- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Ами моята си е от учителката ми по психология...Първоначално написано от taffy
Widqhte li v saita....novinata.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
?Първоначално написано от BeBsItO
Уважаеми кандидати, първото класиране вече е обявено. Поздравяваме успешно представилите се и благодарим на всички за проявеното търпение! Успех! || Посоката, в която образованието поведе човека, ще предопредели бъдещия му живот. (Платон) || Започна провеждането на интервютата с участниците, преминали първия кръг, които са кандидатствали само за стипендията за високи умения. В момента се провеждат или са приключили интервютата по биология, химия, физика и астрономия, история, литература, математика, информатика и ИТ, география и икономика. Следват психология, философски дисциплини и чужди езици. Проектите на участниците, кандидатствали за стипендията за изключителни умения по математика, история, информатика и ИТ, етнография, биология, химия и изкуства са вече класирани и тези, които остават да се състезават за изключителна стипендия, ще имат възможността да защитят представянето си в лично интервю. Ще бъдат допълнително уведомени. Тези, чиито кандидатури за изключителната стипендия отпадат от предварителното класиране, ще бъдат уведомени за провеждането на интервю по телефона за стипендията за високи умения. Кандидатурите за изключителни стипендии по останалите предмети все още се оценяват. Участниците с интерес в изкуствата, ще защитят кандидатурите си в лично интервю. Графикът и мястото на провеждане ще бъдат допълнително уточнени, в разумен срок. Благодарим Ви за разбирането! Пожелаваме успех на всички!
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Мисля, че това съобщение е вече от около 5-6 дни.Значи затова бързат да проведат всички телефонни интервюта, за да проведат и личните.![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
АЗ вчера го видях....ужас.....ох още не ми званят,а на една фр и званнаха да и кажат ,че е удобрена за 100 те стипендий.....пфф....мн ми е напрегнато.Първоначално написано от kelly _clarkson _93
Кели, на теб мина ли ти интервюто?
Да, края на предишната седмица.Хрис ,не се тревожи стискам палци да те одобрятПървоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Първоначално написано от kelly _clarkson _93
super mersi
Аз се отказвам да ги чакам..Паяжинясах...Отказва се..да чакам да звъннат...Една приятелка вика:Прецакаха ни!Приеми го! и мисля че започвам да й вярвам..
ti za koq stipendiq ot 2 te si. Na men o6te ne sa mi zvannali...a sam za 100 te.....pffffff a na edna ot moq klas zvannaha. I dvete sme s istoriq ;(Първоначално написано от The_iMMortal_f
Пффф не сам удобрена за 100 те..... а за останалите 1400..... ;( туко що ми се обадиха......пффф мн се ядосах ,но както и да е. В Понеделник ми е интервюто....
А аз чакам ли, чакам... Ох, дано се свърши вече всичко по-бързо, защото ми омръзна това чакане! И миналата година си беше бая, ама сега направо вече не издържам.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Какво става хора...забравихте темата.....![]()
Ужас... с всеки изминал ден напрежението расте, а моето интервю е чак на 24... умирам от притеснение - просто съм си "паника" открай време. На някой с интерес езици да му е минало интервюто? Знам, че съм конкуренция, но много ще съм Ви лагодарна да кажете поне като цяло за какво сте говорили и какво са Ви питали...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Пффффффффффффффф днес трябваше да ми е интервюто и 3 часа съм циклила сама.....в стаята,без тв без нищо да правя.....само да се съсредоточа...да ми се обадят.....ох..................И ТЕ НЕ СЕ ОБАДИХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!откача![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мале и на мен не са ми се обадили аз съм с психология - докога ще чакаме хораааа ще експлодирам![]()
Ох преди малко ми званнаха.....човекът се извини.Беше мн мил....мн добре се държа. Той ми задава въпроси само за историята. ПФФ мн добре мина. Относно историческата част... се справих определено. Даже поспорих с него малко......после той каза ,че сам права и т.н.Първоначално написано от butty
Притеснява ме само това,че към края на разговора започнах да пелтеча. Дано вземе предвид това ,че се притеснчвах....иначе мина добре......дано да стане!!!!
Успех на малкото останали.
Обадиха ми се. На 24-Понеделник ми е интервюто..Стискайте палци...
Пф, и моето е на 24... майка ми ще има имен ден и кой знае каква лудница ще е у нас... Де да можех да се радвам като теб, че наближава...Първоначално написано от ImmortalForever
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Е, недей така.Ще мине.Амм в колко часа си..Мен ме притенсява факта, че били груби?Верно ли е така?Айде като мине в понеденик пиши да видим при теб как е минало..
![]()
Звъннаха мии! Тази сутрин една жена ми се обади и се уговорихме интервюто да е на 25 - стискайте палци! Иначе жената ми се стори печена, дано тя да ме интервюира!