.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Целулит

Целулит

Ok... Znam che pone povecheto momicheta imat celulit , toi e prosto neizbejen pri jenite . I az sam edna ot tqh , i tva mn me bezpokoi , i vaobshte mn iskam da se mahne ... Ne che imam mn , a normalno nishto strashno , no vse pak iskam da se mahne . Dokolkoto sam tarsila v neta i sam namerila che tva nqma mahane s dieti , uprajneniq , i mn voda moje da se namali ... , no ne i da izchezne

Ta iskam da vi popitam imate li takav problem?... Drazni li vi ili prosto ne vi puka? .... Da znaete nqkakvi dieti ili programi , ili kremove (koito da diestvat , zashtoto sam probvala mn i te ne stavat)

PS: Sajalqvam ako veche e imalo takava tema , no ne mi se tarseshe ...

Blagodarq vi Predvaritelnp ... Chakam predlojeniq

т.7
    krem4et0
    ChuDq se na Kade ....?

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    az malko ne s1m naqsno s celylita ama da popitam ako si stegne6 dypeto i ima dypki ili t.nar. "portokalova kori4ka" tva zna4i li 4e ima6 celylit
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

hottie
    Guest
    да значи

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Celulit

Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Ok... Znam che pone povecheto momicheta imat celulit , toi e prosto neizbejen pri jenite . I az sam edna ot tqh , i tva mn me bezpokoi , i vaobshte mn iskam da se mahne ... Ne che imam mn , a normalno nishto strashno , no vse pak iskam da se mahne . Dokolkoto sam tarsila v neta i sam namerila che tva nqma mahane s dieti , uprajneniq , i mn voda moje da se namali ... , no ne i da izchezne

Ta iskam da vi popitam imate li takav problem?... Drazni li vi ili prosto ne vi puka? .... Da znaete nqkakvi dieti ili programi , ili kremove (koito da diestvat , zashtoto sam probvala mn i te ne stavat)

PS: Sajalqvam ako veche e imalo takava tema , no ne mi se tarseshe ...

Blagodarq vi Predvaritelnp ... Chakam predlojeniq
    ходи на фитнес, карай колело и скачай на въже! Избягвай мазните храни, купи си Карнитин. Направ0 0тиди в няк0й магазин за спортни продукти и там ще ти обяснят като хората какво да правиш
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

hottie
    Guest
    ама това е по-скоро за отслабване. Спорта не винаги помага за целулита. Една моя приятелка е слаба, спортува няколко пъти седмично и има целулит.. масажи му е майката според мен - чувала съм за масажи с кафе

Аз съм доста слаба, направо грозно слаба, спортувам и имам малко целулит. Не бях забелязала, докато една приятелка не ми каза. Изобщо не ми пука, и без тва не се забелязва много. Според мен, за да се махне, трябва да се храниш здравословно, защото аз съм слаба, но ям доста и то все калорични неща.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ооооййй нау4ете се да пишете на килица бре !!!!!!!!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

много вода+крем+масажи+спорт+диет а(не гладуване а съобразен начин на хранене)

Град
    София
    Има един крем на Bilka, който ползвам- антицелулитен е,не е скъп и има ефект
    Smile!?

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Майка ми е масажистка и ми е казвала, че масажите много помагат за профилактиката и премахването на целулита. Първо - антицелулитния масаж ... много е болезнен, но значително намялява целулита само след няколко процедури. Другият е този с кафе, даже може да използвате вместо душ-гел(сапун) използвано кафе, от кафемашина имам предвид... това което остава.. като утайка... в смисъл може после да използвате и душ-гел, но много помага портив целулит, успокоява кожата и я прави мноооого мека. От личен опит казвам.
    mindscan

Супер фен
    Град
    Варна
    Само масажите го оправят тоя проблем май...аз все се каня да ходя да питам в студиото до нас и в скоро време наистина ще отида...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

да, дразни и... да махам го =)
    няма специални диети, има начин на живот и немътливост =)

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Само да ти се скарам Щом си решила да се караш на другите за латиницата вземи първо ти си оправи кирилицата (с риск пак да ми се скарат за забележките ми) ... не забравяй,че в българската азбука има буква Ч,а не 4

Повече от фен
    mislq che masajite pomagat nai-mnogo .... teq anticelulitnitye kremove sa mi kazvali che ne varshat nikva raota :]

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    е кремовете вс епак с какво ги нанасяш? с масаж! Маслото на икаров специално за целулит е то4но такова...втрива се два пъти дневно с по 10 мин масаж! Ефект гарантираН!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

cilulita e otpusnata koja apuk striite sA portokalova koja ili to4ki

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    obatnoto

дрън-дрън =)
    Целулитът е портокалова кожа (подкожни мазнини за тези, които не са наясно), а стриите са са нацепвания на кожата в следвствие на рязко напълняване, израстване, а при мъжете, които вдигат, от уголемяване много на мускулатурата. А това, което казваш ти - отпусната кожа са бричове - предизвикват се от рязко сваляне.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    6те се нау4им

ПТ: Аз имам, ама изобщо не ми пука

Цитирай Първоначално написано от Liar
    obatnoto
    По твоята логика стриите са отпусната кожа така ли

stuudena voda :pPPp

To kremove ima, razbira se, masaja sy6to gi vklu4va, za da se usili efekta. No pyk stava bavno, ako nqma dvijenie... Az treniram tae bo 3 pyti sedmi4no i vseki den sled du6 si oblivam sys studena voda dupeto i bedrata, tova super mnogo stqga kojata, stava edna stegnata i gladka, celulita iz4ezva mnogo byrzo. A kato se sedi, trqbva da ne se sqda izcqlo na stola, a kolkoto se moje po nakraq. Lqtoto 2-3 pyti na plajec i vs e nared
    If you're goin' through hell, your only option is to keep goin'...

Ами и аз преди имах.Сега вече почти нямам , в смисал не се забелязва Ами кремовете и масажите помагат най-много иии също така пий мн вода

Град
    Bulgariq,Sofiq
    ;d aa celolita se maha sus uprajneniq za da ti se stegne kojata a puk striite ne se mahat ;d aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си