- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска
Мн е нашумяла тая тема, особено във форума. Навсякъде има въпроси, свързани с нея. Едни са за, др против. Интересно ми е колко процента правят на партньора си, защото извън форума ми се струва, че доста пове4е хора са против,а тук някои може би се изхвърлят. Хайде сега 4есно:
Правите ли Френска любов на партньора си???
Съжалявам за грешката- второто е F
Оправи си анкетата само , щото малко се е опетлала
Иначе аз съм, момиче и обичам да правя френска на приятеля си.
ест. че правя нали и на него трябва да му е яко![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
М съм и правя на партньорката си , доставя ми голямо удоволствие![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
аз се чудя защо се пуска тая тема, при положение че който е опитал, не се е отказал![]()
Първоначално написано от Say It Right
на къде без оралнаестесвено, че правя и не само за загряване преди секс а и просто ей така.
аз бих ти отговорила в анкетата, ама нз какво точно ще излезе, по простата причина че няма всички отговори
Оправи си анкетата![]()
Az sashto pravq frenska lubov na priatelq mi.
+1Първоначално написано от Black`Wings
A.D.I.D.A.S.
Френската любов е най-якото нещо. Може би за някои хора им е под нивото или просто не са опитали с подходящия човек.
+1Първоначално написано от pampers
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
На сегашния си партньор още не съм правила, но ще стигнем и до там - все още не мога да се отпусна до толкова, че да му правя френска.
Моя отговор не е включен![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
" F съм и правя на партньорката си " ли ?Първоначално написано от AnChItOoOo
Хехехе Тука хората явно мислят, че френската е нещо напълно в ред на нещата (така мисля и аз), но веднъж бях попаднал на една дето като и намекнах тя ми се нацупи и ми каза - "Аз да не съм ти някоя курва"
И аз останах зачуден.... Значи аз мога да я лижа ама тя не може да ми духа, хехех сякаш я убидих с нещо...
хехехеехх
За жалост има и такива сакатлъци в леглото...!
И аз правя.Обичам да правя.Винаги му правя..И само не разбрах кво и е лошото на френската?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
няма лошоПървоначално написано от VerryBerry
ЪхЪПървоначално написано от Yallama
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....