- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Е, аз си издъних прекрасно есето няма-що. То това моето залитане по психология е пагубно (особено ако кандидатстваш с чужди езици...). NC! Иначе и аз съм про относно темата за есетата.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
ако погледнеш малко по нагоре в края на едно мое мнение,ще си отговориш на въпросаПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
Последен абзац......посветен точно на теб
Първоначално написано от ™G-Baby™
въй човек съжалявам мноооооогоПървоначално написано от BeBsItO
мерси все пак и мн ме успокои утре ще трябва да ходя до даскало обаче
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
няма проблемПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
на всеки се случва
![]()
и аз мислех да кандидатствам с чужди езици, но отдолу под изброените предмети пиешеше нещо, че не трябва да е средство,а цел на бъдещото ти образование..а аз по-скоро ще го използвам за средство( иска ми се да кандидатствам в чужбина) и за това се отказах от чужди езици и реших да кандидатствам с български и литератураПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
аа..имам и още 1 въпрос...там където трябва да се попълни дали сме участвали в олимпиада или състезания, само за предмета, скойто кандидатстваме ли става въпрос или като цяло? И ако е като цяло..как мога да си помня всичките олимпиади и резултати...
мхм, мерси много![]()
![]()
Аз даже мисля ,че трябва да се посочът не участията, ами грамотите. Защото аз мога да съм участвала (примерно) в 20 конкурса,но само от 10 имам грамоти. За това трябва да се посочът тези на които си имал успех
Ех ,днес е последен ден ! Има ли хода които пускат точно днес![]()
Междодругото.....фондацията е много коректна в това отношение. Миналата година ,няколко момичета пуснаха последния ден....и 2 от тях са стипендиантиУспех ви желая
![]()
Аз си пуснах документите днес!![]()
Успех на всички от мен!![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
ИмАх предвид ,че повечето фирми.... не са мн коректниПървоначално написано от butty
kelly _clarkson _93 хайде да продължим разговора тук![]()
ок сори току -що видях, че си ми писала тук и постнах там вече ще го изтрия и ще го едитна тук .
ето го:
мхм абе не знам но не искам заради една тъпа грешка да се прецака всичко![]()
![]()
![]()
![]()
: (
![]()
. Не съм взимала досега стипендия не знам как е .Забелязах, че в сайта им пише
Кой?
Ако през учебната 2008-2009 година ще бъдеш в 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 или 13 клас;
благодаря иначе хриси дано да не е голям проблем.
EEE аз пък не се съобразих,че не си взимала стипендия до сегаПървоначално написано от kelly _clarkson _93
Нищо- едва ли е проблем. Стига всичко друго да ти е точно. А кои документи прати????дипломи....препоръки ??
Ами задължителните и аз понеже кандидатсвам в екип с преподавател препоръка от него и приложение едно.Иначе дипломи, грамоти, сертификати такива работи![]()
Тоест си изпатила всичко???? И аз такаПървоначално написано от kelly _clarkson _93
![]()
Не всичко не съм изпратила приложение две за стипендия за изключително постижения,защото не знам за какво става въпроснякой ако може да обясни.
Toва е за изключителни постижения.Примерно..за твой личен авторски продукт. Примерно тези с ИТ ....някой може да е измислил нова програма свързана с обучението. Примерно математиците...може да са изчислили....в някъкви подробности нещо.....Първоначално написано от kelly _clarkson _93
Незнам дали схвана. Моят проект за сега ще су замълча какъв е, защото не еминал срока още
Иначе е свързан с историята
![]()
Една съученичка беше кандидатствала началото на 11 клас и чак сега когато завършихме 12 и казаха че е сред избраните...
Аха , благодаря за информацията. А как така и за двете може да се кандидаства в смисъл , ако не те одобрят на едната и на другата ли няма или нещо такова?? А за проекта не се тревожи, има много малки шансове да се хвана да направя такова нещо пък и съм с география, макар че ако знаех по-рано имах страхотна идея на лична можеш да ми го напишеш(ако исаш де)![]()
![]()
Не мила, не ме притесняваш ти...а едни др ги хора от форума....дето ме заяждат...Първоначално написано от kelly _clarkson _93
Иначе кандидатстваш и с 2 те. Ако не те удобрят за 1 то....за другото
![]()
аз малко късно питам,но всички ли си напечатахте есетата защото аз го пратих написано на ръкатова проблем ли е?
![]()
Миналата год, един приятел печели, обаче гадното е че му ги изплащат на части парите, мисля че така беше.Тая години мързела ми пак ме надви и явно няма да печеля:P