Не я прегръщаш през кръста или не й галиш косата, лицето,други части..
    8. Изтъкваш се колко си по-приличен от другите.
    9. Опитваш се да се покажеш, че си прав и можеш да даваш добри съвети.
    10. Всяко едно нещо, което правиш свързваш с нея.

То тогава пич трябва да заличиш всяка една точка от горните 10 от себе си. Не ти казвам да не й отваряш вратата и да й даваш път или пък да й вземеш якето преди да седне.

Има едно нещо, което трябва да осъзнаеш. Тя НЕ Е някаква идеално изваяна фигура от господ, която за теб е награда и ти се опитваш да спечелиш. ТИ си този супер готин тип, който тя не може да не хареса, заради характера ти и начина ти на живот. Ти си имаш свой живот и свои интереси и амбиции. Всичко се подчинява на тях, а повярвай ми, тя ако си й близък и имаш този мироглед, веднага ще поиска да се бутне някъде измежду твоите неща.

Ето каква е според мен тя за теб:

- Много социална. Общува спокойно с теб, а и с други.
    - Разбираща. Каквото й споделиш, тя ще те разбере. Най-добрият приятел срещу теб, който наистина те слуша.
    - Мила
    - Енергична
    - Много добра приятелка
    - Умна
    - Популярна, но все пак над интригите на елита
    - Със готини представи за живота

Не отричам, но тя не притежава до така степен тези неща, колкото ти си мислиш. Не се притеснявай, да й покажеш, че ти си имаш свои предпочитания. Може да ти харесват руси а тя да е чернокоса. Покажи й го, покажи й че имаш изисквания към момичето, които не са ниски. Нека се пребори за мястото "гадже" в живота ти. Но забога за да стане такава, тя първо трябва да се разкара от мястото "приятелка".

Жените преценяват мъжете по 2 начина.
    Едните - за гаджета
    Другите - за приятели

Познай добрите момчета в коя категория попадат. И това става общо взето от самото начало, когато се опознавате (първите няколко минути).

За да излезеш от зоната на приятелите (което не е много сигурно, че може да стане, веднъж ако си попаднал), ти трябва да станеш сексуален тип. Не се притеснявай да я прегърнеш или да я щипнеш на шега. Заглеждай се по други момичета и най-вече вкарай приключение в живота й. Повярвай ми това е ключът към успеха, много малко успяват да го предложат. Вместо вечеря на свещи - боулинг, бънджи, ски, картинг, много здрава комедия в киното, замеряне с балони в къщи. Момичето като излезне си има достатъчно приятелки, с които да си говори - разговорите са женско нещо. Екшъна е мъжко - покажи че си мъж. В крайна сметка жените търсят мъжкото в нас.

И не на последно място - намери си и някое друго момиче. Това обсебване по една няма да ти донесе нищо добро. Когато зарибяваш една мацка повече ти се покачва тройно успеха, защото ти не се вманиячаваш по нея, което повярвай ми е отвратително гадно.

Не слушай какво ти говорят момичетата, че искат. Да си добър и мил...защо няма такива. Много от тях не знаят какво искат. Тръгват и късат с някви гадняри. Но най-честата женска представа за връзка е да си намерят някое лошо момче, с което не са на сигурно и които е непридвидим и забавен и да си го изваят в техния имагинерен образ, за идеален партньор.

Другия път искам да чуя от теб: "Тия много ме дразнят че ми се ебават. Сега имам две причини да им покажа къде им е мястото. ПЪРВО заради себе си и ВТОРО заради едно момиче, което зарибявам."

Айде мъжки, ти си и успех. Малко като нападка излезе мнението ми (освен че е 12 километрово), но съм минал по този път, отряза ме ангелчето, промених се и сега ми харесва. Колкото по рано си забележиш грешките, толкова по-добре. И не приемай всичко, което ти кажа, запази си твоето мнение, но вникни в думите ми..
    Blagodarqti za dylgoto mnenie
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Начи глей ся,нещата стоят така:

Минал съм по същия път и то скоро и знам какво е,повярвай,като те отреже тотално ще спреш да я обичаш,не ми казвай че я обичаш защото тази обич ще изчезне постепенно и неусетно.
    Не разбрах точно в какви взаимоотношения сте,но ако бях на твое място щях да си хвана друго гадже,просто за самочувствие и за пред нея,защото тя явно разбира,че няма да се откажеш от нея и може,малко вероятно е,де,да те използва.
    Другото,което можеш да направиш е да не я търсиш сега през ваканцията 1-2 седмици(знам,че няма да издържиш,затова ти казвам 1-2 седмици,а не повече) и виж дали тя ще те потърси,ако държи на теб.Нещата стават много шибани ако някой пък я съветва да се прави на недостъпна.
    Някой път като си приказвате я попитай какво мисли за теб и какви са й чувствата към теб,без никакви намеци да я питаш дали те харесва,просто какви са й чувствата.

Другото:
    Тия дето ти се смеят се мислят за всезнайковци,ти трябва на тях да им се смееш,че не разбират от любов.Едно е сигурно:
    смеят ти се,защото са малоумни и не разбират,не е грешката в теб.А за смс-ите-ако искаш продължавай да й пращаш,стига поне понякога да ти отговаря,и за това може да я попиташ,дали има нещо против това да й пращаш смси.

Искам да те питам нещо:
    От кой град си и на колко си,защото ако знам на колко си ще ми е още по-лесно да ти давам съвети,и повярвай ми.мога да ти кажа още неща.

оф,и аз искам да си намеря мом4е 4увствително като теб и на което му пука за такива работи...
    ина4е успокой се не е станало кой знае какво

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    оф,и аз искам да си намеря мом4е 4увствително като теб и на което му пука за такива работи...
    ина4е успокой се не е станало кой знае какво
    аз мога да съм такъв,стига да си струва
    от кой град си? lol

Цитирай Първоначално написано от sabaku_no_gaara
    Начи глей ся,нещата стоят така:

Минал съм по същия път и то скоро и знам какво е,повярвай,като те отреже тотално ще спреш да я обичаш,не ми казвай че я обичаш защото тази обич ще изчезне постепенно и неусетно.
    Не разбрах точно в какви взаимоотношения сте,но ако бях на твое място щях да си хвана друго гадже,просто за самочувствие и за пред нея,защото тя явно разбира,че няма да се откажеш от нея и може,малко вероятно е,де,да те използва.
    Другото,което можеш да направиш е да не я търсиш сега през ваканцията 1-2 седмици(знам,че няма да издържиш,затова ти казвам 1-2 седмици,а не повече) и виж дали тя ще те потърси,ако държи на теб.Нещата стават много шибани ако някой пък я съветва да се прави на недостъпна.
    Някой път като си приказвате я попитай какво мисли за теб и какви са й чувствата към теб,без никакви намеци да я питаш дали те харесва,просто какви са й чувствата.

Другото:
    Тия дето ти се смеят се мислят за всезнайковци,ти трябва на тях да им се смееш,че не разбират от любов.Едно е сигурно:
    смеят ти се,защото са малоумни и не разбират,не е грешката в теб.А за смс-ите-ако искаш продължавай да й пращаш,стига поне понякога да ти отговаря,и за това може да я попиташ,дали има нещо против това да й пращаш смси.

Искам да те питам нещо:
    От кой град си и на колко си,защото ако знам на колко си ще ми е още по-лесно да ти давам съвети,и повярвай ми.мога да ти кажа още неща.
    ami ot lovech na 15 sled 2 sedmici prava 16... i samo ne kazvai che sym malyk[/b]
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Boulevard of broken dreams
    Е и аз харесвах 1 момче година и половина някъде,даже и още ми харесва,но той и като приятелка не ме харесва Трябва да се гледа по-оптимистично на нещата...Аз съм харесвала мн момчета,дето не ме забелязват дори... а иначе тя би трябвало да оценява всичко,което си направил за нея и е голяма късметлийка,че точно момче като теб се е влюбило в нея
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    Е и аз харесвах 1 момче година и половина някъде,даже и още ми харесва,но той и като приятелка не ме харесва Трябва да се гледа по-оптимистично на нещата...Аз съм харесвала мн момчета,дето не ме забелязват дори... а иначе тя би трябвало да оценява всичко,което си направил за нея и е голяма късметлийка,че точно момче като теб се е влюбило в нея
    hah da be... golqm kysmet nqma shto...

И аз съм за варянта да изчакаш някои ден. ( оххх не ти блазя брат) аз лично мразя да правя това но просто понякога се налага и наистина чакането обива човек .....

абе кво момче си ти така да ревеш,бе?!
    ебати лигльото !

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ми.. приятел ще ти кажа едно едиственно... нещо! НЯма нищо вечно и след време ще изчезне любовта ти към нея. Е, ако си по-силен и искаш да си я обичаш вечно и така да продължи живота ти, няма да я забравиш, да.. Но по-добре да я забравиш. Напълно няма да я забравиш, но поне ще се почустваш по-добре ако намериш начин да продължиш без да си даваш напразни надежди.. Момичето е явно "заблудено" както баща ми обича да казва Няма значение, надявам се да не ми се убидип на това... Освен да ти пожелая къмсет в любовта, защото и ти си от хората които си нямат никакъв
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Re: мразя живота

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Вече ми идва да скоча върху някоя кола... Надявам се да пукна колкото се може по-бързо Моля някой да ми помогне...

Абе нещастник смотан, нелепо тъпа изцепка на псевдородители, говненце малко грозно, осакатено откъм мозък, като ще се самоубиваш, ходи от някоя тераса са хвърли или от някой мост. Пред КОЛА ЩЯЛ ДА СКАЧА. Ами нали заради обществен израстък недорасъл пе*дал като тебе някой невинен шофьор ще лежи в затвора заради нискобюджетно кретено-същество безгръбначно като тебе бе даеба... ябаааааааа не истина как се ядосах !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Здравейте, просто искам да си излея душата, дано да ми стане по леко. МРАЗЯ ЖИВОТА!!! Харесвам едно момиче от моя клас. Тя е най-прекрасното нещо, което някога съм виждал. Влюбих се в нея веднага щом я видях на 15 септември 2006 година. Казах и че я харесвам чак към края на 2007 година и то защото тя повдигна въпроса дали си падам по-нея. Опитвам се да бъда мил... подарявал съм и 2-3 пъти разни работи... Попринцип е несподелено, но въпреки това аз найстина много я обичам С нея сме добри фр... говорим си, пишем си по скипе... Проблема е следния. Писал съм и СМС-и попринцип вечер да и пожелая лека нощ... Едно момче и беше зело телефона и е прочело смсите... Демек целия клас знае... а иначе знаеха само 2 момичета... Знае дори и класната Доста се ебават с мен, особено оня дето прочете смсите... На мен не ми пука... да се ебават с мен колкото си искат, но не искам да се ебават с крисито Тя не е виновна, че я харесвам... Не знам дали съм я дразнел с това, че я харесвам... не съм от елита... а тя е страхотна... Можете ли да ми дадете съвет какво да направя? Много ви моя Вече ми идва да скоча върху някоя кола... Надявам се да пукна колкото се може по-бързо Моля някой да ми помогне...
    Напълни форума с туй Криси Абе на колко тодини са тия че да си подиграват трябва да са супер пишлеменца и да имат незнам къф акаъл спх
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    Вече ми идва да скоча върху някоя кола... Надявам се да пукна колкото се може по-бързо Моля някой да ми помогне...

Абе нещастник смотан, нелепо тъпа изцепка на псевдородители, говненце малко грозно, осакатено откъм мозък, като ще се самоубиваш, ходи от някоя тераса са хвърли или от някой мост. Пред КОЛА ЩЯЛ ДА СКАЧА. Ами нали заради обществен израстък недорасъл пе*дал като тебе някой невинен шофьор ще лежи в затвора заради нискобюджетно кретено-същество безгръбначно като тебе бе даеба... ябаааааааа не истина как се ядосах !
    Туй не го бях прочела
    та ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛУУУУУУУДДДДДДДД ЛИ СИИИИИИИИ??? или щте сЕ ПОБЪРКВАШ
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аааа много си нежен ве пич.. etc etc

И ти ще направиш още няколко сериозни мнения и ще се джойнеш към дарк сайд-а.И ще има интелигентни и остроумни подмятания към по-малко развитите същества на 21 век или иначе казано към индивидите от младото поколение, на които IQ-то им граничи с това на куха лейка с 3 дупки на дъното.. ех не всички разбира се.
    The Spark

tva e izras we malumnik, da ne mislish che sym tolkos glym da skocha pred kola we... pff...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    земи се стегни , като се ебават с теб тъпите ти съученици какво правиш по въпроса , пребии един и другите да си правят сметка дали ще ти се подиграват , а срамно ли е да сваляш едно момиче , да и пожелаеш лека нощ - какво лошо има в това ? Стегни се малко заради путка няма да ставаш путка

+1

Добре сега ще напиша нещо,което надявам се да прочетеш и да усмислиш някой неща.Виж аз бях почти в идентична ситуация,обичах толкова много едно момиче,за мен то бе всичко в продължение на няколко месеца аз непрестанно си мислех за нея,обичах всеки миг прекаран с нея,но ситуацията беше много сложна и явно не беше писано да бъдем заедно и така това което мога да те посъветвам и което аз осъзнах в един момент е че просто не си заслужава,да си пропиляваш живота в чакане,защото той и без това е кратък живей за мига пък не му мисли толкова.Знам че за тебе тя ти се струва единствена в момента,повярвай ми и аз бях така,но трябва да си дадеш равносметка дали си заслужава толкова голямо чакане,при възможноста тя никога да не те обикне(не ти го пожелавам,но има и такъв вариант).Виж сега аз какво направих,неказвам да забравиш момичето,защото не е лесно и може би никога няма да я забравиш,защото си изпитвал такива силни чувства към нея,но следва едно ''Но'' защо не се опиташ да излизаш с повече хора да се запознаваш с различни момичета,въобще да си прекарваш готино и да се радваш на живота,пък тя когато осъзнае всичко това което си направил за нея ,тя трябва да те потърси,тя трябва да разбере че не си и винаги на разположение и че тя трябва да се бори ти да я харесаш,защото знаеш ли какво си мисли сега че ти си и ''вързан в кърпа'',тоест си и винаги на разположение,а това не трябва да показваш на една жена иначе веднага ще загуби интерес.
    А относно за подигравките,еми това е наистина детинско поведение и те ще го осъзнаят някой ден когато изгубят ума и дума от любов по някое момиче,хубаво че не си по насилието,а и то не е единствения начин да затвориш устата на един глупак,ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
    Аиде упсех и малко по позитивно на нещата,ако си забелязал,момичетата харесват забавни момчета(не казвам вулгарни,а забавни) тези които се радват на живота.Така че смело и горе главата

лелее момче здраво си хлътнал!!!ама тая криси трябва вече да ти каже ще стане ли нещо или не да нямаш напранзи надежди....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    лелее момче здраво си хлътнал!!!ама тая криси трябва вече да ти каже ще стане ли нещо или не да нямаш напранзи надежди....
    haha ama seriozno li sym hlytnal??? Maleee mersi che mi kaza ne bqh zabelqzal

mamka mu utre pak sym na daskalo i imam chas i pri klasnata...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    и кво ми пука на мене?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    и кво ми пука на мене?

Охааа He is back

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    и кво ми пука на мене?

Охааа He is back
    MORE EVIL THAN EVER

tva e izras we malumnik, da ne mislish che sym tolkos glym da skocha pred kola we... pff...
    Оставам безмълвен пред селските ти думи , овчи вожде на племето на нежните самоубийци ! Като ти гледам турския правопис, си точно толкова "глум", че да направиш много непредсказуеми неща, така че не ползвай метод, по който да навредиш и на нас нормалните хора.
    Израз е баба ти, аз изрази не видях, поне не такива които да правят връзка в съзнанието на трезвомислещ .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    Sofia, Bulgaria
    и кво ми пука на мене?
    ммм, и аз имам същата реплика в училище...niice

Авторе - стига си и тичал след гъза

не харесва като се биеш - и кво, путьо ли ще станеш заради нея....
    Бахти тъпия ник имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си