Здравейте!
Момиче съм и по носа и брадичката имам черни точки. Не са кой знае колко видими, но не е приятно.
Използвам всякакви мазила, маски, Garnier Pure, един продукт на "Регал" и т.н. Проблема и там, че нито едно от тях не ми помага. Когато ги изстисквам, после в носа съм като пребита- зачервена ми е кожата... С акнето се справям, но с това - НЕ!
Вече не знам какво да правя. Държа на външния си вид и не ми е комфортно, когато ми се появяват.
Какво да направя, според вас? Ясно е, че никакви кремове, маски и тем подобни не ми помагат.
А ако ходя на козметик, след 2-3 дена пак се е появила някоя черна точица..
Моля за съвет и без подигравки и т.н.! Благодаря предварително на отговорилите!
Едно момиче ми каза, че приятеля й като й свършвал на лицето, размазвала спермата навсякъде и след това й изчезвали
Първоначално написано от Say It Right
Има си лентички против тези черни точки,но те са за толкова упорити и издадени на повърхността на кожата черни точки,които не искат да се махат и тва е.Иначе аз използвам една техника със сода и сапун,ама от тези твърдите като Dove,Palmolive,Aroma и бла-бла в картонени опаковки.Та мокриш носа и брадичката,слагаш сапунче на пръстите и ги "пъхаш" в съд със сода.След това си масажираш "пострадалите" места със сила,която кожата ти е способна да понесе.След това с ексфолираща ръкавица или нещо друго си доизтъркваш содата от лицето и изплакваш със студена вода.Тогава носът и брадичката ще са много чувствителни,така че не предприемай слагането на кремове или използването на други методи за премахване на черните точки =]
MissiTy, благодаря за съвета. Забравих да добавя във първия си пост, че съм ползвала лепенки на НИВЕА, но и от тях няма ефект. Поне при мен, като имаш в предвид, че спазвам точните указания.
Comics, помолих без базици и подобни!!!
ami na men LOREAL-PURE ZONE mi pomogna mnogo,liceto mi se is4isti ot vsqkakvi gadosti![]()
![]()
![]()