- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Как така като таблица???? не трябва ли да е като CV ?
Моля конкуренцията да хвърли един образецАз лесно ще намеря в нета... ама не се знае дали ще намеря вярното.....
благодаря предварително
Първоначално написано от ™G-Baby™
цитат от сайта на 1000 стипендии
2 Състави своя кратка автобиография с акцент върху участия, постижения и допълнителни обучения.
няма изисквания за формата- всеки сам преценява как да си я напише
много ми е интересно каква разлика намирате между Автобиография и CV![]()
не намирам разлика, но както ти каза има много форматиПървоначално написано от elistone
Точно за това попитах като CV ли да бъде
Благодаря все пак
![]()
този източник е авторитетен в областта на документи за кандидатстване.
http://www.jobtiger.bg/stat_pages/CV...hp?ln=2&cached
но в случая с 1000- та, е важно да представиш добре себе си, а не точния формат на автобиография/ CV
УСПЕХ на всички сериозни кандидати![]()
Ох вие пратихте ли си документите вече???? Аз трябва да отида тези дни да ги пусна.....че ще мине срокът![]()
А аз трябва да пратя и за иаключителни постижения.....но това до края на другият месецПървоначално написано от butty
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=184213 Моля ви отговорете ми на въпроса за входящият номер...... Съжалявам ,че пуснах отделна тема ,но ми трябваше бърз отговор...и ввсе още не съм го получила....
ох много лоша организация...
Препоръките от учител ( или координатите за връзка с него) задължителни ли са?
защо се задават въпроси за неща, които толкова ясно са записани в сайта на 1000-та, във формуляра, в рубриката Въпроси и отговори?
Задалжителна е естествено,и дори е хубаво да е от учител преподаващ по избрания предмет от теб![]()
Задължителна е само ако си в екип с учител. А аз като маркирах танцово изкуство... ще дам координати на учителка по историяПървоначално написано от BeBsItO
![]()
mindscan
Какви танци тренирашПървоначално написано от preichetoy
Това е мн яко.....
![]()
Хип, хоп и танцово шоуПървоначално написано от BeBsItO
![]()
mindscan
Браво браво...Първоначално написано от preichetoy
искам и аз
От кой град си?Първоначално написано от BeBsItO
mindscan
Не знам защо, но не мога да се регистрирам в сайта на 100 стипендии...все ми дава, че трябва да се пише на кирлица а аз точно така и правя! И пак не се получава! Как да се регистрирам? И ако не успея до 31 юли, ще бъде ли зачетена кандидатурата ми, ако пратя само хартиените документи?
И аз така.Първоначално написано от sweety_but_lonely
Чудя се какво да правя!
mindscan
ДРАГИ МОМИЧЕТА, И НА МЕН МИ ДАВАШЕ ТАКА!
АЗ ЗАМЕНИХ ВСИЧКИ ЗАПЕТАЙКИ С ТОЧКИ....И МИ СЕ ПРИЕ.... ПРИМЕРНО ПРИ АДРЕСА..... ГР СОФИЯ.КВ ЕДИ КОЙ СИ.УЛ ЕДИ КОЯ СИ......
Аз говорих с човек от екипа им,и ми казаха ,че прослувутия вх.номер се попълва от фондацията......
Тъй че неразбирам защо трябва да се регистрираме ?!Там нищо съществено не пише. За всеки случай се регнах .... ама знам ли..... все си мисля,че няма да спечеля....
И аз не мога да се регна какви ли не идиотски никове пробвах нищооо![]()
![]()
.. вие как се регнахте ?Доколкото знам не е задължително май да се регваме, само ако искаме веднага да си научим входящия номер..
Bebsito drasni edna li4na da se zapoznaem
![]()
е, успях да се регна вече!! с 300 зора!!! и най-странното е, че пише, че данните трябва да са на кирилица, а аз успях да се регна чак като си написах ника на латиница![]()
![]()
ако не ви се получава с кирилица, пробвайте!
П.С. Все пак не мисля, че регистрацията е много важна....
Да, регистрирах се, след като си написах паролата и ника на латиница, но не ми позволи да си напиша личното име, защото то се състои от три имена, а пък нещо системата не ги приема.
mindscan
Еми разбира се ,че ника винаги се пише на латиницаПървоначално написано от preichetoy
незнаехте ли
![]()
Съжалявам ,че не съм го споменала,но имах др ги проблеми...с регистрацията
![]()