- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АлКоХоЛ ..
аа не е верно тва! ПО РУСКИ!!!Първоначално написано от TellMeYourName
само така става...Първоначално написано от extreme_
we give it all.
piq 4esto , po to4no piq kogato mi se otvori vazmojnost,dosta si piivam,ama se napivam samo v specialni slu4ai, principno sam na vodka predpo4itam da ne e bg ama ko da se prai ponqkoga nqmame pari
![]()
..ina4e ako neshty po special ili na morenety kato ima finansii..obojavam martini,`cosmopolitan` qq imashe edin kokteil s 6 alkohola vatre ama my zabraih imety nqkav island beshe amaa haxhxa , aaa zimataaa nai obi4ammm beilisss i ne samo zimata ama se pak togava oshte mi e po golqm kefa nz hxah ;] ina4e mrazq bira i tam podobni gazirani povarni
a druguuu piq kvot mi dadat hxah
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз не пия...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Vodka Flirt.
преди пиех много ... ама много
но вече пораснах и спях с лигавщините
в момента пия само бира, на вечери - вино
рядко пия уиски и само ако е Ballantines, другите ги мразя(особено Jameson е най-голямата гадост, която съм пил!)
текилата си е красота
Рядко пия и то само водка със сок, Бейлис или бира
Не пия алкохол. Само ако има повод мога да пия Мента, Вермут, Бейлис по-рядко водка или текила (със сол и лимон)![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз пия само лятото незнам защоможе би защото повече излизам
пия най-вече пина колада и водка зелена ябълка може
Алкохол пия, но рядко..бира(Бекс, Каменица), водка(всякаква, нямам никакви претенции, но сякаш най-много Флирт съм пила) , уиски( рядко, но Ballantines), а когато излизам вечер, ако не съм на безалкохолно, пия 100 мента със спрайт с лед и лимон.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Рядко пия,само когато съм с компания...
Най-често водка с мн лед
;]
Ами, аз пък съм си алкохоличка![]()
Почти всичко пия, само гледам да не смесвам.
Защото водка + вино... олеле.
Вино,Бира,Ракия,Бърбън,Верм ут,Текила,Мартини,Джин,Ром, ента .... общо взето пия всичко без мастика и водка![]()
Sobieski zelena qbylka,Bushmils,Johnny Walker
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Пия даже много .. обожавам водкакоято и да е носех си по патронче в даскало .. ( да не си помислите че съм алкохоличка или прочее..) не съм
просто си пийвам а иначе от месец не съм докосвала алкохол на нов хранителен режим съм спазвам сичко точно
е вярно е че в стаята ми има шишета с водка нО нЕ пия от месец
за напред само на важни събития,празници,купони
и от време на време за настроение
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Пия алкохоол..Харесва ми..Водка..![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Мии в общежитието чат-пат със съседите пийвахме,иначе и у нас се случва с мама да седнеме на биричка или виноПървоначално написано от besnicataa
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
много рядко употребявам алкохол и то... в такива количества, че да ти стане смешно![]()
Чаша вино при поводи и много рядко я изпивам до край.
Предпочитам натуралние сокове, защото газирани напитки не мога да пия.
Аз пия всичко но само по повод.. Най-много обичам водка "Flirt - Green Apple"![]()
Бира, бира и бира и чат пат вино - червено и бяло каквото падне.