Това е продължение на темата http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=45

Та случи се следното:
Преди няколко дена(вторник) тя ми писа по скаип и ми предложи да ми се реваншира , че преди това отклони мое предложение за среща...И така разбрахме се по скаип (аз тъкмо бях загубил надежда ,че може да стане нещо между нас , преди тя да ме викни) (страното беше ,че се разбрахме да излезим в ден през който даскалото й беше с много тежка програма(за сряда)) .На следващия ден излязохме.Останах доста очуден от начало.Тя беше изключително мила с мен.говорехме си доста нежно (забравих за притеснението си ).След това стана интересно.Отидохме в парка , напълно осъмотени ,сред дървета и храсти и седнахме на 1 пейка.Предложих й да се облегне на мен , защото беше уморена.Така и направи.Седнахме и я гушнах за да може да си почине . И така постепено се докосвахме все по нежно и нежно , тя също ми отвръщаше( играеше си с ръцете ми , гушкаше ме ) и така не усетих кога мина повече от 1 час...После дойдоха нейната най-добра fr и още 1 момиче.И така тръгнахме към тях да я изпратим.Както си вървяхме я хванах за ръка, и осетих че тя много се зарадва,защото вплете силно пръсти в мойте! Стигнахме до тях и останахме 2мата.В продължение на 5 мин си говорехме .След това се прегърнахме силно и останахме така още 1-2 мин (беше като миг).
Тръгнах си и бях най-щастливия човек !!!
Но от сряда до сега мина време и днес й се обадих с предложение да излезем , а тя каза че ще излиза с приятелката си...По скайп отново едвам ми пише.Оставам с впечетлението ,че не знае какво иска да стане между нас ( дали страда по бившия си който е бил най-голямата й любов или нещо др нз.)
Моля ви за съвет какво да правя ,защото и аз се колебая какво изпитва към мен тя.Нима тази вечер не значеше нищо за нея ???
Имам нужда от предложения за да мога да реша какво да правя.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!