.
Отговор в тема
Страница 20 от 20 ПървиПърви ... 101617181920
Резултати от 476 до 495 от общо 495
    На мен в сайта на "Хеликон" не ми приема паролата и потребителското име, което са ми дали. Кажете как влизате. Да не би да бъркам аз нещо.

Здравейте! И аз не мога да влизам все още с потребителското си име и парола в сайта на Хеликон. От друга страна пък почти всички книги, които си харесах са в изчерпани количества, тогава какво правим? На някой дошла ли му е вече картата с парите? Хайде толкова от мене, дано всичко се оправи с тия сайтове, че вече изгубвам търпение

Оффф, чудя се вие ли сте тъпи или тъпи. Хората го написаха в писмото си, ЧЕ ЩЕ НИ УВЕДОМЯТ, КОГАТО стане време да си избираме книги. ЩЕ ГО ПИШАТ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ". Пък и като книгите, които искаш ги няма в сайта, то си избери други. А тези, които искаш си ги купи със собствени пари. И за картите, казаха КРАЯ на месеца, а сега е само средата ......

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

Цитирай Първоначално написано от _summer_girl_
    Оффф, чудя се вие ли сте тъпи или тъпи. Хората го написаха в писмото си, ЧЕ ЩЕ НИ УВЕДОМЯТ, КОГАТО стане време да си избираме книги. ЩЕ ГО ПИШАТ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ". Пък и като книгите, които искаш ги няма в сайта, то си избери други. А тези, които искаш си ги купи със собствени пари. И за картите, казаха КРАЯ на месеца, а сега е само средата ......

Виж, ние не сме ТЪПИ, както ти ни наричаш! Просто аз разбрах, че ще можем да си поръчваме книги след като мине срока за записването на абонамент (10-ти януари)...

@_summer_girl_, я по-полека, момиче (;

Те може и да са го написали, но думи нямам как си спазват сроковете от "Комунитас".

Между другото, прее**ли са поредния срок както виждам - не ми е активен акаунт-а в Хеликон...

Някой да си е поръчвал списание и ако да, то какво?
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    @_summer_girl_, я по-полека, момиче (;

Те може и да са го написали, но думи нямам как си спазват сроковете от "Комунитас".

Между другото, прее**ли са поредния срок както виждам - не ми е активен акаунт-а в Хеликон...

Някой да си е поръчвал списание и ако да, то какво?

Извинявай, но аз също се ядосвах на Комунитас, че не си спазват сроковете, но им писах и те ми обясниха. Много по-лесно е да им пишеш, отколкото да се оплакваш по форуми, но както и да е...

Относно твоя проблем, пиши им, защото е възможно да са объркали паролата ти...

И за списанието, аз си поръчах National Geographic и съм много доволна.

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

И какво като им пиша, че не си спазват сроковете, ще се промени ли нещо? Освен, че един мейл отнема ценното време и на 2те страни :P, при положение, че подозирам какво може да е положението - 990-1000 акаунта не се създават лесно. Трябва време

А колкото до акаунта - предпочитам да изчакам 2-3 дни, тъй като мнозина са си поръчали абонамент за списание. И отново идва времевият проблем Aко до четвъртък нищо не стане, ще им пиша. " Е, и грешки стават..."-казал таралежът и слязъл от четката за коса. (;

Колкото до National Geographic - добър избор! Aма аз предпочитам National Geographic Kids и много се чудих дали да не си го поръчам, ама в крайна сметка пак по PC-истории заплеснах ... (:
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Здравейте, искам само да попитам ако кандидатстваш за стипендията за излкючителни умения с литература , какво трябва да представя (ако успея да мина 1 кръг )

Цитирай Първоначално написано от elito2
    Здравейте, искам само да попитам ако кандидатстваш за стипендията за излкючителни умения с литература , какво трябва да представя (ако успея да мина 1 кръг )
    и аз бих искала да попитам това, само че с разликата, че проектите трябва да се изпратят на 1-ви кръг
    Какво трябва да представляват? Има ли определен модел?
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Гледат ти успеха от 7 клас така ли , че аз не разбрах ?!?

Цитирай Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
    Гледат ти успеха от 7 клас така ли , че аз не разбрах ?!?
    не, гледат успеха от първия срок
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Може ли автобиографията и есето да са написани на компютър? В сайта намерих само, че есето трябва да е 2-3 ръкописни стр.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Sparkling
    Може ли автобиографията и есето да са написани на компютър? В сайта намерих само, че есето трябва да е 2-3 ръкописни стр.
    Може на компютър!
    А аз да попитам може ли препоръката да ми е написана от учител от предишното ми училище?Много е важно,да ми отговорите..............
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Темите тази година са направо -ЧУК- . Какво да напиша в едно есе по математика.

Град
    Шоколадовия град
    Ужасни са темите!Аз автобиографията си я написах и документите си подготвих но това есе......направо е ужасно.Дайте някакви идеи ще пиша ''Моята родина е там където е моята библиотека"-литература съм писала.....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

а на темата "по-голям или по-малък става светът" кой предмет съответства?

Град
    Шоколадовия град
    АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е ГЕОГРАФИЯ

Аз малко късно се сетих, но мисля да участвам.
    Както не владея съчиненията много да видим к'ва ще излезе...

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е ГЕОГРАФИЯ
    E зависи за какво си писал има много различни гледни точки това че пише "свят" не означава че е география.Затова питам, ама очевидно ще излезе че е това.

Град
    Русе
    Успеха от първия срок какъв горе-долу трябва да бъде?
    Never Back Down!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си