- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Съжалявам,но с това не исках да кажа,че който не я е взел е глупав. Просто се избъзикахПървоначално написано от Sparkle_diamond
Наистина честито на класираните и успех следвашата година на останалите
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
И аз исках да се явя тази година, но не събрах смелост, защото по принцип не пиша добри есета и се отказах.... честито все пак на всички, които са я получили!!Колко парички ще вземате на срок?
![]()
За годината: едни ще вземат 500, др те 1000Първоначално написано от MoMoXiXi
![]()
Честито на печелившите!![]()
Сега в главата ми възниква следният въпрос относно поръчката на книги, по-специално на абонамент за списания. На сайта пише, че ако искаме да се абонираме за някое списание трябва да им пишем до 10 януари. Но ние откъде да знаем каква точно е цената на абонамента и за кои списания може да се абонираме, освен изброените по-долу в текста National Geographic (Kids) и още две, на които не помня имената? Имате ли представа къде може да се провери това след като писмата ще пристигат чак в края на януари с потребителското име и паролата?
![]()
Благодаря много за помощта!![]()
Можеш да си направиш абонамент само за изброените....Първоначално написано от butty
Иначе просто влез и потърси в гоогъл колко е цената на абонамента за 1 годинаИ сметни дали ще ти е изгодно . След което им прати е-мейл на дадения адрес.Разбира се,там трябва да напишеш личните си данни и за кое списани (или весник) искаш абонамент.
Честито на всички! Мен ме няма,за съжаление. А мислех,че не се представих баш тооолкова зле.![]()
Извинявам се за флууда, но BeBsItO, защо вече не влизаш в раздела козметика и диети? Преди беше редовна и ми харесваха мненията.. също и подписа ти където се беше гримирала беше много готин![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MoMoXiXi
Хех.... незнаех ,че някой е забелязал. Просто напоследък нямам много време..... и влизам само тук...и в култура...... Но ще се завърна
![]()
![]()
Някой знае ли, картите които ще ни изпратят на наше име ли са или на родителите ни?
Първоначално написано от radinaradini
Чак сега виждам коментара на моето откровение. Първо по-леко с фамилиарностите. Второ - не смятам, че съм се изложила на интервюто (порати гопрепосочени причини.) нито, че се излагам и тук. И трето, явно не си забелязала, твърдя "натуралистични похвати", а не " Гео Милев е натуралист". Да изясня - натуралистичните похвати се изразяват с принизяване на човешкото до животинско, изтъкване на низкото и пошлото. И ако някой, който ми каже, че в "Септември" отсъстват подобни мотиви..хаха. Толкова по темата. Нямам честта да съм сред спечелилите, но не съжалявам, защото знам, че съм се представила добре и с естето и с представените документи и с интервюто.
На спечелилите честито!!!
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Здравейте,всички и аз участвах тази година но не се управям с този техния глупав сайт и немога да разбера дали сам класиран![]()
Как се казваш?Първоначално написано от RogerSanches
Казвам се Пламен Цветанов Димитров![]()
Съжалявам мисля,че никъде те няма.... За всеки случай виж тук http://1000stipendii.org/?p=2&m=14&sm=82&s2m=183И успех за напред
![]()
Извинете, че пиша в темата, след като не съм от стипендиантите, но нещо в сайта им ми направи впечатление:
Следващата конкурсна кампания ще започне в началото на втория учебен срок, така че следете за повече информация сайта на „1000 стипендии”.
Някой знае ли какво искат да кажат?
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Разбира се. То е мн ясно написано. Значи някъде февруари месец ще започне следващата кампания. Обявява се наново конкурса....теми за есета....документи...различн стипендии... и т.н Ако исаш да участваш ,трябва....тогава да се поинтересувашПървоначално написано от Sparkle_diamond
![]()
Благодаря много, и аз така си мислех, но ми се стори много странно да е толкова рано и затова.Първоначално написано от BeBsItO
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Ми пич, като като не можеш да се Управяш с един сайт, ко да те праим :PПървоначално написано от RogerSanches
П.С. Не виждам нищо сложно със сайта, ама....![]()
Взех я. А някой с музика?
Хора, наближава 15-ти!Успех на всички!![]()
за нас вече не е толкова важно, че наближава 15-ти, защото резултатите излязоха още преди няколко дни.![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Първоначално написано от ImmortalForever
Лелеее горката...ние си знаем резултатите от ехеее 1 седмица..... бързо влизай в сайта !
![]()
Аз както винаги не съм разбрала.
Не съм одобрена.Who cares?
Пак ще се опитва.Вие как сте?