- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Ох милата,успех!!!Първоначално написано от Vikit{}
Кажи после какво са те питали![]()
Много ми е притеснено,много!
При мен интервюто е лично...и направо нз![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Bebssityy ти отде знаеш, че интервюто ти ще е лично? Обаждаха ли ти се? Щото и аз кандидатствам с проект, ама не знам дали съм одобрена за Великите 100, дай малко инфо![]()
Ау, и аз участвам.. Минах 1ви кръг.. Ся сигурно пак ще се изложа на интервюто (като миналата година).. И тогава жената беше мила, ама аз от притеснение забравих българския език.. Ужас ! Много почвам и аз да се притеснявам.. Даноо тоя път успеяя.. Късмет и на другитее![]()
Първоначално написано от prinkstan_girl
Ами знам ли......
По-принцип пише ,че ще е лично....
Какво стана???Първоначално написано от Vikit{}
![]()
![]()
![]()
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
+1Първоначално написано от Funky_Jazzist
pfff i az sum prieta i chakam obajdane, no ne6to go nqma i zatova kazvaite kakvo se sluchva pri vas za da sum po orientirana koga 6te mi zvannat i na men![]()
Мина ...
Имам чувството, че говорих пълни глупости, ама мама каза, че не е толкова зле ...![]()
Питаше ме за неща от ученото миналата година по биология ... Аз нищо не помня, защото сега съм 8 клас в ЕГ и тази година не уча биология ...Говорих за някакви риби и някакви глупости ...
Това беше най - гадния въпрос по мое мнение ...
Малко подробности, не може ли?![]()
![]()
![]()
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Ами говорихме за есето ми, какво ще правя с парите, за биологията и ... това беше ... Беше около 15 минути интервюто. Бяха две жени - едната задаваше въпроса и после двете слушата какво говорех аз ... Чувах си ехото.Това беше. Горе - долу същото като нещата, които са писали миналата година в другата тема ...
10x, но какво точно за есето?
С чингел ли трябва да ти се вадят думите?![]()
![]()
![]()
Знам че е нахално от моя страна, но искам подробности за ЕСЕТО.Само това ли те пита по него.
Първоначално написано от Funky_Jazzist
![]()
![]()
Не притискаи момичето
![]()
И аз съм удобрен за интервютата. До кога се предвижда да станат ясни победителите или няма такава информация. И мога ли да видя дали съм удобрен за обикновенна или за специална стипендия? Иначе аз съм с математика. Успех.
За съжаление на този момент няма начин да разберем за коя от стипендиите сме одобрени. Аз също съм кандидатствала и с проект. Иначе по мои сметки.....гледай какво става: Стипендийте са 100, г/д има около 10 предмета които са важни....и на коите може да се отдели по-спецялно внимание. Следователно..... ще има по ОКОЛО 10 човека на предмет...... Това прави шанса ни малък, затова на интервюто трябва да сме блестящи.....Първоначално написано от alpha_
![]()
Ох, какво съм седнала да обяснявам на математик,моите сметки![]()
Как няма да са одобрени, та те пишат толкова грамотно! Вижда се какви хора трябва да вземат стипендиите...Първоначално написано от DeePurple
![]()
П.П. Аз кандидатствах с чужди езици, но не ме одобриха.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
И аз съм одобрена за интервю и мн се зарадвах като си видях името там.Аз кандидатдтвах с физика но от това което прочетох май тук няма др с физика
![]()
Няма невъзможни неща!!!
Iria
Слушай какво!!! Задръж си заядливите коментари за себе си!
И да-одобрени сме! Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. Егати и пиклата...... ако те е яд ,аз не съм ти виновна!!!!
А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате. Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....тъй че..... оправяйте се!!!!!!!
П.П. Око за око,зъб за зъб.
+1Първоначално написано от BeBsItO
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Браво BeBsI, разкажи и играта на таяПървоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
![]()
Хахаха мерси, то живота сам ще и го разкаже ...... то човешката ,особено женската злоба край няма .![]()
![]()
![]()
Междодругото мислех ,че и вие ще ме оплюете![]()
![]()
Хаха, изключително са ми смешни разни комплексарчета, които избиват комплекси по този начин. Какво като съм объркал в 23ч. някоя дума - едно е да я пиша на компютър, а съвсен друго - на лист. Както и да е, относно съмненията ти за одобрените мога да ти кажа, че съм постигнал освен отличен успех в училище (с което ти, предполагам, си кандидатствала) имам и приз на международно ниво в областта, с която кандидатствам. Иначе ти пожелавам успех в каквото се захванеш, защото самия факт, че си участвала в този конкурс показва, че имаш възможностите да постигнеш много неща с живота си.
+1Първоначално написано от alpha_
Още един умен и свободомислещ човек.