.
Отговор в тема
Страница 19 от 20 ПървиПърви ... 9151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 495

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Аз както винаги не съм разбрала.
    Не съм одобрена.Who cares?
    Пак ще се опитва.Вие как сте?
    Estestveno 4e 6te se opitva! Nqma da se predava6!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ами да аз също няма
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Няма да се предавате я Имате още много шансове Аз се радвам, че ме одобриха, защото това е последната ми година в гимназията, тоест последният ми шанс да участвам.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Здравейте!
    Днес другата стипендиантка от моя клас получи писмо,но в него нямаше карта. Имаше декларация която трябва да се попълни и върне отново на адреса на фондацията. След което те изпращат ли ти картата, или отиваш до съответната банка да си я вземеш?????? Някой знае ли? Аааа това МОМИЧЕ Е ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СТИПЕНДИЯ. При останалите видове също ли е така?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Здравейте!
    Днес другата стипендиантка от моя клас получи писмо,но в него нямаше карта. Имаше декларация която трябва да се попълни и върне отново на адреса на фондацията. След което те изпращат ли ти картата, или отиваш до съответната банка да си я вземеш?????? Някой знае ли? Аааа това МОМИЧЕ Е ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СТИПЕНДИЯ. При останалите видове също ли е така?

Добре де, не четеш ли: Всички стипендианти за 2008-2009 година ще получат в края на януари уведомително писмо с детайлите по стипендията, с паролите за достъп до сайта и паролите за ползване на кредита за книги, както и дебитните карти, по които ще бъде превеждана ежемесечно стипендията. ... до края на януари, означава че от периода, в който е публикувана класацията до края на януари, всеки ще получи писмо и още нещо, твоята приятелка и тя ли не може да чете. Щом са и изпратили документи да си ги попълни и да ги изпрати, а след това те ще я уведомят дали ще си вземе картата от банката или ще и я изпратят, или там каквото и да е. Е, все пак четете малко, преди да задавате излишни въпроси. И честито на победителите.

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от _summer_girl_
    Здравейте!

Добре де, не четеш ли: Всички стипендианти за 2008-2009 година ще получат в края на януари уведомително писмо с детайлите по стипендията, с паролите за достъп до сайта и паролите за ползване на кредита за книги, както и дебитните карти, по които ще бъде превеждана ежемесечно стипендията. ... до края на януари, означава че от периода, в който е публикувана класацията до края на януари, всеки ще получи писмо и още нещо, твоята приятелка и тя ли не може да чете. Щом са и изпратили документи да си ги попълни и да ги изпрати, а след това те ще я уведомят дали ще си вземе картата от банката или ще и я изпратят, или там каквото и да е. Е, все пак четете малко, преди да задавате излишни въпроси. И честито на победителите.
    Ти се замисли хубаво аз какво питам. Знам какво пише в сайта '' както и дебитните карти, по които ще бъде превеждана ежемесечно стипендията'' но и изпратиха писмо без дебитна картааааааааааааааа

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Моето писмо пристигна. В него има: инструкции за ползване на форум, задаване на въпроси и поръчка на книги; писмо с потребителско име и парола; декларация от родител на стипендиант, при поискване на банкова карта.
    Дебитната карта ще бъде изпратена след като върна тази декларация. Имайте търпение скоро ще пристигнат и вашите.
    Весели празници!

Цитирай Първоначално написано от Mondi
    Моето писмо пристигна. В него има: инструкции за ползване на форум, задаване на въпроси и поръчка на книги; писмо с потребителско име и парола; декларация от родител на стипендиант, при поискване на банкова карта.
    Дебитната карта ще бъде изпратена след като върна тази декларация. Имайте търпение скоро ще пристигнат и вашите.
    Весели празници!
    С коя буква започва името ти (май с М) да знам колко още има да чакам
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Имате ли някакъв списък с книги, които могат да се поръчат?

Град
    Книгите от някакъв определен сайт ли са и трябва ли да се поръчват книги само от областта, в която сме участвали?

Книгите се поръчват онлайн от сайта на "Хеликон". Не е нужно да са само от областта с която учавствате. Освен книги могат да се поръчват CD-та и DVD-та. Кредита не може да се надвишава или доплаща, ако останат пари от кредита не се добавят към стипендията.
    За mimilia- да името ми започва с М.

Град
    Здравейте!
    Вчера и аз получих писмото и днес вече изпратих декларацията обратно Писмото идва чрез куриерската фирма "SPEEDY". В него е обяснено всичко много подробно!
    Разпращането на писмата не е по азбучен ред.. по-скоро е по градове или не знам. Но вчера аз и една моя съученичка получихме писмото едновременно, а моето име започва с "А", нейното с "Ц".. така че.. Мислили ли сте какви книги ще си поръчвате?

въпрос

Здравейте, аз днес си получих писмото, но не можах да разбера нещо, понеже се казва, че ще са във ваканция от 20.12.2008 до 5.01.2009, това означава ли, че сега не мога да пратя обратно декларацията и трябва да изчакам до 5.01.2009? И втория ми въпрос от кога можем да започнем да си поръчваме книги през сайта?
    Благодаря за вниманието

Доколкото разбрах книги ще се поръчват едва след 10 януари. Ето какво точно пише в сайта:
    19 декември 2008 г.
    Стипендианти 2008/2009 и техните учители-наставници НЕ МОГАТ да използват формуляра за поръчка на книги, тъй като процедурата е променена. Всеки от вас ще намери подробни указания за това в писмо, което ще получи по куриерска фирма Speedy.
    ВАЖНО!!! Книги по новата процедура ще могат да се поръчват едва след като приключи срокът за абонамент - 10 януари 2009г. Това е необходимо, за да се преизчислят лимитите за книги, които ще бъдат подадени към "Хеликон" за формиране на индивидуалните сметки на всеки от вас. Моля след 12 януари следете новините на сайта ни за повече информация по този въпрос.
    Няма невъзможни неща!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    добре де някой ще ми каже ли каква е тая стипендия...пари ли се дават какво точно?
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    добре де някой ще ми каже ли каква е тая стипендия...пари ли се дават какво точно?

www.1000stipendii.org

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

Град
    ами аз си изпратих вчера декларацията. Когато и да я пратиш все ще я получат

Аз не съм кандидатствала за тази стипендия, но ми стана интересно и може би ще се пробвам следващия път. Но някои неща неми са ясни:

1. Задължително ли е да се кандидатства с учител?
    2. Какво трябва да изпратим за да участваме есе или нещо друго?
    3. Колко трябва да ти е успехът за да можеш да участваш пълно 6 или над 5.50 или изобщо успехът има ли значение?
    4. Каква награда дават само пари за книги или и други пари?

благодаря предварително
    Моля нека някой който днае да ми отговори
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Аз не съм кандидатствала за тази стипендия, но ми стана интересно и може би ще се пробвам следващия път. Но някои неща неми са ясни:

1. Задължително ли е да се кандидатства с учител?
    2. Какво трябва да изпратим за да участваме есе или нещо друго?
    3. Колко трябва да ти е успехът за да можеш да участваш пълно 6 или над 5.50 или изобщо успехът има ли значение?
    4. Каква награда дават само пари за книги или и други пари?

благодаря предварително
    Моля нека някой който днае да ми отговори
    В сайта всичко е описано мнооого подробно

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    I moeto pismo pristigna

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

и моето писмо пристигна вчера, но когато влязох в затворената част от сайта и се опитах да вляза във форума ми изписа, че нямам права. И при вас ли е така?
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от mimilia
    и моето писмо пристигна вчера, но когато влязох в затворената част от сайта и се опитах да вляза във форума ми изписа, че нямам права. И при вас ли е така?
    ДА....МОЖЕ БИ СЛЕД НГ ЩЕ ИМАМЕ

Весели празници на всички !!!

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Имам няколко въпроса към вас:

1. Някой получи ли вече картата си?
    2. Какво ще правите с парите?
    3. Каква литература ще си поръчате,освен разбира се спецялизирана по избрания от вас предмет ?? ( може и списък да дадете)
    4. Ще участвате ли следващата година и за коя стипендия?

Ееее вие сте.....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Имам няколко въпроса към вас:

1. Някой получи ли вече картата си?
    2. Какво ще правите с парите?
    3. Каква литература ще си поръчате,освен разбира се спецялизирана по избрания от вас предмет ?? ( може и списък да дадете)
    4. Ще участвате ли следващата година и за коя стипендия?

Ееее вие сте.....
    Аз ще се включа първа явно

1. Не, само декларация.
    2. Ще си потърся свестен курс в моята област (и ще платя половината с тези пари, за повече няма да ми стигне).
    3. Ами честно казано, няма да си поръчвам специализирана, имам си под ръка тонове такава и не ми трябва. Искам книжки за ИТ...
    4. Разбира се, ами пак за високи. За изключителни чак не искам (:
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ОХХХ КАК МОЖЕ В САЙТА НА ХЕЛИКОН ДА НЯМА НИЩО БЕ ХОРАА

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?