- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
мерси много![]()
мисля ,че трябва да е напечатано задължителноПървоначално написано от butty
но не съм сиг
Първоначално написано от ™G-Baby™
?
Нещо ново по темата![]()
Май не. Някой да знае кога ще излязат одобрените за 2ри кръг ??
Нещо ново по темата Sad
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
• 30 септември 2008 г. – обявяване на първо класиране
• 15 декември 2008 г. – обявяване на стипендиантите на проект „1000 стипендии” 2008/2009
Това означава ,че.....от 30 ти до 15 ти септ......трябва да интервюират всички участници. Успех от мен !Първоначално написано от oth_fenka
![]()
Пх тия 1000 стипендии ми изкараха душицата!Както и да е изтървах срока... догодина, живот и здраве ще участвам1 :P
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
И на мен ми изкараха душицата, но поне не изтървах срока ,което мн ме радваПървоначално написано от DJ_Mrav4o
Ще видим след няколко дни...какво е положението
![]()
Утре е,да!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Желая успех на всички! Дано само не се забавят като предната година.Първоначално написано от kelly _clarkson _93
Хайде пишете които сте удобрени!!!!
Да, успех и от мен!Дано утре наистина излязат първите резулатати. А след това очаквам всички да се похвалим.
![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
ох,дано,дано!!!!!Първоначално написано от amazonkata90
Сега съм в напрежение!
Искам да питам, дали тези които са обявени за 100 те стипендии...ще бъдат класирани отделно от другите.Дано го направят така ,че да разберем......за коя стипендия сме се класирали......охх нз
Само много ми е чудно защо на едно място пише, че резултатие ще излязат по етапно?Ами според мен ще има два списъка един за изключите;ните и един за високите по азбучен ред.
Незнам,незнамГледам ,че все още никакви резултати не са публикувани .......... сега ще чакаме.
Йееее, взеха ме.
Има шанс да тормозим народа у форума и догодина демек![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Чакай да те питам, къде го видя това? Защото на мен ми излизат само стипендиантите за миналата година.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Лол.
Да, а аз чак сега забелязах, че е тъй
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Демек, чакането продължава...
Почнаха да качват нещо. Жалко, че трябва да излизам. Е, довечера ще разбера. Още веднъж: успех на всички!![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
хм все още няма нищо, хващам бас, че пак ще пуснат резулатите към 10 часа вечер та![]()
още чакане
![]()
![]()
Офф, още не са качили нищо. Колко още ще чакаме...![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Някой знае ли миналата година ,с колко са се забавили резултатите???
aми не се сещам точно, ама май не беше много(ако не се лъжа няколко дни), но не съм сигурнаПървоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
![]()
ms se pakПървоначално написано от kelly _clarkson _93