- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Здравейте!
Успех на всички!! Ами не, не може да се каже, че са груби, но просто се опитват да те объркат- да видят дали ще успееш да се усетиш кое е правилното. Аз така се обърках на един въпрос..но ..След интервюто бях доста зле.. даже се разревах
не мисля че мина добре, но.. ще видим. Наджедата умира последна
Другите казват,че са груби.....заради това,че се задават объркващи въпроси. Всичко е въпрос на интелект и подход в случая. Иначе е възможно наистина някакъв въпрос на които да нямате отговор....всичко е възможно.Притеснението си казва думата.Поне при мен....Първоначално написано от ImmortalForever
П.П. Тези които се обаждат, не са интервюиращите. Интервюиращите са разни служители-доценти и професори (повечето) от СУ. Поне при мен и познатите ми е било така.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Хах ,ако наистина са били от СУ леле майко, че това си е чисто самоубийство![]()
![]()
и аз на един два въпроса сгреших, но за радост не съм доизмисляла нова география (засега)
![]()
, иначе не бих казала, че бяха груби, просто аз се бях паникьосала както всички.Butty, не се тревожи за интервюто, винаги трябва да има надежда и да не се подценяваш и моето не беше идеално, много работи можеха да се кажат, но те ако тръгнат да ни слушат да им покажем всичко, което знаем, дни няма да стигнат.В края на краищата това е състезание, за всички е важно, но не бива да си съсипваме спокойствието.Ще видим на 15 декември какъв ще ни е късмета, трябва да вярваме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Напълно съгласна.......Първоначално написано от kelly _clarkson _93
![]()
Я кажете въпроси, които са ви задавали, защото немога на добия НИКАКВА представа какво ще ме питат. Цитирайте някой въпрос,плс![]()
Какви математически открития е направил Нютон?
Какво е мнението ти за руската математическа школа?
Аз кандидатствах! Но сигурно пак ще ги получат връзкарите или децата на ''големците''![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
П.С. Не мога да развера защо задават въпроси, това означава ли че не толкова добрите ученици нямат нужда от пари за тетрадки, учебници и т.н.![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Съгласна съм с теб, но те проверяват общата култура.Надявам се, че са наясно, че не сме роботи.Първоначално написано от *˚ەLad
![]()
![]()
Мен ме питаха за неща, които съм учила преди 2 и 3 години и много неща от обща култура, които въобще нямаха връзка и между другото ти с какво кандидатстваш?
Е аз като съм с чужди езици дали какво ще ме питатСигурно какво значи полиглот, може да проведем накой диалог на чужд език.ОМГ,та те могат да ми зададат всакакъв въпрос,трябва да си взема речника до мен.
![]()
Повярвай ми паниката е толкова голяма......че изобщо няма да можеш да си служиш с речника+ което се чува....че шумиш.Първоначално написано от time2rock
Иначе наистина,тези стипендии са спецялни и трябва да си мн навътре в нещата. В противен случай се задоволяваш с ученическата...21 лв.
Наистина....трябва...да зн вс по предмета. Мен ме разхождаха яко из историята...и си говорехме за мн неща,включително и за видни изторици...допринесли за развитието и.....
Мина!И смея да твърдя, че мина добре!Интервюто ми беше от порядъка на 18 минути.Питаха ме за философията в ренесанса, моля ви се!Ама те не знаят!Аз правих проект в училище за философията през това време!!и си казах всичко..Питаха ме ккава е разликата между теология и философия?Питаха ме, какво значи философията...и майка звънна в този момент по домашния..
И аз като ми тръгне мисълта,някой засече ли ме не мога нататък...бях много зле..Човека беше мил, успокояваше ме ала бала... подкрепяше всичко , което казвах... Това възможно ли е? А да и ме питаха къде ще канидатсвам?Защо?Нищо не ме питаха за есето?Тфа също нормално ли е?Също и защо съм искала да участвам в прокета...Не ме питаха за парите какво ще правя с тях, ако ги спечеля и така...
![]()
И моето мина... И не беше нищо такова, каквото очаквах. 0.о През по-голямата част от времето аз говорех. Искаха да кажа нещо за себе си и аз направо им "надух главите" (за пръв път говоря толкова много). Питаха ме защо искам да знам чужди език, нещо друго, което искам да допълня за себе си и кой е Климент Охридски... и това беше. Мина много добре според мен - дано не съм се държала идиотски, заради притеснението... Успех на останалите!![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Съгласна съм с последните два поста.Човек разбира ли си нещата-нищо не му е трудно! При мен също мина мн добре,но и аз имам притеснение като вас да не би от притеснението.......да сам си объркала словореда примерно....ама каквото стане-стане.Аз дадох най-доброто от себе си.
Много се радвам за вас![]()
.Май вече не останаха много неинтервюирани.Надявам се да имаме добър коледен подарък на 15 .
Аз сега като се загледах, то остават около 20 дни , които пак бързо ще литнат![]()
![]()
Това интервю ме изкара от релси! И моята съученичка както ме успокояваше, че всичко ще е ОК, че ще са мили.... Друг път. Явно аз съм госпожица "Липса на късмет"! Наистина мацката беше доста тросната. Малко ми оставаше да си глътна граматиката т.е. това се случи, но събрах последните останали мисли из главата си, стиснах зъби и минах в нейн стил. Не обичам троснати хора!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
За твое успокоение ще кажа ,че едно момиче от моя клас ходи на лично интервю в Сф. по история, и е имало някаква жена..която мн така...грубо се е държала според нейните думи. Незнам до колко е така...но с две думи...затапвала я е. А момичето е супер интелигентно....наистина...м е умничка...не е зубар..... а мисли с главата си. Тъй че наистина има малко доза късмет .......в цялата тази работа.Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Леле ужас, много гадно, от една страна наистина сме късметлии, тези добре си играят картите и е нормално да имат високи критерии при положение, че всяко следващо поколение е все по-неграмотно и необразовано.Абе те и от миналата година се оплакваха , но все пак ще кажа на Циндил-Пиндил да не се тревожи, че са били такива, все пак не го решава един човек дали да я вземеш, а цяла комисия.Първоначално написано от BeBsItO
бай дъ уей аз съм kelly/clarkson/93, просто трябваше да си сменя ника.![]()
![]()
Не знам как ще дочакам 15... Вчера всичко ми се стори прекалено хубаво, за да е истина, но сега, като погледна по-критично, си мисля, че може би съм се издънила...![]()
Мерси, хора! Но не ми пука много. По-скоро се дразня и ядосвам на някои хора. Колкото до затапването - това й е работата!Но тонът беше доста хладен. И на момента ти изглежда неприятно
![]()
EvilBrunette, не се притеснявай, деСамо си тровиш нервите :P То май и ти беше с чужди езици, ако не греша?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
ОМГПървоначално написано от EvilBrunette
Кви са тия въпроси е?Кой е Климент Охридски.Остаа и да ме питаи кои са помощниците на Кирил и Методии :О Малеее,ще се изложа.Наплаших се
![]()
![]()
![]()
Предполагам, че ме попитаха кой е Климент Охридски, защото училището ми се казва така. Така че не се притеснявай, а се подготви за предполагаеми въпроси - например името на улицата ти, на училището, защо изучаваш ЧЕ, какво ще ти помогне, какво искаш да учиш, нещо съществено за самата теб и т.н. Опитай се да не забелязваш и по студения тон - все пак трябва да им влезем в положение на хората - представете си колко ученици са интервюирали за един ден...Първоначално написано от time2rock
to4no takaПървоначално написано от EvilBrunette
Много ясно, че ще ви питат някакви неща от обща култура .. като кандидатстваш с български трябва да знаеш кой е написал българската азбука .. като кандидатстваш с математика трябва да знаеш поне повърхностно кой е Ойлер, Нютон. Те проверяват точно това - знаеш ли нещо за тях, каквото и да е, т.е. дали си се интересувал от това или просто си следваш нещата от учебника и се смяташ за 'специален' и дори не ходиш по състезания и т.н.