- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОМЕНТАРИ ПО СНИМКИТЕ
![]()
#едитче:
~Уискас и Абсулютчето за мен са с най-най-бедрите снимки. Такива едни пълни с настроение. Много се рдвам, че са много (: Искаме още!!!1
~Аз съм българче и човекът с аватара на който е онази татуирана мацка без глава, пускат също много снимки, но като че ли вторият по-малко позъорничи. По-симпатичен ми е. Българина някак сякаш се възприема прекалено на сериозно.
~Направи ми впечетление огромното коичество уона би локал порн стар в педофилски сайт снимки на момиченца. Хубаво е да иронизираш нещо, да си правиш снимки делириуми, даже сексапилни снимки, само че не заради усещането, че трябва да си шматката на някой си, а по-арт така. Знам, че за много хора тях на секси снимка би било вдигане на самочувствието, че даже може да се чувстват независими, въпреки противорчието в логиката, но снимките почват да конкурират никовете....
~И...на мен ли ми се струва или момчетата не дават снимки? (=
#едит2:
Уискас има сладко слаба приятелка на която бих искала да видя още снимки ('=
#еидт3:
Къде са ви снимките от форумните срещи?? о.0
Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
![]()
![]()
В тази тема ще коментираме Уискас,така ли да го разбирам?
праим се на важни и интересни, а?![]()
Тази тема май няма много да вирее...![]()
Друго си е да изкоментираш под снимката.![]()
Макар да съм съгласен с повечето ти забележки, ми се струва малко неуместна тази тема.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не мен пък ми се струва,че си станал много отворен напоследък.Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
сестра си на сестра тиПървоначално написано от I*object
Все пак и най-долнопробните форуми си имат тема за коментарите по снимкте.... А форум като този с 200 страници снимки би трябвало да разбира, че е добре да има отделна тема за коментарите. Но тъй акто сте интересни и важни вие си имате една за снимки, флуд и коментари (=Първоначално написано от ^Sam90^
Липса на модове? Прекалено много спамещи? Прекалена консервативност? Това е голям форум хора. Малко го стегнете. Направете темата за снимките, кяото както казох е вече над 200 страници главна. Примерно.
\/
И това ми го казваш, защото...? Трябва да се засрамя или нещо такова ли?Първоначално написано от I*object
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
добре бе, хора .. стегнете се малко
как ще коментираш снимки тук???
вижте снимка D8346 на нея уискас е много яка, нали?
айде сега излезни от темата, иди в другата и почвай да я търсиш...
Както се прави във всеки друг форум...вземаш линка на снимката и го копираш тук...Да не искаш да кажеш, че обичаш да скролваш страници с флуд за да намериш една снимка, две? То тва трябва да го казват модовете, къде са ви те? Нямате ли правила във форума, че в темата се говори само по темата? Демек пускаш ли снимки, пускаш снимки, глудиш ли, флудиш, коментираш ли, коментираш. Анкета ли да се прави, кое е по-удобно или от сега е известно, че сте закоравели консерватори???Първоначално написано от OtherDimension
\/
аз съм консерватор, защото не искам.. да се прави тема във форум?
![]()
така е, Али Макбийл
вие спечелихте делото
поздравления![]()
що си толкоз сигурна~И...на мен ли ми се струва или момчетата не дават снимки? (=![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Прегледах цялата ви тема за снимките о.0 и момчетата или се хвалят с мацките си или не пущат снимки, за разлика от момичетата, които независимо от възрастта си пускат снимки достойни за чалга клип (;Първоначално написано от n1ght_shadow
Нафлудихте темата ако тя ще остава ще е гадно, защото не съ забелязала модовете ви да трият нещо. Бтв забранено е да говоря глубо към мод, нали? Та приемете го като критика-коректив от която зависи нивото на....просто нивото.
Харесвам зелените очи на Уискас,а също така и излъчването и.Просто съм влюбена в устните на Cuddly-много сочни и апетитни.![]()
Абсолют ми,също е симпатично девойче,много естествена и неподправена.![]()
Shadow4e-също ми харесва.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
На мен пък егоистчето ми харесваМоже би и защото познавам и характера и...
Всъщност повечето от девойките ни тук са си готяни![]()
What you give is what you get!
На мен пък егоистчето ми харесваМоже би защото познавам и характера и...
Всъщност повечето от девойките ни тук са си готяни![]()
What you give is what you get!
Абсолютката пък е на мнение,че идеята е доста добра![]()
подкрепям с 2 ръце![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ей това винаги съм го мразела - да се обсъжда.
Ясно е, че си вадиш някакви изводи за човека - харесва ти или пък не, но не мислите ли, че ще е малко кофти за някого, ако се пусне коментар "леле, колко е грозен/противен/ужасен" и т.н.
Или още по-зле - лигавите "ауууу, сладичкото ми, мъничко, розово, котенце, патенце, колко си красивичко".
Ей, вие си знаете... и за най-голяма ваша радост - без мене тоя път...![]()
Собственост на Canis_Dirus
коеПървоначално написано от exploitedteen
![]()