Цитирай Първоначално написано от Freeminded
Цитирай Първоначално написано от maharbal
Цитирай Първоначално написано от Freeminded
Ами пич, явно тя не те харесва след толкова много жестове и време тя да не ти е обърнала внимание сам стигаш до извода, че не си от "елита" на възможностите, а пък и ако действително тя е "страхотно" момиче, то ти би трябвало сам да си прецениш възможностите до къде това твое увлечение трябва да си има граници. Чак есемеси за лека нощ да и пращаш вече е наистина прекалено и с право те ебават. От друга страна всичко това е една добра репетиция за по нататък, когато порастнете и тя не е толкова смотана, че да те разиграва.

Syglasen sym sys vsichko, koeto napisa, no samo ne q narichai smotana !!! Za men pishi kvoto si iskash, no samo ne obijdai neq ako moje.
Виж сега, няма нужда да се правиш на обиден от нейно име. Но нека почнем с най-изпъкващите доказателства защо ми се струва, че това момиче е смотла. А ти просто чети и не се нахврърляй.
Каза че си и подарил цветя (в тази или другата ти тема), при което тя нито е приемала, нито е предавала, само сте си седели на някаква пейка, а най-вероянто сте и мълчали, понеже не си разбрал дори дали и харесват. Поне да ти беше казала "аууу страхотни са". Та първо на първо, пич, явно тя или се е сдухала от жеста ти, или е останала безразлична към него. И в двата случая признака сочи към това, че не е дораснала за подобен тип жестове или неразбира намеците ти, което единствено сочи, че или е смотла, или не те харесва. А наричайки я смотла не се обръщам персонално към нея, а към онази група момичета, които не знаят какво искат. А ти явно се занимаваш с такава. За това ти казах, почай още известно време, може и да се пооправи момичето. Късмет!
Ne se obijdam ot neino ime... prosto mi e nepriqtno nqkoi da govori neshto losho za neq... Kogato v daskalo nqkoi kaje neshto losho za neq, obiknoveno sa 2-3 momcheta mi ide da... Prosto ne sym syglasen s prustotiite"...очай още известно време, може и да се пооправи момичето. Късмет!" Tq nqma kakvo da se opravq... Ne si misli che imam neshto protiv teb... Prosto ne poznavash nito mene nito neq.... i ne znaesh kakyv strahoten chovek e