.
Отговор в тема
Страница 15 от 20 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 495
    Град
    Враца
    The_iMMortal_f, искам само да те попитам препоръката ти от кой учител е? Понеже моята е от госпожата ми по литература, и ме е страх да не стане някоя грешка.. Ако това от кой учител е тя има значение де.. =[

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от taffy
    The_iMMortal_f, искам само да те попитам препоръката ти от кой учител е? Понеже моята е от госпожата ми по литература, и ме е страх да не стане някоя грешка.. Ако това от кой учител е тя има значение де.. =[
    Ами моята си е от учителката ми по психология...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Widqhte li v saita....novinata.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Widqhte li v saita....novinata.....
    ?

Уважаеми кандидати, първото класиране вече е обявено. Поздравяваме успешно представилите се и благодарим на всички за проявеното търпение! Успех! || Посоката, в която образованието поведе човека, ще предопредели бъдещия му живот. (Платон) || Започна провеждането на интервютата с участниците, преминали първия кръг, които са кандидатствали само за стипендията за високи умения. В момента се провеждат или са приключили интервютата по биология, химия, физика и астрономия, история, литература, математика, информатика и ИТ, география и икономика. Следват психология, философски дисциплини и чужди езици. Проектите на участниците, кандидатствали за стипендията за изключителни умения по математика, история, информатика и ИТ, етнография, биология, химия и изкуства са вече класирани и тези, които остават да се състезават за изключителна стипендия, ще имат възможността да защитят представянето си в лично интервю. Ще бъдат допълнително уведомени. Тези, чиито кандидатури за изключителната стипендия отпадат от предварителното класиране, ще бъдат уведомени за провеждането на интервю по телефона за стипендията за високи умения. Кандидатурите за изключителни стипендии по останалите предмети все още се оценяват. Участниците с интерес в изкуствата, ще защитят кандидатурите си в лично интервю. Графикът и мястото на провеждане ще бъдат допълнително уточнени, в разумен срок. Благодарим Ви за разбирането! Пожелаваме успех на всички!
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Мисля, че това съобщение е вече от около 5-6 дни.Значи затова бързат да проведат всички телефонни интервюта, за да проведат и личните.
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от kelly _clarkson _93
    Мисля, че това съобщение е вече от около 5-6 дни.Значи затова бързат да проведат всички телефонни интервюта, за да проведат и личните.
    АЗ вчера го видях....ужас.....ох още не ми званят,а на една фр и званнаха да и кажат ,че е удобрена за 100 те стипендий.....пфф....мн ми е напрегнато.

Кели, на теб мина ли ти интервюто?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Просто ми еше интересно до каква степен се занимават с език, останалите, кандидатстващи с езици (много объркано изречение xD) Чудно ми е, какво ли ще включва интервюто. Вчера бях изключително нервна и ях сигурна, че няма да се справя... днес... по-доре съм, но все още не съм много уверена. ;[ Просто не знам какво да очаквам...
    Може да ни питат какви езици знаем, и да направим някакво диалогче на съответния език, или да ни питат за граматика.Примерно колко падежа има.. И всичко това са предположения.Като ти мине интервюто,ако искаш сподели така какви въпросчета е имало Моето е на 27 от 15 часа
    Ти какви езици учиш?
    Английски и немски

АЗ вчера го видях....ужас.....ох още не ми званят,а на една фр и званнаха да и кажат ,че е удобрена за 100 те стипендий.....пфф....мн ми е напрегнато.

Да, края на предишната седмица.Хрис ,не се тревожи стискам палци да те одобрят
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Да, края на предишната седмица.Хрис ,не се тревожи стискам палци да те одобрят
    super mersi

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Аз се отказвам да ги чакам..Паяжинясах...Отказва се..да чакам да звъннат...Една приятелка вика:Прецакаха ни!Приеми го! и мисля че започвам да й вярвам..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Аз се отказвам да ги чакам..Паяжинясах...Отказва се..да чакам да звъннат...Една приятелка вика:Прецакаха ни!Приеми го! и мисля че започвам да й вярвам..
    ti za koq stipendiq ot 2 te si. Na men o6te ne sa mi zvannali...a sam za 100 te.....pffffff a na edna ot moq klas zvannaha. I dvete sme s istoriq ;(

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Пффф не сам удобрена за 100 те..... а за останалите 1400..... ;( туко що ми се обадиха......пффф мн се ядосах ,но както и да е. В Понеделник ми е интервюто....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    паралелно
    А аз чакам ли, чакам... Ох, дано се свърши вече всичко по-бързо, защото ми омръзна това чакане! И миналата година си беше бая, ама сега направо вече не издържам.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Какво става хора...забравихте темата.....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Хехе не сме, но изглежда на повечето хора им е минало интервюто и .. Дано да не се забавят с резултатите тази година.. Успех на всички!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ужас... с всеки изминал ден напрежението расте, а моето интервю е чак на 24... умирам от притеснение - просто съм си "паника" открай време. На някой с интерес езици да му е минало интервюто? Знам, че съм конкуренция, но много ще съм Ви лагодарна да кажете поне като цяло за какво сте говорили и какво са Ви питали...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Пффффффффффффффф днес трябваше да ми е интервюто и 3 часа съм циклила сама.....в стаята,без тв без нищо да правя.....само да се съсредоточа...да ми се обадят.....ох..................И ТЕ НЕ СЕ ОБАДИХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!откача

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мале и на мен не са ми се обадили аз съм с психология - докога ще чакаме хораааа ще експлодирам

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Пффффффффффффффф днес трябваше да ми е интервюто и 3 часа съм циклила сама.....в стаята,без тв без нищо да правя.....само да се съсредоточа...да ми се обадят.....ох..................И ТЕ НЕ СЕ ОБАДИХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!откача
    наистина ли? ужас... е това вече е върхът.. да чакаш и накрая да не се обадят.. дано се обадят пак и да се извинят..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от butty
    наистина ли? ужас... е това вече е върхът.. да чакаш и накрая да не се обадят.. дано се обадят пак и да се извинят..
    Ох преди малко ми званнаха.....човекът се извини.Беше мн мил....мн добре се държа. Той ми задава въпроси само за историята. ПФФ мн добре мина. Относно историческата част... се справих определено. Даже поспорих с него малко......после той каза ,че сам права и т.н.
    Притеснява ме само това,че към края на разговора започнах да пелтеча. Дано вземе предвид това ,че се притеснчвах....иначе мина добре......дано да стане!!!!

Успех на малкото останали.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Обадиха ми се. На 24-Понеделник ми е интервюто.. Стискайте палци...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Обадиха ми се. На 24-Понеделник ми е интервюто.. Стискайте палци...
    Пф, и моето е на 24... майка ми ще има имен ден и кой знае каква лудница ще е у нас... Де да можех да се радвам като теб, че наближава...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Е, недей така.Ще мине. Амм в колко часа си..Мен ме притенсява факта, че били груби?Верно ли е така?Айде като мине в понеденик пиши да видим при теб как е минало..

Звъннаха мии! Тази сутрин една жена ми се обади и се уговорихме интервюто да е на 25 - стискайте палци! Иначе жената ми се стори печена, дано тя да ме интервюира!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си