- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръчвам инструктор /Варна/
Здравейте,
Току-що ми свърши изпитът по кормуване. Изпитващ ми беше Каракашев (на всички, по-навътре с материята, им е ясно за какво говоря). Нямаше да взема изпитът, ако не беше инструкторът ми - изключителен професионалист. Освен да го препоръчам и да го похваля, друго не мога да кажа. Казва се Димитър Мавродиев. Който е от Варна и му предстоят курсове по шофиране - това е човекът. Обяснява на изключително добро ниво и има неповторим подход към курсиста.
Поздрави
Че дай тогава и аз да направя реклама на моя инструктор....на мен изпитващ ми беше Лудия Макс и пак благодарение на инструктора ми се справих с изпита....
Лудия Макс![]()
Еми, направи. #careПървоначално написано от kPuCkA
Точно пък Каракашев...
не става тоя
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
като ще правим реклама на инструктори... моят беше нааааааай-спокойният човек на вселената. Веднъж не се е развикал, скарал... винаги толкова внимателно обясняваше по няколко пъти. А като бях на края на часовете и като се возих с една, която явно беше в началото, чак аз избеснях как караше... той едно й казва, тя друго прави... и направо му се учудих как запази такова самообладание и така спокойно и подесети какво (не) трябва да прави.
Иначв... още си плюя в пазвата, дето Лудия Макс се качи да изпитва колите от съседната фирма, а не при нас...чее сигурно щеше да ме откаже от шофирането.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Лудия Макс звучи доста..обезпокоителноПървоначално написано от kPuCkA
![]()
аз пък от три пъти не можах да взема книжка , инструктура ми беше пълен тапак , а аз маам пеша по улиците![]()