.
Отговор в тема
Страница 5 от 20 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 495
    Е, аз си издъних прекрасно есето няма-що. То това моето залитане по психология е пагубно (особено ако кандидатстваш с чужди езици...). NC! Иначе и аз съм про относно темата за есетата.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    абе хора, задължително ли е да има препоръка от учител? много се дразня тъй..
    ??
    ако погледнеш малко по нагоре в края на едно мое мнение,ще си отговориш на въпроса Последен абзац......посветен точно на теб
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ??
    ако погледнеш малко по нагоре в края на едно мое мнение,ще си отговориш на въпроса Последен абзац......посветен точно на теб
    въй човек съжалявам мноооооого мерси все пак и мн ме успокои утре ще трябва да ходя до даскало обаче
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ??
    въй човек съжалявам мноооооого мерси все пак и мн ме успокои утре ще трябва да ходя до даскало обаче
    няма проблем на всеки се случва

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    Е, аз си издъних прекрасно есето няма-що. То това моето залитане по психология е пагубно (особено ако кандидатстваш с чужди езици...). NC! Иначе и аз съм про относно темата за есетата.
    и аз мислех да кандидатствам с чужди езици, но отдолу под изброените предмети пиешеше нещо, че не трябва да е средство,а цел на бъдещото ти образование..а аз по-скоро ще го използвам за средство( иска ми се да кандидатствам в чужбина) и за това се отказах от чужди езици и реших да кандидатствам с български и литература

аа..имам и още 1 въпрос...там където трябва да се попълни дали сме участвали в олимпиада или състезания, само за предмета, скойто кандидатстваме ли става въпрос или като цяло? И ако е като цяло..как мога да си помня всичките олимпиади и резултати...

Град
    аа..имам и още 1 въпрос...там където трябва да се попълни дали сме участвали в олимпиада или състезания, само за предмета, скойто кандидатстваме ли става въпрос или като цяло? И ако е като цяло..как мога да си помня всичките олимпиади и резултати...
    по принцип е като цяло..ами избери си тези примерно, от които имаш грамоти или си постигнала по-висок резултат

мхм, мерси много

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Аз даже мисля ,че трябва да се посочът не участията, ами грамотите. Защото аз мога да съм участвала (примерно) в 20 конкурса,но само от 10 имам грамоти. За това трябва да се посочът тези на които си имал успех

Ех ,днес е последен ден ! Има ли хода които пускат точно днес
    Междодругото.....фондацията е много коректна в това отношение. Миналата година ,няколко момичета пуснаха последния ден....и 2 от тях са стипендианти Успех ви желая

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Аз даже мисля ,че трябва да се посочът не участията, ами грамотите. Защото аз мога да съм участвала (примерно) в 20 конкурса,но само от 10 имам грамоти. За това трябва да се посочът тези на които си имал успех

Междодругото.....фондацията е много коректна в това отношение. Миналата година ,няколко момичета пуснаха последния ден....и 2 от тях са стипендианти Успех ви желая
    Ами то няма защо да им откажат, защото то важи датата на пощенското клеймо, тоест може и днес да си ги изпратиш съвсем спокойно
    Успех и от мен на всички

Град
    паралелно
    Аз си пуснах документите днес!

Успех на всички от мен!
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от butty

Ами то няма защо да им откажат, защото то важи датата на пощенското клеймо, тоест може и днес да си ги изпратиш съвсем спокойно
    Успех и от мен на всички
    ИмАх предвид ,че повечето фирми.... не са мн коректни

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kelly _clarkson _93 хайде да продължим разговора тук

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ок сори току -що видях, че си ми писала тук и постнах там вече ще го изтрия и ще го едитна тук .

ето го:

мхм абе не знам но не искам заради една тъпа грешка да се прецака всичко : ( . Не съм взимала досега стипендия не знам как е .Забелязах, че в сайта им пише
    Кой?
    Ако през учебната 2008-2009 година ще бъдеш в 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 или 13 клас;

благодаря иначе хриси дано да не е голям проблем.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от kelly _clarkson _93
    ок сори току -що видях, че си ми писала тук и постнах там вече ще го изтрия и ще го едитна тук .

ето го:

мхм абе не знам но не искам заради една тъпа грешка да се прецака всичко : ( . Не съм взимала досега стипендия не знам как е .Забелязах, че в сайта им пише
    Кой?
    Ако през учебната 2008-2009 година ще бъдеш в 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 или 13 клас;

благодаря иначе хриси дано да не е голям проблем.
    EEE аз пък не се съобразих,че не си взимала стипендия до сега Нищо- едва ли е проблем. Стига всичко друго да ти е точно. А кои документи прати????дипломи....препоръки ??

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ами задължителните и аз понеже кандидатсвам в екип с преподавател препоръка от него и приложение едно.Иначе дипломи, грамоти, сертификати такива работи

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Ами задължителните и аз понеже кандидатсвам в екип с преподавател препоръка от него и приложение едно.Иначе дипломи, грамоти, сертификати такива работи
    Тоест си изпатила всичко???? И аз така

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Не всичко не съм изпратила приложение две за стипендия за изключително постижения,защото не знам за какво става въпрос някой ако може да обясни.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Не всичко не съм изпратила приложение две за стипендия за изключително постижения,защото не знам за какво става въпрос някой ако може да обясни.
    Toва е за изключителни постижения.Примерно..за твой личен авторски продукт. Примерно тези с ИТ ....някой може да е измислил нова програма свързана с обучението. Примерно математиците...може да са изчислили....в някъкви подробности нещо..... Незнам дали схвана. Моят проект за сега ще су замълча какъв е, защото не еминал срока още Иначе е свързан с историята

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Една съученичка беше кандидатствала началото на 11 клас и чак сега когато завършихме 12 и казаха че е сред избраните...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Аха , благодаря за информацията. А как така и за двете може да се кандидаства в смисъл , ако не те одобрят на едната и на другата ли няма или нещо такова?? А за проекта не се тревожи, има много малки шансове да се хвана да направя такова нещо пък и съм с география, макар че ако знаех по-рано имах страхотна идея на лична можеш да ми го напишеш(ако исаш де)

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Аха , благодаря за информацията. А как така и за двете може да се кандидаства в смисъл , ако не те одобрят на едната и на другата ли няма или нещо такова?? А за проекта не се тревожи, има много малки шансове да се хвана да направя такова нещо пък и съм с география, макар че ако знаех по-рано имах страхотна идея на лична можеш да ми го напишеш(ако исаш де)
    Не мила, не ме притесняваш ти...а едни др ги хора от форума....дето ме заяждат... Иначе кандидатстваш и с 2 те. Ако не те удобрят за 1 то....за другото

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

аз малко късно питам,но всички ли си напечатахте есетата защото аз го пратих написано на ръка това проблем ли е?

Миналата год, един приятел печели, обаче гадното е че му ги изплащат на части парите, мисля че така беше.Тая години мързела ми пак ме надви и явно няма да печеля :P

Шай убаво да съ убразовати....
    .>>http://en.wikipedia.org/wiki/House_music

Град
    Цитирай Първоначално написано от issa
    аз малко късно питам,но всички ли си напечатахте есетата защото аз го пратих написано на ръка това проблем ли е?
    ами ако си писал/а четливо, няма да епроблем според мен Аз го писах директно на компютъра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си