.
Отговор в тема
Страница 10 от 20 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 495
    Tук, най-вероятно. 3ти параграф.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Да, там преди пишеше само в края на седмицата да очакваме допълнителна информация, а сега на 15
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Нямам търпение вече Хайде деееееееееееееееееееее няма ли да ми се обадяттт ;(
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

на мен също не са ми се обадили още и мисля, че като със с "М" трябва да чакам много. Надявам се тази година организацията им да е по-добра отколкото миналата. Участвах за първи път, но съм чувала, че хората са чакали по месец

Цитирай Първоначално написано от mimilia
    на мен също не са ми се обадили още и мисля, че като със с "М" трябва да чакам много. Надявам се тази година организацията им да е по-добра отколкото миналата. Участвах за първи път, но съм чувала, че хората са чакали по месец
    Миналата година не звъняха по азбучен ред, може и тази да не е така.Каква ли информация трябва да очакваме утре?

преди малко си мислех за това, този конкурс не може да ми излезе от главата, а и като разбрах, че малко ще отпаднат се успокоих
    Пожелавам успех на всички

Благодаря на теб също.Ами вече няма да са толкова малко.Фондацията е добавила още 100 човека към 1 класиране...

Град
    Mordor
    ами късмет на новоприетите
    Но те са си писали, че не е задължително да пуснат 1500 стипендии, тъй че, колко ще са отпадналите, не е ясно

случайно да знаете дали има вече допълнителна информация, че нещо не мога да намеря

Я кажете какви въпроси са ви казвали миналите години?Казаха ми,че някои хора са ги карали да разказват вицове.Подгответе ме психически
    BTW,моето име го нямаше на 1 окт.Чак днес видях че са ме добавили.В края на страниацта има един ред разстояние и са добаввени още 10 имена от буквата ми.Напрао умрях си от кеф.Тъкмо бях изгубила надежда и нещо ме накара да отворя сайта.Пишеше че ще е поетапомно,но аз мислех че на 1-ви са вкарали всички спечелили.И съм грешала,наистина е поетапомно.Просто на скедващите етапи не вкарват както при първия по 50 човека на име,а макс -10.Явно чак сега са провели нашите.И след всичката тази обърквация да кажа-тези,които не сте класирани,проверете пак сайта,защото може чак сега да са вписали името ви.Ако не бях проверила днес,щях да припадна като ми звъннат за интервюто.Незнам изобщо как се сетих да отворя сайта да проверя.
    П.С.Винаги пиша така объркващо,сори

честито радвам се за теб и се надявам да спечелиш стипендията
    успех
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Благодаря Дано да гепна и аз некое левче И така де,освен тези въпроси,които ги пише тук,някой може ли да каже други задавани въпроси?

Абе вярвате ли си, че ще има някой толкова тъп, дето да е взел стипендия миналата година, да кандидатства тая година пак, да знае туй-онуй за интервюто и да го разкаже на конкуренцията? 'щото сме баш т'ва, конкуренция. Ква файда, ако я караме колективно?

Кандидатствах с математика и ме приеха за втори кръг. Някой знае ли какви горе-долу въпроси ще задават?

предполагам нещо от материала, най-гадното. Може би накои определения или трудове на известни математици... нз
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

E, това ще го оправя, запознат съм с тях. Ама ако ми изтупкат някой въпрос тип "Какви интересни идеи имаш за математика", става лошо...

Могат да те питам буквално каквото им хрумни, макар че няма как да им решаваш задачи по телефона , зависи какво си писал/писала в есето.Желая ти успех .Бай дъ уей звъняли ли са на някого вече?

Град
    паралелно
    Ами аз доколкото знам, вече има хора, на които са се обадили и които са даже интервюирани. Но те започват с предни букви на азбуката... Аз май трябва да почакам още.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Благодаря за инфото, супер много !С кои букви са започнали, знаеш ли?Ох дано да не стигнат скоро до мен .Значи я карат по азбучен ред.Трудно ли е било интервюто?

Град
    паралелно
    Ами момичето, за което знам, започва с Г. Нямам много подробности, освен че са се държали приятелски, питали са я относно нейните любими писатели и поети (тя кандидатства с литература) и интервюто е продължило15-20 минути.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

На мен ми се обадиха в петък, за да се разберем за интервюто - ще бъде в сряда около 18.00 часа. Жената, която ми се обади беше много мила ... Ох, много се притеснявам ...

uspeh na vsi4ki!dr1jte se spokoino,vse edno govorite s nqkoi priqtel

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами на мен не са ми звъняли все още, а съм с А сигурно не е по азбучен ред успех на всички

Цитирай Първоначално написано от Vikit{}
    На мен ми се обадиха в петък, за да се разберем за интервюто - ще бъде в сряда около 18.00 часа. Жената, която ми се обади беше много мила ... Ох, много се притеснявам ...
    Успех от мен.Това е много лошо, че не е по-номера, добре че поне са били дружелюбни.

Мерси. =)
    И аз пожелавам на всички успех! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си