- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ТиЙн ФилмчетА
Хора помагайтенагледах се на всякакви филми (тъпи,смешни,смислени,неанг ажиращи...) препоръчайте ми някое филмче да си дръпна
![]()
нещо подобно на ... Raise your voice,Honey,The devil wears prada,My mom's new boyfrined....Нещо,което на вас ви е харесало...и да има известен смисъл и развитие не да се умира от еднообразие(ако ме разбирате
) айде помагайте
![]()
*°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*
mm bring it on - in it to win it men me kefi![]()
''She is the man'' gotin e![]()
zna4i palna sam s takiva :d no za sega 6te napi6a tezi koito se se6tam
the cutting edge 3 (strahoten film);cow belles ;Ella enchanted ; over her dead body ; nancy drew ; hairspray ; High school music 1/2 ; the game plan ; Alvin and the chipmunks ; Sydney white ;material girls;license to wed ;just married ; just like heaven
tezi vs sa mnogo qki men naistina mn mi haresvatnadqvam se da sam pomognala =)
:}
Има много такива теми.
Използвай търсачката (; ..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F4%E8%EB%EC%E8
Да но искам някакъв запомнящ се...не бози...примерно Hairspray честно казано ми беше тъп....Снощи гледах My mom's new boyfriend и много ми хареса....Първоначално написано от halino0r
*°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*
Рядко ще намериш запомнящ се теен филм.
Гледай requiem for a dream.Пак е с теенс , но не е поредната банална история за зубърката влюбила се в капитана на футболния отбор и с баналния happy end.Освен това е доста поучителен.Може и 13-teen да гледаш и той не е лош (;.
Секс игри ...![]()
step up
Да де май аз не се изразих много правилно...исках да кажа да не е обичайната маериканска боза с лубов и секс и хепи енд...или ако е същото да епречупено през друга призма защото ми писнаха обикновените историйки... и много благодаря за филма requiem for a dream ще си го дръпнаПървоначално написано от halino0r
![]()
rich kids
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
o da gledala sam go ... brutalen film,no mi haresaПървоначално написано от yozito
A Walk To Remember на мен ми хареса![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Freaky friday
Just my luck
A Cinderella Story
Bratz The movie
Mean girls
It's a boy girl thing
Georgia rule
Boys and girls - Малкое тъпичък
Cheaper by the dozen - страашна комедия е, препоръчвам го!
Lizzie McGuire
Get a clue
Ако се сетя за още някой ще пиша. =]