.
Отговор в тема
Страница 12 от 20 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 495
    Цитирай Първоначално написано от alpha_
    Хаха, изключително са ми смешни разни комплексарчета, които избиват комплекси по този начин. Какво като съм объркал в 23ч. някоя дума - едно е да я пиша на компютър, а съвсен друго - на лист. Както и да е, относно съмненията ти за одобрените мога да ти кажа, че съм постигнал освен отличен успех в училище (с което ти, предполагам, си кандидатствала) имам и приз на международно ниво в областта, с която кандидатствам. Иначе ти пожелавам успех в каквото се захванеш, защото самия факт, че си участвала в този конкурс показва, че имаш възможностите да постигнеш много неща с живота си.
    браво Мацка, то да ти кажа, 23 ч-аз по това време окончателно се събуждам
    Въпрос към всички :С какво кандидатствате?
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

ми аз кандидатствах с литература. Писах есето си на философска тема и. всичко е не както трябва
    но факта, че съм преминала на втори кръг показва, че съм се справила добре
    пожелавам успех на интервюто на всички, които като мен са взели конкурса на сериозно и си скубят косите дали ще се представят добре на интервюто
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Iria

Слушай какво!!! Задръж си заядливите коментари за себе си!
    И да-одобрени сме! Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. Егати и пиклата...... ако те е яд ,аз не съм ти виновна!!!!
    А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате. Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....тъй че..... оправяйте се!!!!!!!

П.П. Око за око,зъб за зъб.
    Не ме е яд! Какво като не съм одобрена? В този форум всеки може да изразява свободно мнението си, няма да си задържа коментарите! Познавам лично хора, които са одобрени и са неграмотни и не заслужават стипендиите, но както и да е.
    Даже ме обиждаш, та ти не ме познаваш и не можеш да кажеш, че съм пикла!
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Iria

Слушай какво!!! Задръж си заядливите коментари за себе си!
    И да-одобрени сме! Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. Егати и пиклата...... ако те е яд ,аз не съм ти виновна!!!!
    А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате. Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....тъй че..... оправяйте се!!!!!!!

П.П. Око за око,зъб за зъб.
    Не ме е яд! Какво като не съм одобрена? В този форум всеки може да изразява свободно мнението си, няма да си задържа коментарите! Познавам лично хора, които са одобрени и са неграмотни и не заслужават стипендиите, но както и да е.
    Даже ме обиждаш, та ти не ме познаваш и не можеш да кажеш, че съм пикла!
    Също така ти не ме познаваш и не можеш да изразяваш мнение каква съм аз, още по-малкото да слагаш под общ знаменател всички!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

mm na men sa mi zvynqli 3 pyti v chetvyrtyk,no az bqh togava na u-shte i koga li i dali shte mi se obadqt pak..na sledvashtiq den (dnes) ne mi zvynnaha

buff , не се тревожи, ще се обадят.Те първо уточняват с теб час, в който да си вкъщи, няма как да знаят коя смяна си.

mm mersi! oh no mai vsichki ot tova pritesnenie napravo nzn veche kakvi mi se vyrtqt v glavata...vse pak hah kogato i da se obadqt nadqvam se da se spravim

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от mimilia
    ми аз кандидатствах с литература. Писах есето си на философска тема и. всичко е не както трябва
    но факта, че съм преминала на втори кръг показва, че съм се справила добре
    пожелавам успех на интервюто на всички, които като мен са взели конкурса на сериозно и си скубят косите дали ще се представят добре на интервюто
    и аз кандидатствах с литература мислех да канддиатствам с чужди езици, но там нали имаше едно подусловие чуждите езици да са цел на бъдещето ти образование, а при мен по-скоро са средство ( сега съм 12 клас и искам да кандидатствам в университети в чужбина вече минах изпитите TOEFL и SAT, но ще видим какво ще стане) за това се отказах и реших да пиша български език и литература.
    Пожелавам успех на всички. На мен все още не са ми звънняли за интервюто

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Абе аз съм одобрена, ама съм адски съгласна с твардението, че може да запретнат ръкави и да заприбират по-осъзнати индивиди. Правописът пък е показател колко често четеш и колко думите и пунктуацията ти се набиват в очите.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Хахаха мерси, то живота сам ще и го разкаже ...... то човешката ,особено женската злоба край няма .

Междодругото мислех ,че и вие ще ме оплюете
    Спокойно, ще те "оплюем".
    1. Особено след (поне) втория път когато написа "между другото" като "междодругото":
    "А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате" - виждам че сериозно си го имала впредвид. Истински човек на думата си, ако трябва да бъдем иронични.
    2. "Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....". О, я стига. Тези хора (нищо против тях) не могат да щракнат с пръсти и да променят правописа на езика. Тук става дума за ОБЕКТИВНИЯ ФАКТ (ей как ги обичам главните букви) че правописът ти, така да се каже, не е съвсем както си му е реда, и за компетентност на мненията не може да става и дума. Разбира се, от няколко грешно написани думички тук и там (някои повече от веднъж) не можем да направим това толкова тежко заключение което някои се изкушиха да направят, а именно че си неграмотна. Не знам как стоят нещата в действителност. Както ще да е, това с правописа ще го преживея някак. Да беше само то.
    3. "Егати и пиклата...... " Да скачаш да обиждаш хората (което в наши дни изглежда е модно, съдейки по някои от отзивите) които те критикуват - белег за арогантност и вътрешна несигурност в собствените качества ( в този случай качеството ГРАМОТНОСТ). Вместо да наричаш другите пикльовци и прочие можеше да им покажеш че грешат. При условие, че грешат, разбира се.
    4. Хората се съдят по действията си ТУК и СЕГА, не по списъците в които са. Така че по-спокойно със "Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. "
    5. ...И, ако след излизането на СПИСЪКА със стипендиантите и ти присъстваш в него ("Опази Боже", ще си кажат някои) мога да те посъветвам как да използваш кредита си за книги. Има една хубава книжка, нарича се "Буквар". В нея, сигурен съм, ще намериш много нови и интригуващи неща

mm sorry ako smenqm temata malko(neshto ste se zaqli), no ako nqkoi moje da mi kaje dali ima vyzmojnost da se syobrazqt "izpitvashtite" s tova, che predmeta,s koito uchastvam,ne sme go izuchavali edna godina v podgotvitelniq klas i sig sym pozabravila nqkoi neshta...
    bih bila blagodarna,ako mi otgovorite

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Според мен е редно просто да им кажеш.Не вярвам да са толкова не разбрани ,че да ти правят проблем.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от DreamCatcherbs
    Хахаха мерси, то живота сам ще и го разкаже ...... то човешката ,особено женската злоба край няма .

Междодругото мислех ,че и вие ще ме оплюете
    Спокойно, ще те "оплюем".
    1. Особено след (поне) втория път когато написа "между другото" като "междодругото":
    "А и междодругото не ми дреме за колко грамотна ме вземате" - виждам че сериозно си го имала впредвид. Истински човек на думата си, ако трябва да бъдем иронични.
    2. Има достатъчно други хора ,които са дали 3 пъти по-компетентно мнение от вашето.....". О, я стига. Тези хора (нищо против тях) не могат да щракнат с пръсти и да променят правописа на езика. Тук става дума за ОБЕКТИВНИЯ ФАКТ (ей как ги обичам главните букви) че правописът ти, така да се каже, не е съвсем както си му е реда, и за компетентност на мненията не може да става и дума. Разбира се, от няколко грешно написани думички тук и там (някои повече от веднъж) не можем да направим това толкова тежко заключение което някои се изкушиха да направят, а именно че си неграмотна. Не знам как стоят нещата в действителност. Както ще да е, това с правописа ще го преживея някак. Да беше само то.
    3. "Егати и пиклата...... " Да скачаш да обиждаш хората (което в наши дни изглежда е модно, съдейки по някои от отзивите) които те критикуват - белег за арогантност и вътрешна несигурност в собствените качества ( в този случай качеството ГРАМОТНОСТ). Вместо да наричаш другите пикльовци и прочие можеше да им покажеш че грешат. При условие, че грешат, разбира се.
    4. Хората се съдят по действията си ТУК и СЕГА, не по списъците в които са. Така че по-спокойно със "Сигурно сме малко сме по -добре от теб за да сме в списъка. "
    5. ...И, ако след излизането на СПИСЪКА със стипендиантите и ти присъстваш в него ("Опази Боже", ще си кажат някои) мога да те посъветвам как да използваш кредита си за книги. Има една хубава книжка, нарича се "Буквар". В нея, сигурен съм, ще намериш много нови и интригуващи неща
    "Хората се съдят по действията си ТУК и СЕГА" - именно, хората се съдят, не от правописа в някакъв фотум, а по това какви хора са, зад какви идеи застават, какво и кого подържат.Не можеш да съдиш човек по правопис.Тук сме за да даваме информация за проекта "1000 стипендии", не да критикуваме правописа си!
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Ти ме пускаш, когато си сам, аз излизам, когато те е срам.
    Не е въпрос на умуване над правописа, езикът е нещо, което се влива в мисълта, хем променяйки я, хем ставайки неразделна част от нея, съответно видиш ли дума, която не съвпада с предствата ти за нея, ти боде на очите. Представата се оформя от многократно гледане на думата, което пък ме кара да се запитам колко често чете бъркащият я.

Нищо лично бтв, просто си дискутирам за кеф и откриване на слаби места в тезите.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Много обичам дървени философи.Неразбирам какво те интересува теб моят правопис? Влиза ли ти в работата? Наистина е много глупаво да коментираш човек който не познаваш,затова аз ще си спестя коментара.

П.П. Това е форум, пиша с кирилизатор и ако искам мога и на арабски да пиша.......има модератори за тази работа. Ако не им изнася,ТЕ ЩЕ МИ НАПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА.....

По темата: На някой друг вече обаждаха ли му се? Видяхте ли съобщението в сайта им?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

На мен ми се обадиха днес и се уговорихме за петък...аз съм с биология.След като мине,ако имате желание,бих могла да ви кажа някои въпроси. Хм честно да си кажа се притеснявам,ако някой е минал вече и по-конкретно с биология,ако може да сподели нещичко,бих му била благодарна

На мен ми звъннаха преди малко и се уговорихме за петък. Аз участвам с математика и ще съм много благодарна, ако някой със същия предмет, когото вече са интервюирали да ме светне какви са горе-долу въпросите. Като ми мине интервюто ще ви усведомя какво са ме питали. :P

хора аз съм с български език и нямам обаждане, вече започвам да се притеснявам. Хайде ако някой с български са му се обаждали да пише, защото ще полудея вече от притеснения !

И на мен ми звъняха днес но бях в час и нямаше как да вдигна (класната е мн строга и не посмях да я питам да ме освободи)
    Мн съжелявам че не вдигнах дано да ми звъннат пак!
    Няма невъзможни неща!!!

Относно притесненията ви дали ще ви звъннат пак-изобщо недейте.На мен са ми звъняли единия ден през час около 3-4 пъти и изобщо не им бях вдигала(отново поради същата причина) и също си мислех,че може да са ме отрязали,но днес ми се обадиха пак и...А бе след ден,два или
    на следващия пак ще ви потърсят.Спокойно!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Днес ми се обадиха.Бях в час и затова не вдигнах. После звъняха 2 ри път.Обясних на учителката си ,но тя не позволи да изляза. След това реших и им се обадих.....както знаете всички,аз кандидатствах за 100 те стипендий, но тъй като не съм от София интервюто май ще бъде по телефона. Разбрахме се за петък....между 10-12. Аз попитах човекът от другата страна за коя от двете стипендий съм се класирала, а той ми каза ,че незнае и в петък ще ми звъннат. Като цяло много лоша организация.......

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Днес ми се обадиха.Бях в час и затова не вдигнах. После звъняха 2 ри път.Обясних на учителката си ,но тя не позволи да изляза. След това реших и им се обадих.....както знаете всички,аз кандидатствах за 100 те стипендий, но тъй като не съм от София интервюто май ще бъде по телефона. Разбрахме се за петък....между 10-12. Аз попитах човекът от другата страна за коя от двете стипендий съм се класирала, а той ми каза ,че незнае и в петък ще ми звъннат. Като цяло много лоша организация.......
    Хрис, ти с литература и история ли си ?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от kelly _clarkson _93
    Хрис, ти с литература и история ли си ?
    Ами с история кандидатствах.....иначе чесно казнао има и литературна нотка......

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    Най-после ми звъннаха и на мен. Интервюто ми е на 5 ноември (другата сряда) в 16.00. Първо ми звъннаха на мен, но аз бях в час, а даже не го бях и чула. После се оказа, че са звъннали на майка ми и те са се уговорили Майка ми каза, че жената била много мила. Дано е така и на интервюто. Аз кандидатствах с български. Трябва да си намеря есето да го попрочета да си го припомня. Стискайте палциии!!

И кво сега, дори и хората, които кандидатстваме с проекти, по телефона ?! :O Дъъъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си