- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Tук, най-вероятно. 3ти параграф.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Да, там преди пишеше само в края на седмицата да очакваме допълнителна информация, а сега на 15![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Нямам търпение вече
Хайде деееееееееееееееееееее няма ли да ми се обадяттт ;(
Първоначално написано от ™G-Baby™
на мен също не са ми се обадили още и мисля, че като със с "М" трябва да чакам много. Надявам се тази година организацията им да е по-добра отколкото миналата. Участвах за първи път, но съм чувала, че хората са чакали по месец![]()
Миналата година не звъняха по азбучен ред, може и тази да не е така.Каква ли информация трябва да очакваме утре?Първоначално написано от mimilia
![]()
![]()
![]()
преди малко си мислех за това, този конкурс не може да ми излезе от главата, а и като разбрах, че малко ще отпаднат се успокоих![]()
Пожелавам успех на всички
Благодаря на теб също.Ами вече няма да са толкова малко.Фондацията е добавила още 100 човека към 1 класиране...
ами късмет на новоприетите![]()
Но те са си писали, че не е задължително да пуснат 1500 стипендии, тъй че, колко ще са отпадналите, не е ясно![]()
случайно да знаете дали има вече допълнителна информация, че нещо не мога да намеря![]()
Я кажете какви въпроси са ви казвали миналите години?Казаха ми,че някои хора са ги карали да разказват вицове.Подгответе ме психически
BTW,моето име го нямаше на 1 окт.Чак днес видях че са ме добавили.В края на страниацта има един ред разстояние и са добаввени още 10 имена от буквата ми.Напрао умрях си от кеф.Тъкмо бях изгубила надежда и нещо ме накара да отворя сайта.Пишеше че ще е поетапомно,но аз мислех че на 1-ви са вкарали всички спечелили.И съм грешала,наистина е поетапомно.Просто на скедващите етапи не вкарват както при първия по 50 човека на име,а макс -10.Явно чак сега са провели нашите.И след всичката тази обърквация да кажа-тези,които не сте класирани,проверете пак сайта,защото може чак сега да са вписали името ви.Ако не бях проверила днес,щях да припадна като ми звъннат за интервюто.Незнам изобщо как се сетих да отворя сайта да проверя.
П.С.Винаги пиша така объркващо,сори![]()
честиторадвам се за теб и се надявам да спечелиш стипендията
успех![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
БлагодаряДано да гепна и аз некое левче
И така де,освен тези въпроси,които ги пише тук,някой може ли да каже други задавани въпроси?
Кандидатствах с математика и ме приеха за втори кръг. Някой знае ли какви горе-долу въпроси ще задават?
предполагам нещо от материала, най-гадното. Може би накои определения или трудове на известни математици... нз![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
E, това ще го оправя, запознат съм с тях. Ама ако ми изтупкат някой въпрос тип "Какви интересни идеи имаш за математика", става лошо...
Могат да те питам буквално каквото им хрумни, макар че няма как да им решаваш задачи по телефона![]()
![]()
, зависи какво си писал/писала в есето.Желая ти успех
![]()
.Бай дъ уей звъняли ли са на някого вече?
Ами аз доколкото знам, вече има хора, на които са се обадили и които са даже интервюирани. Но те започват с предни букви на азбуката... Аз май трябва да почакам още.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Благодаря за инфото, супер много !С кои букви са започнали, знаеш ли?Ох дано да не стигнат скоро до мен![]()
.Значи я карат по азбучен ред.Трудно ли е било интервюто?
Ами момичето, за което знам, започва с Г. Нямам много подробности, освен че са се държали приятелски, питали са я относно нейните любими писатели и поети (тя кандидатства с литература) и интервюто е продължило15-20 минути.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
На мен ми се обадиха в петък, за да се разберем за интервюто - ще бъде в сряда около 18.00 часа. Жената, която ми се обади беше много мила ... Ох, много се притеснявам ...![]()
uspeh na vsi4ki!dr1jte se spokoino,vse edno govorite s nqkoi priqtel![]()
Успех от мен.Това е много лошо, че не е по-номера, добре че поне са били дружелюбни.Първоначално написано от Vikit{}