.
Отговор в тема
Страница 13 от 20 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 495

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    И кво сега, дори и хората, които кандидатстваме с проекти, по телефона ?! :O Дъъъ..
    Оказа се ,че не!
    Днес ми звъннаха пак, и ми казаха,че са се объркали.....и се извиняват. Резултатите за това кой къде се е класирал още не били мн ясни.....и трябвало ние с 100 те да изчакаме,те ще ни се обадят да оточнят какво ще става по-нататъка. Ние се движим по различен план.....така казаха поне на мен. Ееее....сега остава отново да чакаме.....

П.П. Тези на които им мина интервюто нека да сподеялт...... ако обичат
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Здравейте.
    За да запазя анонимността си (страхувам се от екипа на 1000 стипендии да не четат тази тема, защото може и да ме дисквалифицират, защото разпространявам такава информация )
    Та така. Интервюто ми мина преди няколко дни. Не бяха точни - звъннаха с известно закъснение. Не помня и дали жената се представи, май не По предмета, с който кандидатствате, не задават много въпроси. По-скоро общи. Освен това:
    задават въпроси, свързани с това, което казвате вие, нямат готови пред тях. Това са го усетили и още няколко приятели! Интервюто ми продължи 15-20 минути, жената беше приятна и не се заяждаше.
    Това се сещам да ви кажа. Освен това питат дали сте кандидатствали миналата година и малко задълбават в това.

Ако ви интересува нещо конкретно от интервюто - питайте

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от guest2
    Здравейте.
    За да запазя анонимността си (страхувам се от екипа на 1000 стипендии да не четат тази тема, защото може и да ме дисквалифицират, защото разпространявам такава информация )
    Та така. Интервюто ми мина преди няколко дни. Не бяха точни - звъннаха с известно закъснение. Не помня и дали жената се представи, май не По предмета, с който кандидатствате, не задават много въпроси. По-скоро общи. Освен това:
    задават въпроси, свързани с това, което казвате вие, нямат готови пред тях. Това са го усетили и още няколко приятели! Интервюто ми продължи 15-20 минути, жената беше приятна и не се заяждаше.
    Това се сещам да ви кажа. Освен това питат дали сте кандидатствали миналата година и малко задълбават в това.

Ако ви интересува нещо конкретно от интервюто - питайте
    ти с какъв предмет кандидатства? По есето питаха ли разни въпроси и какви г/д? А за материала от предишната година? Мерси за информацията

Аз съм с литература. За есето питаха защо точно тази тема съм избрал И да обясня едно изречение от него, може би за да се уверят, че съм го писал сам
    За материала абсолютно нищо не са питали.

Надявам се да помогнях И успех на всички!

П.С. Чакам още въпроси, защото точно такъв човек като мен сега търсех преди няколко дни

Мале ще ме убиеш бе...хах то ми се струва почти невъзможно да не задават въпроси по предмета ни.Дали и по биология ще мина без въпроси по материала?(утре ще ми звънят в 2 и 30)

А аз пак питам.. ква файда да си разпространяваме информация за интервютата, при положение, че всички сме конкуренти, бе, гении?

Syjelqvam 4e ne pisha na kirilica
    Na men mi se obadiha v Vtornik i se razbrahme za 3 noemvri (ponedelnik) za 14.40 chasa. Jenata, s koqto govoreh kaza che shte mi zadavat vyprosi otnosno eseto i oblastta, s koqto kandidatstvam(pri men e fizika)
    Iskam da popitam guest2 dali zadavaha vyprosi izvyn oblastta na kandidatstvane, naprimer vyprosi ot obshta kultura
    Няма невъзможни неща!!!

Така днес мина и моито интервю.Относно въпросите те се задават спонтанно и най вече са свързани с есето което сте писали.Интервюто трае около 20-30 минути.Не е кой знае колко трудно.Както са написали и в саита на 1000 стипендии все едно говориш с приятел по телефона. Хората които ме интервюираха бяха много приятни. Така че на тези които са след мен успех и не се притеснявайте интервюто е супер .

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от guestsum
    Така днес мина и моито интервю.Относно въпросите те се задават спонтанно и най вече са свързани с есето което сте писали.Интервюто трае около 20-30 минути.Не е кой знае колко трудно.Както са написали и в саита на 1000 стипендии все едно говориш с приятел по телефона. Хората които ме интервюираха бяха много приятни. Така че на тези които са след мен успех и не се притеснявайте интервюто е супер .
    СУпер! Надявам се и при мен да мине добре....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Враца
    ^ Аз пък се надявам да не умра преди да дойде моето

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Черен хумор....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Черен хумор....
    Хаха, тамън и аз си мислех същото като taffy...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Черен хумор....
    Хаха, тамън и аз си мислех същото като taffy...
    Още една чакаща... И напрежението се увеличава с всеки изминал ден...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Хора и аз съм одобрена и чакам и нямам писмо и ..и.. се побърквам..ми ако не ми се обадят..оф...

Обадиха ми се в петък и се разбрахне за след 2 седмици. Обаждат се по телефона, а не чрез писма за тези, които не са разбрали.

ПП. Аз съм с български език.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от pisiiito
    Обадиха ми се в петък и се разбрахне за след 2 седмици. Обаждат се по телефона, а не чрез писма за тези, които не са разбрали.

ПП. Аз съм с български език.
    За лично интервю или по телефона?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Юпиии! Обадиха ми се! Като ми звъннаха направо изскочих от стаята без да искам дори разрешение (имахме Литература, а с г-жата сме в екип). Толкова дълго чаках да ми се обадят и бях започнала да си мисля само нягативни неща. И моят ред дойде.
    Пожелавам успех на всички и наистина съжалявам хпората (между които мога да бъда и аз) които притежават нужните качества, но поради високия критерий и малкото неща ще отпаднат.
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Някои да има идея какви въпроси задават, когато кандидатстваш с интерес към езици?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Хора притеснявам се... Една приятелка от даскало също е одобрена и е с "Б" името й и още не са и звъннали..Аз съм със "С" ..-има време, ама знам ли...Ще се пръсна..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Хора притеснявам се... Една приятелка от даскало също е одобрена и е с "Б" името й и още не са и звъннали..Аз съм със "С" ..-има време, ама знам ли...Ще се пръсна..
    спокойно.. те не вървят по азбучен ред. В сайта има съобщение по какъв ред на предметите звънят. Има време за всички
    Само дано не се проточат нещата много.. дано наистина на 15.12 излязат крайните резултати Успех на всички!

Моето интервю вече мина. Според мен интервюиращата не беше особено мила. Забиваше ме с въпросите си. Аз кандидатсвах с математика. Искаше да й обяснявам почти всяко изречение от есето си и върху всеки мой отговор се градеше нейният следващ въпрос. Много се притеснявах и тя успя да ме обърка. Накрая ми задава и въпроси свързани с математиката. Всичко това за 40 мин. Но така е лесно пари не се дават. Успех на всички. Моят съвет е да не се притеснявате, а да се съсредоточите и да мислите.

Град
    паралелно
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    спокойно.. те не вървят по азбучен ред. В сайта има съобщение по какъв ред на предметите звънят. Има време за всички
    Само дано не се проточат нещата много.. дано наистина на 15.12 излязат крайните резултати Успех на всички!
    Butty, можеш ли да напишеш реда на предметите, по който звънят или да дадеш линк точно към това съобщение, че нещо не го намирам?
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Заповядай

Уважаеми кандидати, първото класиране вече е обявено. Поздравяваме успешно представилите се и благодарим на всички за проявеното търпение! Успех! || Посоката, в която образованието поведе човека, ще предопредели бъдещия му живот. (Платон) || Започна провеждането на интревютата с участниците, преминали първия кръг, които са кандидатствали само за стипендията за високи умения. В момента се провеждат интервюта по биология, химия, история, литература и математика. Следват физика, география и икономика, информатика и информационни технологии и чужди езици. Участниците, кандидатствали за стипендията за изключителни умения, както и тези с интерес в изкуствата, ще защитят кандидатурите си в лично интервю. Графикът и мястото на провеждане ще бъдат допълнително уточнени, в разумен срок. Благодарим Ви за разбирането! Пожелаваме успех на всички!
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

Град
    паралелно
    Mimilia, мерси много! Аз, както съм си с чужди езици, бая ще си почакам...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

спокойно, споменават разумни срокове, а и така или иначе не могат да се забавят много, до 15 декември трябва да са свършили с всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си