- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мразя живота
Здравейте, просто искам да си излея душата, дано да ми стане по леко. МРАЗЯ ЖИВОТА!!!![]()
Харесвам едно момиче от моя клас. Тя е най-прекрасното нещо, което някога съм виждал. Влюбих се в нея веднага щом я видях на 15 септември 2006 година. Казах и че я харесвам чак към края на 2007 година и то защото тя повдигна въпроса дали си падам по-нея. Опитвам се да бъда мил... подарявал съм и 2-3 пъти разни работи... Попринцип е несподелено, но въпреки това аз найстина много я обичам
С нея сме добри фр... говорим си, пишем си по скипе... Проблема е следния. Писал съм и СМС-и попринцип вечер да и пожелая лека нощ... Едно момче и беше зело телефона и е прочело смсите... Демек целия клас знае... а иначе знаеха само 2 момичета... Знае дори и класната
Доста се ебават с мен, особено оня дето прочете смсите... На мен не ми пука... да се ебават с мен колкото си искат, но не искам да се ебават с крисито
Тя не е виновна, че я харесвам... Не знам дали съм я дразнел с това, че я харесвам... не съм от елита... а тя е страхотна... Можете ли да ми дадете съвет какво да направя? Моля някой да ми помогне...
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(