- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
На мен в сайта на "Хеликон" не ми приема паролата и потребителското име, което са ми дали. Кажете как влизате. Да не би да бъркам аз нещо.
Здравейте! И аз не мога да влизам все още с потребителското си име и парола в сайта на Хеликон. От друга страна пък почти всички книги, които си харесах са в изчерпани количества, тогава какво правим? На някой дошла ли му е вече картата с парите? Хайде толкова от мене, дано всичко се оправи с тия сайтове, че вече изгубвам търпение![]()
![]()
Оффф, чудя се вие ли сте тъпи или тъпи. Хората го написаха в писмото си, ЧЕ ЩЕ НИ УВЕДОМЯТ, КОГАТО стане време да си избираме книги. ЩЕ ГО ПИШАТ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ". Пък и като книгите, които искаш ги няма в сайта, то си избери други. А тези, които искаш си ги купи със собствени пари. И за картите, казаха КРАЯ на месеца, а сега е само средата ......![]()
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
Първоначално написано от _summer_girl_
Виж, ние не сме ТЪПИ, както ти ни наричаш! Просто аз разбрах, че ще можем да си поръчваме книги след като мине срока за записването на абонамент (10-ти януари)...![]()
@_summer_girl_, я по-полека, момиче (;
Те може и да са го написали, но думи нямам как си спазват сроковете от "Комунитас".
Между другото, прее**ли са поредния срок както виждам - не ми е активен акаунт-а в Хеликон...
Някой да си е поръчвал списание и ако да, то какво?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Извинявай, но аз също се ядосвах на Комунитас, че не си спазват сроковете, но им писах и те ми обясниха. Много по-лесно е да им пишеш, отколкото да се оплакваш по форуми, но както и да е...
Относно твоя проблем, пиши им, защото е възможно да са объркали паролата ти...
И за списанието, аз си поръчах National Geographic и съм много доволна.
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
И какво като им пиша, че не си спазват сроковете, ще се промени ли нещо? Освен, че един мейл отнема ценното време и на 2те страни :P, при положение, че подозирам какво може да е положението - 990-1000 акаунта не се създават лесно. Трябва време
А колкото до акаунта - предпочитам да изчакам 2-3 дни, тъй като мнозина са си поръчали абонамент за списание. И отново идва времевият проблемAко до четвъртък нищо не стане, ще им пиша. " Е, и грешки стават..."-казал таралежът и слязъл от четката за коса. (;
Колкото до National Geographic - добър избор!Aма аз предпочитам National Geographic Kids
и много се чудих дали да не си го поръчам, ама в крайна сметка пак по PC-истории заплеснах ... (:
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Здравейте, искам само да попитам ако кандидатстваш за стипендията за излкючителни умения с литература , какво трябва да представя (ако успея да мина 1 кръг)
![]()
и аз бих искала да попитам това, само че с разликата, че проектите трябва да се изпратят на 1-ви кръгПървоначално написано от elito2
Какво трябва да представляват? Има ли определен модел?
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
не, гледат успеха от първия срокПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Може ли автобиографията и есето да са написани на компютър? В сайта намерих само, че есето трябва да е 2-3 ръкописни стр.
Може на компютър!Първоначално написано от Sparkling
А аз да попитам може ли препоръката да ми е написана от учител от предишното ми училище?Много е важно,да ми отговорите..............![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Темите тази година са направо -ЧУК- . Какво да напиша в едно есе по математика.![]()
![]()
Ужасни са темите!Аз автобиографията си я написах и документите си подготвих но това есе......направо е ужасно.Дайте някакви идеи ще пиша ''Моята родина е там където е моята библиотека"-литература съм писала.....
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
а на темата "по-голям или по-малък става светът" кой предмет съответства?![]()
а на темата "по-голям или по-малък става светът" кой предмет съответства?
АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е ГЕОГРАФИЯ![]()
Аз малко късно се сетих, но мисля да участвам.
Както не владея съчиненията много да видим к'ва ще излезе...![]()
E зависи за какво си писал има много различни гледни точки това че пише "свят" не означава че е география.Затова питам, ама очевидно ще излезе че е това.Първоначално написано от pifiella
![]()
Успеха от първия срок какъв горе-долу трябва да бъде?
Never Back Down!