- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АлКоХоЛ ..
Пиете ли алкохол?Харесва ли ви?Ако да какъв алкохол:Уиски,вино,водка,ма ртини,узо...и други..?Аз си падам по J&B,Jack Daniels,Vodka Flirt Green Apple и други...
Знам 4е темата не е за тук,но не знаех къде да я сложа съжалявам...
![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
mdam....vodka FINLANDIQ,MARTINI,J&B I beilis(umiram za beilis) :P :P :P :P
В много редки случаи с компания пия водка,иначе не обичам много твърд алкохол карам си на бира или повечето пъти безалкохолно-не съм голям пияч![]()
Пия радко, в компания,като сме на клуб- Смирноф и Собиески- все зелени ябълки или уиски. Никога не пия бг алкохол....Иначе по заведение за хапване само си взимам бива и малка водка за салатата.
Smile!?
И аз пия рядко, но препочитам : Jack Daniels, Johny Walker, Martini, Baileys и др.Най-вече обичам уйски и водка, а бира мразя :P
домашна ракия![]()
![]()
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
ами много рядко пия водка и уиски (на празник)
Много рядко пия и то по малко. Ако се случи - вино (бяло или червено) или уиски с повечко лед.
Не пия. Ако искате ме мислете за задръстена, все ми е 6.
аз пък ти се възхищавамПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Да, пия. Често що годе, но гледам да не се напивам. Обичам почти всякакъв алкохол. Но след едно натравяне с водка Флирт, не смея и да го погледна тоя боклук, предпочитам Аляска и Абсолют. А иначе чичо Джак рлз.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз не пия и не ме е срам да си го призная :P
Обичам много Baileys , Smirnoff Green Apple , Dumple , After Shock , Absolut Lemon , Jameson ... ama ne si mislete 4e piq redovno,rqdko ako sedna na zavedenie da si porycham neshto 50-gramovo za nazdravici![]()
bila sam v toksikologiqta dva dena zaradi toq 6i.an flirtПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
![]()
ВОДКА АХЕЛОЙ !!!!![]()
Преди пиех доста повече, сега съм понамалила бая и се радвам за което.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Пия само на по-специални дни.Не се напивам.
Обикновено Мойет и Шандон, Дом Периньон,Бейлис,Червени вина,Бели вина,Мартини и коняк Енеси,но ако има и Курвоазие не отказвам.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
TEKILAAAA I ABSOLUT VANILIQMM MARTINITO E QKO
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Тцтцтцтц , сега и на мене ми се допиПървоначално написано от м!sS wendy
![]()
ve4e neimam loshi spomeni
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Пия, да...Водка пия, но не я обичам... Обожавам мартини, вермут, бяло вино или бейлис, пина колада също. Пия може би всичко, единствено и само без текила, никога не съм я вкусвала даже, по ред неприятни причини.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Най-често вино пия, особено бяло. Инче по купони водка (не Флирт разбира се) или текила, рядко мартиниБира мразя, както и джин
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Естествено,че пия,с повод без повод,имало е случаи да се напивам,но тва е като излизам на диско примерноВсичко пия-бира,водка,уиски,само мартини до сега не съм пробвала ама и тва ще стане
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!