Против съм да се работи ако е възможно преди вземането на висше образование, защото това са ти възможно най-хубавите години и трябва да се изживеят максимално добре и пълноценно, а в мойте представи за добре и пълноценно не присъства минимум 8 часов работен ден. Но, понеже живота вече стана такъв, че рядко можеш да си позволиш да не бачкаш до края на висшето, съм склонен да приема лятните бригади за 4-5-6 месеца и после активно изживяване на останалото време от годината. А понеже някой хора пък наистина са зле финансово и трябва да помагат на семейството - те може да работят през цялата година. Ако щете не одобрявам и работене по специалноста по време на учене с цел трупане на стаж - има си време за всичко. В обощение - не одобрявам бачкането, докато не изкараш висше (е, ако решиш да караш висше, ако не желаеш може да почнеш да бачкаш още след завършването), а ако те принуждават обстоятелствата да бачкаш може да почнеш, но не и преди завършване поне на средното образование, защото това ама наистина са най-безгрижните и яки години. Винаги съм се чудел на задоволение хора, които искат да пропиляват детството си в бачкане? Да съм на 17-18 години, да съм финансово осигурен от родителите си и да търся бачкане - не, мерси!