.
Отговор в тема
Страница 17 от 20 ПървиПърви ... 71314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 495
    Моето интервю мина в Понеделник. Беше в София. Участвах за стипендията за свръх постижения с проект по история Интервюто беше добре, поне според мен.. В стаята бяха 1н мъж и 1на жена, мъжът беше доста сериозен, но жената се държа много добре

Град
    паралелно
    Моето интервю пък е днес. Стискайте палци.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Успех amazonkata90

И аз кандидатсвах по този проект, а що се отнася до интервюто ми, интервюиращата (която дори не се представи) се държа изключително злобно (да, това е правилната дума!) и некомпетентно. Каза, че Гео Милев не използва натуралистични похвати в 'Септември', а великия Йовкоя НЕ Е майстор на късия разказ. Който поне малко разбира от литература ще разбере колко глупаво съм изглеждала опитвайки се да убедя тъпата ку*ка в неща, които са си неоспорими истини. Тая също ми заяви, че ако искам да кандидатствам с литература трябва да си изясня някои понятия за българската литература, защото цитирам "са ти доста размити". Ма*ка й Макар, че минаха 2 седмици още побеснявам като се сетя. Сигурна съм, че няма да получа стипендията.
    Успех на неинтервюираните
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

И моето интервю е днес от 3 часа.В Силистра интервюира жена,която ми казаха че била адски злобна.Защо на някой градове са мили,а точно при нас злобни е Аз да питам: Абсолютно официално ли трябва да говоря?Ако кажа примерно "амиии", "значии" като говоря?Трябва ли да мисля всяка дума която казвам или прощават селския говор

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от time2rock
    И моето интервю е днес от 3 часа.В Силистра интервюира жена,която ми казаха че била адски злобна.Защо на някой градове са мили,а точно при нас злобни е Аз да питам: Абсолютно официално ли трябва да говоря?Ако кажа примерно "амиии", "значии" като говоря?Трябва ли да мисля всяка дума която казвам или прощават селския говор
    Аз лично си говорих нормално.....както си говоря по принцип.

Амазонке,стискам палци и да кажеш как е миинало после
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мина минаааа!!! Не беше много строга,пита ме това което казахте,но най-тъпото беше че спорихме дали ДЕПЕШ МОУД свирят Алтърнатив рок.Аз казвах,че свирят,защото навсякъде го пише.Те свирят и ню уейв,но от притеснението забравиих как се казваше и се извиних че съм го забравила. Тя ми вика "Имаш абсолютен грешен източник на информация".Казах й - Напротив, в най-известните сайтове пише,че свирят.И тя-свирят НЮ УЕЙВ(ма напро ми се скара).И аз се засмях и викам-да,свирят нали ви казах че ми излезе от главата.Искаше да и кажа последователността на албумите на Ред Хот Чили Пепърс и понеже ги слушам 7 год. и ги казах. Не беше строга,но когато я помилвах да им разясни въпроса,понеже го казваше объркано,се едно ми се караше.Иначе е пичка-вика ми,че слушала 20 год. Депеш Моуд,начи ми е колежка
    П.С.Бузите ми са ЧЕРВЕНИ!!!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Мина минаааа!!! Не беше много строга,пита ме това което казахте,но най-тъпото беше че спорихме дали ДЕПЕШ МОУД свирят Алтърнатив рок.Аз казвах,че свирят,защото навсякъде го пише.Те свирят и ню уейв,но от притеснението забравиих как се казваше и се извиних че съм го забравила. Тя ми вика "Имаш абсолютен грешен източник на информация".Казах й - Напротив, в най-известните сайтове пише,че свирят.И тя-свирят НЮ УЕЙВ(ма напро ми се скара).И аз се засмях и викам-да,свирят нали ви казах че ми излезе от главата.Искаше да и кажа последователността на албумите на Ред Хот Чили Пепърс и понеже ги слушам 7 год. и ги казах. Не беше строга,но когато я помилвах да им разясни въпроса,понеже го казваше объркано,се едно ми се караше.Иначе е пичка-вика ми,че слушала 20 год. Депеш Моуд,начи ми е колежка
    П.С.Бузите ми са ЧЕРВЕНИ!!!
    YEEY! Много се радвам за теб!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

деница

Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Успех amazonkata90

И аз кандидатсвах по този проект, а що се отнася до интервюто ми, интервюиращата (която дори не се представи) се държа изключително злобно (да, това е правилната дума!) и некомпетентно. Каза, че Гео Милев не използва натуралистични похвати в 'Септември', а великия Йовкоя НЕ Е майстор на късия разказ. Който поне малко разбира от литература ще разбере колко глупаво съм изглеждала опитвайки се да убедя тъпата ку*ка в неща, които са си неоспорими истини. Тая също ми заяви, че ако искам да кандидатствам с литература трябва да си изясня някои понятия за българската литература, защото цитирам "са ти доста размити". Ма*ка й Макар, че минаха 2 седмици още побеснявам като се сетя. Сигурна съм, че няма да получа стипендията.
    Успех на неинтервюираните

Абе, Деница, не ти ли стига, че си се изложила на интервюто, ами и тук се излагаш! За информация - Гео Милев е експресионист, а майстор на късия разказ е Елин Пелин.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

Re: деница

Абе, Деница, не ти ли стига, че си се изложила на интервюто, ами и тук се излагаш! За информация - Гео Милев е експресионист, а майстор на късия разказ е Елин Пелин.[/quote]

И Йовков, и Елин Пелин се водят за майстори на късия разказ!

моето интервю беше много яко, говорихме си за Бранислав Нушич и Иво Андрич и беше супер

Град
    Mordor

Re: деница

Цитирай Първоначално написано от butty
    Абе, Деница, не ти ли стига, че си се изложила на интервюто, ами и тук се излагаш! За информация - Гео Милев е експресионист, а майстор на късия разказ е Елин Пелин.
    И Йовков, и Елин Пелин се водят за майстори на късия разказ![/quote]

Ееее, Елин Пелин си е баш къс разказ. Йовков, не съвсем

Град
    Добрич
    За изключителни с физика съм! Интервюто беше миналата седмица! Жената, която ме посрещна беше невероятно дружелюбна. Предполагах, че ще се панирам, защото вече ми се е случвало, но всичко мина блестящо! Успях да ги провокирам да ми зададат точните въпроси и съм много доволен! Бяха трима, но нито един от тях не се заяждаше! Само веднъж леко се заплетох, но ми помогнаха да се оправя. Беше страхотно. Съжалям, че не със всички е било така!
    I live to love and I love to live!

Няма за какво да съжаляваш, просто си е до късмета , иначе се радвам за теб , а някой да знае дали вече всички телефонни интервюта са свършили?
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Амазонке какво става??? Мина ли интетрвюто??

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

За всички, които не са видели- крайното класиране на конкурса е вече обявено! 10 дни по- рано от очакваното! Дано и вие като мен си видите името в списъците .
    Няма невъзможни неща!!!

Oh My God!!!!! Спечелих я! ААаааааааааааааааааааааа!
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Геееееееееееееееее и азззззззз!!!!!!!!!!!!!!!!! Иееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!! Зех яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    In the clowds
    И аз я взеееееееееех!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И забележете - 970 стипендии. Справихме сееее!

И аз я взех. И съм много щастлива.

Град
    Добрич
    Поздравления на всички, които успяха да минат! И аз успях!
    I live to love and I love to live!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Браво на всички!! И аз съм сред щастливците!

Град
    Русе
    Взех я.
    Never Back Down!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Брей ма умници сме се събрали в тоя форум

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Май така излиза

Цитирай Първоначално написано от EvilBrunette
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Май така излиза
    E, не е съвсем така, както и да е честито на спечелилите ..
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си