- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемче относно обезкосмяването
Слушай ся,ама много внимателно! (dark_sw) Няма да ходя като годзила!!! Епилатор ми върши прекрасна работа,но само за краката и подмишниците!Нямам нерви и търпение да си епилирам ръцете![]()
![]()
![]()
![]()
.Така че,единствената причина заради която ще отида на козметик,е ръцете!
писнало ми е от космати жени!
Епилатор или козметик,там е истината!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ами махай ги тайно беТи вече си го направила, така че... Мене пърия ми път на 11 години поисках майка ми д ами помогне с епилатора за краката после скришно си ги махах сама, та като развалих епилатора разбра де, малко повряка ама сега си знае, че си ги махам и нямаме никви проблеми. И за ръцете си взех кола маска от аптеката ( тя е наша ) и каза "К'вото искаш прави." и такам. Поговори с нея, кажи й, че се чувстваш некомфортно и е нормално да се обезкосмяваш. Ползвай епилатора докато нея я няма, а за ръцете или си купи кола маска или с епилатора. Аз си ги махнах първо с кола маска и довърших с епилатора и после около 1 месец не си бях пипала ръцете. Бяха ми поникнали съвсем мънички косъмчета и въобще не си личаха. Те не растат наведнъж всичките и можеш и 2-3 месеца да издържиш
![]()
ctctПървоначално написано от MissitY
sig na 11 si gi mahnah z apruv put i ot krakata i ot podi6nicite sus epilator po dobre e otna4alo da po4ne6 s epilator 6otot posel 6e stanat po debeli
![]()
Мда, и аз си обезкосмих ръцете с епилатор и стана ужасно.. Излезнаха ми пъпки и стана много грозно, особено сега, когато се ходи по къс ръкав и ръцете се виждат..Първоначално написано от ra4ence
А нали кола маска се купува от аптеката? Колко горе долу струва? Не съм използвала и купувала до сега и не знам.. (не е по темата, ама няма смисъл да пускам нова)
Ръцете нзн защо си си пипала, глупаво е, а си само на 13!
За краката обаче те разбирам... Мойта майка 1во не ми даваше да ги махам, а тогава нямаше veet.. Аз съм руса, да ги изрусявам не беше решение. С времето(абе месец-2 да е било) майка ми разбра, че ми е много неудобно от космите по краката и не нося къси панталонки заради тях и ми "позволи", така да се каже .. Май и аз бях на 13. Според мен проблема с майка ти няма нищо общо с доверие, а по скоро с разбирания. Може би те третира още като дете. Трябва да поговорите за това.
Aз наскоро си махнах косъмчетата на ръцете с епилатор и нямам нито пъпчици нито подкожни косъмчета . Странно ... А за колата маска , дам в аптеките се продава , има всякакви . Мисля ,че максимум струват 3 лева .Първоначално написано от Thoughtless
За ръцете първо бих използвала кола маска.Краката днес ги епилирах,по крещях на някои места,но го преживях.Имах малки червени точици на местата на косъмчетата,но за около 1-2 часа изчезнаха.Но много скоро го направих след последната употреба на Veet,така че няма голям резултат.След 1 седмица ще пробвам пак.Сигурно вече ще са пораснали.А пък на местата с косъмчета,на които не смея да се епилирам,просто ще ги изруся.Те са 2-3 места и са на места,които трудно се виждат с просто око.Сега ще се чувствам супер комфортно...Много ви благодаря за съветите,златни сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз от миналото лято си махам космите..И аз съм на 13 и те разбирам ;]] Мене от начало ме беше страх,че ще боли,когато ги махам. xD Следователно не дадох нито с епилатор /макарче имаме/,нито с коламаска.И сама си правех експерименти със самобръсначката,докато не поговорих с майка ми..Тя ме разбра и ми помогна да ги махна както трябва.;]] Според мен със самобръсначката е най-безболезния начин..Е,вярно е,че късъмчетата порасват бързо,ноо..Колкото до обезкосмяването на ръцете..Не съм много съгласна с него..Още сме малки,че и до там да стигнем.;]]
az za pyri pyt kato gi mahnah maika mi izob6to ne znae6e, az dori ne si bqh v ky6tibqh na gosti na edna fr 6tqhme da izlizame i re6ih da slija kysi pantaloni i :O . I taka epilatora i problema be6e re6en
. E bole6e me malko ama stiskah zybite , se pak krasotata iska jertvi
. sled tva kato se pribrah se "pohvalih" na maika mi i tq ni6to ne mi kaza, kaza 4e si e moq rabota. A za rycite ne sym gi mahala nikoga 6toto sa mi rusi e eddva se zabelqzvat
с какво си изрусявате краката и за колко време са изрусени ??
мхм права е майка ти относно т'ва,че не е съгласна да използваш епилатор..Докато свикнеш ще те боли(то и с кола ще те боли 1-я път поне малко,макар че мен не ме боля бях заета да се смея
),но колата маска е по-добрия вариант според мен
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
МНОГО ПО-ДОБРЕ Е ДА ИЗПОЛЗВАШ ЕПИЛАТОР!!!Първоначално написано от MissitY
Ама наистина! Епилатора и кола мастата изваждат косъма с корена и с времето космите уредяват и изтъняват, а когато се мажеш с подобни гадости или се бръснеш става мн по-зле![]()
Единственото спасение е кола маската или епилатора .Кола маската се зима или от аптеките или козметичните салони цената и е в размките на 2-3 лв.Лично аз предпочитам епилатора,след многократната му употреба забелязвам че започнаха да стават по тънки и по рядки.С кола маската мн ме боли направо умирам с нея вярно,че осещаш всичката болка наведнъж и оскубваш повече косми но 4 годишния ми опит с обезкосмяването предпочитам епилатор.А колкото до майка ти,просто и кажи че искаш да ги махаш а не даги изрусяваш иси го напражила скришно зада нети се скара и тва е.Ако пак неиска дате разбере купуваш кола маска утиваш в някоя фр и започвате ..![]()
Наистина кола маската и епилатора са най-доброто решение...Еми поговори с нея ,аз започнах да си ги махам на 10-11 и просто и казах ,че искам да започна да си ги махам и тя ми купи епилатор и ми каза ,че няма проблем да си ги махам...И сега съм свикнала и не ме боли махам всичко с епилатора...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...