.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Безвредно изправяне на косата

am znam 4e e po4ti nevyzmojno..no vse pak, ako nqkoi znae nqkakyv na4in za izpravqne na kosata.. da spodeli, 6te sym mu mn blagodarna

Град
    Русе
    няма безвредно изправяне на косата..може след като се изправяш да използвш някакви балсами за подхранване и т.н иначе най- доброто изправяне е керамична преса
    ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]няма безвредно изправяне на косата..може след като се изправяш да използвш някакви балсами за подхранване и т.н иначе най- доброто изправяне е керамична преса
    +1 :P :P :P :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Абе и керамична да е как гори не е истина..

Град
    sF-to xD
    Зависи на каквиградуси и дали косата ти се поддава на обработка
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

абе може и да зависи,ама не можеш да кажеш,че изобщо не се гори....
    даже при някои супер много се изтощава

Град
    tam!!! (love) ~>
    eeeпа такава опция нема!!!
    е по-малко безвредно е с керамична,професионална преса или пък има такива-от най-добрите,които имат наполовина мраморни плочи и кви ли не др Хтри...
    иначе кристали балсами,няма как иначе...траи бабо за хубост!

emii az naprimer si q maja s adski mn gluposti (imam edin produkt na londa,nivea za izpravqne,kristali i silikon za kosa) pone znam 4e q predpazvam ;] emi tova e ... + tva predi da se izkapq si pravq 1 4as vrah4etata kato maska s 4ist zehtin.. ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Ми скоро чух за преса,която имала 2ве ванички,които се пълнели с вода и не овреждала косата толкова(аз си я преставям като ютия ) и изправяла с пара така я и хидратирала (малко ми звучи като дрън дрън та пляс,но знае ли човек).....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Няма безвредно има само по-малко вредно.За целта се нанася продукт за предпазване на косата от пресата преди нея а тя самата трябва да е керамична.Домашните маски за коса преди миене и ампулите също ще допринесат за вида на косата.И все пак горенето си е горене нещата които съм посочила не са чудотворни...Гледай да използваш пресата възможно по-рядко.Има много начини за направата на хубава прическа без да е нужно косата да се гори.Например с ролки.Ако са подходящи се получава много добре зависи какъв ефект търсиш.

Както и другите казаха - няма безвреден начин. Използвай преса. Но преди това можеш да си сложиш кристали на косата, а също и нещо, което да я държи леко влажна, докато работиш върху нея с пресата!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    вземи си на лореал балсам без отмиване за преса. много е добър и определено косата ми не изглежда като парцал като я изправя.
    алелуя.

ам то .. аз си къпа косата с балсма и шампоан за изправяне на косата на нивеа ии после си слагам крем за коса без отмиване от същата серия(същия като на лореал,а на лореал имах предишния път), но колкото по-дълга става косата .. толко по трудно става права и е няква на вълничи.. а при влажно време да не разправям кво става..а към преса прибягвам, когато нещата са отчайващи

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GerSity
    eeeпа такава опция нема!!!
    е по-малко безвредно е с керамична,професионална преса или пък има такива-от най-добрите,които имат наполовина мраморни плочи и кви ли не др Хтри...
    иначе кристали балсами,няма как иначе...траи бабо за хубост!
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

napulno bezvredno ispravqne nqma, no vinagi moje6 da namali6 6tetite koito 6te si napravi6 na kosata. kerami4na ma6a e nai-dobria na4in, predi vsqko ispravqne trqbva da se slaga balsam bez isplakvane (predpazva kosuma ot izgarqne), redovno podstrigvane na krai4etata (te nai-mn 6te postradat) i ovlajnqva6ti 6ampyani! a i vitamin B e ajen! as tova pravq, ispravqm si kosata mn 4esto, no nqmam problemi.

Hah , takova chudo nqma vse oshte ! Az lichno si izpravqm kosata s novata mi profesionalna presi na BRAUN i s

Малко или много третирането на косата с преси вреди. Аз мога да ти препоръчам един спрей против изгаряне на Биостатик. Много е добър, струва 59лева.. можеш да си го закупиш от фризьорските салони на Митко Дамов

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Няма безвредно има само по-малко вредно.За целта се нанася продукт за предпазване на косата от пресата преди нея а тя самата трябва да е керамична.Домашните маски за коса преди миене и ампулите също ще допринесат за вида на косата.И все пак горенето си е горене нещата които съм посочила не са чудотворни...Гледай да използваш пресата възможно по-рядко.Има много начини за направата на хубава прическа без да е нужно косата да се гори.Например с ролки.Ако са подходящи се получава много добре зависи какъв ефект търсиш.
    +1

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    КРИСТАЛИ!!! .. Веднъж си слагаш и ти правят косата мека, гладка, подхранена ... страшно съм доволна.. Имаше един период в който много си къдрех с маша косата (тя ми е къдрава но има и кичури, които не са като букли) .. и се беше изтощила .. сложих си веднъж и косата ми стана супер мека...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    КРИСТАЛИ!!! .. Веднъж си слагаш и ти правят косата мека, гладка, подхранена ... страшно съм доволна.. Имаше един период в който много си къдрех с маша косата (тя ми е къдрава но има и кичури, които не са като букли) .. и се беше изтощила .. сложих си веднъж и косата ми стана супер мека...
    kvi sa tiq kristali.. kyde da gi namerq

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    Navsqkude gi ima , no zavisi dali iskash kato tezi na friziorite ili prosto kristali .

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    Виж в "Мира" .. би трябвало да има

еми след като се иэправаш ходи по често на фриэриор и си прави маски

nai-malko izto6tava sas 4etka i se6oar,no sa6to taka e i nai-trudno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си