- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АлКоХоЛ ..
Обожавам мента и ром. Напоследък всеки ден като излизам пия по една бира, заедно с компанията.
Първоначално написано от paola_Rey
Това сериозно ли бе ? Да не сте пили някакви хапчета или сте изпили в много големи количетства..![]()
![]()
![]()
![]()
Ами преди си пиивах повечко,но с мярка, сега само бира от бреме на време. Обичам и уискито.![]()
xAXaXa to tova e vsqka ve4er kato se sabereme...Първоначално написано от м!sS wendy
ina4e absolut si4kite vidove sa mnoooo golemi...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз пия рядко, само на празници и понякога по дискотеки ,препочитам Jack Daniels, Johny Walker и Baileys , но винаги пия по малко , защото е супер грозно да си пиян , особено ако си момиче .
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бе ти не си ли набор 94 ?!Първоначално написано от barbie_94
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не съм фенка на алкохола, пия много рядко. Предимно бира, вино или текила.
Нито пия нито пуша само биричка и някой джойнт в годината 1-2 пъти фитнесяга съм![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Преди много пиех. Ужасно много, предимно джин с тоник и водка със спрайт. А сега мразя всякакъв алкохол, освен може би биричка в малки количества. И то гледам да е само по заведения, примерно пицария някаква, че иначе по купони става лошо положението - не спирам, докато не ми се замае главата. Чак тогава се усещам, че 'абе не трябваше да пия толкова...айде още малко...'. След такъв случай намразих ментатаАма от пиянските години се научих едно - пияна, не-пияна - здравият разум и осъзнаване на действията ми не мърдат. Така няма шанс да ми разказват, че съм танцувала гола на масата или да се събудя до чудовището от Лох Нес примерно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
da tova e seriozno 4ovek.... tova Flirta i Mary Jane sa naaaai golemite spirtove... super bokluci sa -> nz kakvo pie6 izob6to...osven tova ne si li zabelqzvala razlikata mejdu sastoqnieto ti na sledva6tata sutrin kato se napie6 s nqkoi bokluk kato flirt i mejdy sobieski da kajem... markoviq alkohol pone znae6 kvo pie6... a ne nekvi himiii daty ne si sigyrna kvo ima vatre... golqma belq mogat da ti napravqt...Първоначално написано от Puky
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Даам..пия само в компания...От всичко най-обичам Джин.Мога да изпия и 1 бутилкаИ довечера с класа ми мислим да пробваме кой колко може да изпие
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
ае тоя алкохол не е раута ... по дуре минерална водичка ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Az puk NE piq![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Пия само, ако има повод![]()
Обичам Absolut Vanilia![]()
![]()
![]()
![]()
Пия още Smirnoff, Sobieski (зелена ябълка), обичам облачета(мента и
мастика), джин пия, бейлис обичам, afterschok ..
Не пия ракия, уиски, узо, вино, шампанско![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пия..4ервен ром,джин,4ервено вино и бира..като марки не ги знам,но едва ли са от най-скъпите..
Най-отвратително ми е мастиката.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не обичам да пия, защото супер лесно се напивам.
Иначе карам на коктейли, вино и водка със сок. И уиски обичам, но по малко.
Бира... много бира... всеки ден.
От другите също употребявам, но принципно с повод, та от всичко си пийвам, без мастика.![]()
водка,уиски,текила,мартини, джин,бейлис и мента,не понясам ракия и бира
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
почвам с бира, после кфот има и накрая се напиват кат лайнар...
Raise your fist!
ooo ти май си ми спътник по съдбаПървоначално написано от alehole
:d
Най-много харесвам Водка
The Spark
Да.. ==>Flirt green apple<== и Jack Daniels вървят ръка за ръка... поне да беше казал/а Smirnoff/sobieski/Finlandia или нещо от сорта..Първоначално написано от besnicataa
The Spark
i azПървоначално написано от besnicataa
+ bira
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Не си падам.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine