.
Отговор в тема
Страница 14 от 20 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 495
    Цитирай Първоначално написано от Mondi
    Моето интервю вече мина. Според мен интервюиращата не беше особено мила. Забиваше ме с въпросите си. Аз кандидатсвах с математика. Искаше да й обяснявам почти всяко изречение от есето си и върху всеки мой отговор се градеше нейният следващ въпрос. Много се притеснявах и тя успя да ме обърка. Накрая ми задава и въпроси свързани с математиката. Всичко това за 40 мин. Но така е лесно пари не се дават. Успех на всички. Моят съвет е да не се притеснявате, а да се съсредоточите и да мислите.
    Божеее, се едно говориш за мен Всичко беше меко казано УЖАСНО!!! Нямах търпение да приключи разговора.....

Цитирай Първоначално написано от *˚ەLad
    Цитирай Първоначално написано от Mondi
    Моето интервю вече мина. Според мен интервюиращата не беше особено мила. Забиваше ме с въпросите си. Аз кандидатсвах с математика. Искаше да й обяснявам почти всяко изречение от есето си и върху всеки мой отговор се градеше нейният следващ въпрос. Много се притеснявах и тя успя да ме обърка. Накрая ми задава и въпроси свързани с математиката. Всичко това за 40 мин. Но така е лесно пари не се дават. Успех на всички. Моят съвет е да не се притеснявате, а да се съсредоточите и да мислите.
    Божеее, се едно говориш за мен Всичко беше меко казано УЖАСНО!!! Нямах търпение да приключи разговора.....
    Ужас какво им става , пак като миналата година , дано да не се повтаря, изобщо не е честно според мен.
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

zdr vav vrazka s 1000 stipendii i na men mi se obadiha makar moqta bukvu4ka da e edna ot poslednite iskam da popitam interwuto po gsm li proti4a ili se obajdat na domashniq telefon molq vsi4ki koito dosega sa imali interwu da spodelqt

А може ли някой от стипендиантите от миналата година да разкаже как е протекло интервюто му и подсказали ли са му, че продължава... Как са се държали с него?

Град
    на север от полюса...
    По-интересното в случая е защо от публикувания в сайта им списък отсъства философията и дали някой гений не е решил, че може да я приравни с литературата.

Миналата година спечелих стиппендията, тази година съм минала на втори кръг.
    колкото до интервюто предния път беше доста зобре. Жената беше любезна и интервюто не отне много време -около 20 минути.

s risk da se povtorq po gsm li provedohte interwuto ili vi se obadiha na domshniq telefon

На никой ли с чужди езици не са му звънели?Знам,че ние сме от последните,но някой който е класиран от миналата година с чужди езици да сподели въпросите,задавани му. Ай как завързано написах изречението Дали ще ме питат за падежите или превод на думи,или граматика О, Боже мой!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    На никой ли с чужди езици не са му звънели?Знам,че ние сме от последните,но някой който е класиран от миналата година с чужди езици да сподели въпросите,задавани му. Ай как завързано написах изречението Дали ще ме питат за падежите или превод на думи,или граматика О, Боже мой!
    По-скоро ми се струва ....че ще те питат какъв език учиш.......защо си го избрала и ще проведете кратък диалог.......така ми се струва
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Аз съм утре в 4 следобед..стискайте палциииииииииии
    Мисля че интервюто се провежда по мобилния.. поне на мен ми звънняха на мобилния преди- за да си уредим час и дата

На мен ми мина и ми бяха звъннали по GSM-a.Пожелавам успех на всички,които тепърва ще бъдат интервюирани!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    И моето интервю мина. Беше вчера. Според мен мина горе долу добре. Закъсняха с обаждането с около половин час. Обадиха ми се по домашния телефон. Не бяха особено мили, но не чак и груби. Опитват се да те объркат с въпросите си, за това трябва много да се внимава какво да кажеш и да си сигурен в това, което казваш. За есето не ме питаха нищо, питаха повече за самата мен.. и за предмета, с който кандидатствам- литература. Не се притеснявайте! И да сгафите нещо, не е провал! Все пак това е просто един конкурс! Успех на всички!

Цитирай Първоначално написано от mimilia
    Заповядай

Уважаеми кандидати, първото класиране вече е обявено. Поздравяваме успешно представилите се и благодарим на всички за проявеното търпение! Успех! || Посоката, в която образованието поведе човека, ще предопредели бъдещия му живот. (Платон) || Започна провеждането на интревютата с участниците, преминали първия кръг, които са кандидатствали само за стипендията за високи умения. В момента се провеждат интервюта по биология, химия, история, литература и математика. Следват физика, география и икономика, информатика и информационни технологии и чужди езици. Участниците, кандидатствали за стипендията за изключителни умения, както и тези с интерес в изкуствата, ще защитят кандидатурите си в лично интервю. Графикът и мястото на провеждане ще бъдат допълнително уточнени, в разумен срок. Благодарим Ви за разбирането! Пожелаваме успех на всички!

ми мамка му аз съм в тъча пак, щото с философия...

Ау мале,хора!Обадиха ми се в час по литература.Докато изляза и дигна ми бяха затворили вече.След това напрао цялата треперех.Още като видях че са те,сърцето ми се сви.Знаете ли горе-долу кога ще ми звъннат пак?

Аз кандидатствах с визуални изкуства (фотография) и значи ще трябва да ходя с София. Така ли? Пак се набутах

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    rocking_time и на мен ми се обадиха вчера. И аз съм с езици. Не се ли разбрахте за дата? Бтв, ти в езикова ли учиш ми е интересно?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    rocking_time и на мен ми се обадиха вчера. И аз съм с езици. Не се ли разбрахте за дата? Бтв, ти в езикова ли учиш ми е интересно?
    Не,нямаше как да се разберем,защото аз тъкмо вдигнах и те затвориха.Очаквам утре пак да ми звъннат.В езикова съм,да Защо

Град
    In the clowds
    Просто ми еше интересно до каква степен се занимават с език, останалите, кандидатстващи с езици (много объркано изречение xD) Чудно ми е, какво ли ще включва интервюто. Вчера бях изключително нервна и ях сигурна, че няма да се справя... днес... по-доре съм, но все още не съм много уверена. ;[ Просто не знам какво да очаквам...

Град
    montana
    Моето интервю беше само 10 минути жената беше много любезна с мен. Пита ме как съм разбрала за конкурса, какво ме е мотивирало да участвам, с какво мисля да продължа образованието си, малко за есето ми, също така и какво обичам да чета, какво уча в момента по литература и това. Успех на всички !!!

Просто ми еше интересно до каква степен се занимават с език, останалите, кандидатстващи с езици (много объркано изречение xD) Чудно ми е, какво ли ще включва интервюто. Вчера бях изключително нервна и ях сигурна, че няма да се справя... днес... по-доре съм, но все още не съм много уверена. ;[ Просто не знам какво да очаквам...
    Може да ни питат какви езици знаем, и да направим някакво диалогче на съответния език, или да ни питат за граматика.Примерно колко падежа има.. И всичко това са предположения.Като ти мине интервюто,ако искаш сподели така какви въпросчета е имало Моето е на 27 от 15 часа

Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Може да ни питат какви езици знаем, и да направим някакво диалогче на съответния език, или да ни питат за граматика.Примерно колко падежа има.. И всичко това са предположения.Като ти мине интервюто,ако искаш сподели така какви въпросчета е имало Моето е на 27 от 15 часа
    Ти какви езици учиш?

Град
    Враца
    И на мен ми се обадихаа.. В понеделник.. Жената беше мила.. Разбрахме се за 17-ти ноември. С психология съм. Има ли някой друг с психология, на който му е минало интервюто?? Мен ако ме питат защо съм я избралаа.. Леле майкооо.. =[[[[ Умирам !

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от taffy
    И на мен ми се обадихаа.. В понеделник.. Жената беше мила.. Разбрахме се за 17-ти ноември. С психология съм. Има ли някой друг с психология, на който му е минало интервюто?? Мен ако ме питат защо съм я избралаа.. Леле майкооо.. =[[[[ Умирам !
    Аз съм с психология и не е минало и не са се обаждали..Ужасс....

сигурно е много хубаво да кандидатстваш с психология. Аз сега я изучавам за първа година (маи ще е и единствена), но проявявам голям интерес и мисля да се занимавам по-задълбочено.
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Град
    Враца
    О Боже, аз никога не съм учила психология ! И все пак я писах.. Ужасен интерес имам към нея. Сега разбирам, че съм поела огромен риск.. Ако ме питат нещо, което да ее.. "по-навътре"... неезнам..

П.С. И аз мисля по-нататък да се занимавам доста с нея.. Ще видим..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си