.
Отговор в тема
Страница 11 от 20 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 495

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Vikit{}
    Мерси. =)
    И аз пожелавам на всички успех! \/
    Ох милата,успех!!!

Кажи после какво са те питали

Много ми е притеснено,много!

При мен интервюто е лично...и направо нз
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Питанка

Bebssityy ти отде знаеш, че интервюто ти ще е лично? Обаждаха ли ти се? Щото и аз кандидатствам с проект, ама не знам дали съм одобрена за Великите 100, дай малко инфо

Град
    Враца
    Ау, и аз участвам.. Минах 1ви кръг.. Ся сигурно пак ще се изложа на интервюто (като миналата година).. И тогава жената беше мила, ама аз от притеснение забравих българския език.. Ужас ! Много почвам и аз да се притеснявам.. Даноо тоя път успеяя.. Късмет и на другитее

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Re: Питанка

Цитирай Първоначално написано от prinkstan_girl
    Bebssityy ти отде знаеш, че интервюто ти ще е лично? Обаждаха ли ти се? Щото и аз кандидатствам с проект, ама не знам дали съм одобрена за Великите 100, дай малко инфо
    Ами знам ли...... По-принцип пише ,че ще е лично....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

На мен ми се обадиха в петък, за да се разберем за интервюто - ще бъде в сряда около 18.00 часа. Жената, която ми се обади беше много мила ... Ох, много се притеснявам ...
    Какво стана???
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Funky_Jazzist
    На мен ми се обадиха в петък, за да се разберем за интервюто - ще бъде в сряда около 18.00 часа. Жената, която ми се обади беше много мила ... Ох, много се притеснявам ...
    Какво стана???
    +1

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

pfff i az sum prieta i chakam obajdane, no ne6to go nqma i zatova kazvaite kakvo se sluchva pri vas za da sum po orientirana koga 6te mi zvannat i na men

Мина ...
    Имам чувството, че говорих пълни глупости, ама мама каза, че не е толкова зле ...
    Питаше ме за неща от ученото миналата година по биология ... Аз нищо не помня, защото сега съм 8 клас в ЕГ и тази година не уча биология ... Говорих за някакви риби и някакви глупости ... Това беше най - гадния въпрос по мое мнение ...

Малко подробности, не може ли?
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Ами говорихме за есето ми, какво ще правя с парите, за биологията и ... това беше ... Беше около 15 минути интервюто. Бяха две жени - едната задаваше въпроса и после двете слушата какво говорех аз ... Чувах си ехото. Това беше. Горе - долу същото като нещата, които са писали миналата година в другата тема ...

10x, но какво точно за есето?

Ами попитаме защо съм избрала тази тема ....

С чингел ли трябва да ти се вадят думите?
    Знам че е нахално от моя страна, но искам подробности за ЕСЕТО.Само това ли те пита по него.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Funky_Jazzist
    С чингел ли трябва да ти се вадят думите?
    Знам че е нахално от моя страна, но искам подробности за ЕСЕТО.Само това ли те пита по него.
    Не притискаи момичето

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

И аз съм удобрен за интервютата. До кога се предвижда да станат ясни победителите или няма такава информация. И мога ли да видя дали съм удобрен за обикновенна или за специална стипендия? Иначе аз съм с математика. Успех.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от alpha_
    И аз съм удобрен за интервютата. До кога се предвижда да станат ясни победителите или няма такава информация. И мога ли да видя дали съм удобрен за обикновенна или за специална стипендия? Иначе аз съм с математика. Успех.
    За съжаление на този момент няма начин да разберем за коя от стипендиите сме одобрени. Аз също съм кандидатствала и с проект. Иначе по мои сметки.....гледай какво става: Стипендийте са 100, г/д има около 10 предмета които са важни....и на коите може да се отдели по-спецялно внимание. Следователно..... ще има по ОКОЛО 10 човека на предмет...... Това прави шанса ни малък, затова на интервюто трябва да сме блестящи.....

Ох, какво съм седнала да обяснявам на математик,моите сметки

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Удобрени сте за стипендиЙте? Да, бе, добре... Дано само да не е с БЕЛ...

Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Удобрени сте за стипендиЙте? Да, бе, добре... Дано само да не е с БЕЛ...
    Как няма да са одобрени, та те пишат толкова грамотно! Вижда се какви хора трябва да вземат стипендиите...
    П.П. Аз кандидатствах с чужди езици, но не ме одобриха.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

И аз съм одобрена за интервю и мн се зарадвах като си видях името там. Аз кандидатдтвах с физика но от това което прочетох май тук няма др с физика
    Няма невъзможни неща!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Iria

Слушай какво!!! Задръж си заядливите коментари за себе си!
    И да-одобрени сме! Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. Егати и пиклата...... ако те е яд ,аз не съм ти виновна!!!!
    А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате. Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....тъй че..... оправяйте се!!!!!!!

П.П. Око за око,зъб за зъб.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Iria

И да-одобрени сме! Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. Егати и пиклата...... ако те е яд ,аз не съм ти виновна!!!!
    А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате. Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....тъй че..... оправяйте се!!!!!!!

+1
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Iria

Браво BeBsI, разкажи и играта на тая

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Хахаха мерси, то живота сам ще и го разкаже ...... то човешката ,особено женската злоба край няма .

Междодругото мислех ,че и вие ще ме оплюете

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Хаха, изключително са ми смешни разни комплексарчета, които избиват комплекси по този начин. Какво като съм объркал в 23ч. някоя дума - едно е да я пиша на компютър, а съвсен друго - на лист. Както и да е, относно съмненията ти за одобрените мога да ти кажа, че съм постигнал освен отличен успех в училище (с което ти, предполагам, си кандидатствала) имам и приз на международно ниво в областта, с която кандидатствам. Иначе ти пожелавам успех в каквото се захванеш, защото самия факт, че си участвала в този конкурс показва, че имаш възможностите да постигнеш много неща с живота си.

Цитирай Първоначално написано от alpha_
    Хаха, изключително са ми смешни разни комплексарчета, които избиват комплекси по този начин. Какво като съм объркал в 23ч. някоя дума - едно е да я пиша на компютър, а съвсен друго - на лист. Както и да е, относно съмненията ти за одобрените мога да ти кажа, че съм постигнал освен отличен успех в училище (с което ти, предполагам, си кандидатствала) имам и приз на международно ниво в областта, с която кандидатствам. Иначе ти пожелавам успех в каквото се захванеш, защото самия факт, че си участвала в този конкурс показва, че имаш възможностите да постигнеш много неща с живота си.
    +1
    Още един умен и свободомислещ човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си