- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моят Петък 13
тъпа ли си о.О
Аз се опитах да измисля някакъв по-мек начин, по който да й задам същия въпросПървоначално написано от Madness
![]()
На някой и им ваври на др не.
Е мн ясно,че и на мен не ми вървя![]()
Всички ключове(за входната врата,гаража и маза) паднаха в една шахта....трябваше да ги извадя и то на един обилен дъжд,а аз бях по потник...
супер![]()
;]
http://bg.wikipedia.org/wiki/Петък_13-иПървоначално написано от Чичко_Полицай
копирай го цялото,че не става
Иначе не вярвам в такива глупости.
London Tipton
Много лошо,душко.
Що не можеш да ядеш друга пица освен "Маргарита"?
![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
ква е тая манипулация
петък 13ти ?
май сте бавни,а ?
ртх
аь ус ефь пьтнсше
Какво се оплакваш? На баща ми един колега вчера(петък 13-ти) умря, след като го удари гръмотевица.
Мислех (и трябваше да имам) 4 на класното по математика, само че оная курва саката ми е писала 2 и сега си имам четири 2-ки по математика и май на изпит ще се ходи деа.Само да разбера къде живее, ще й счупя и двете ръце да умре от глад![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Уау, големи проблеми момиче.
Каква е тази паника... Петък 13 е обикновен ден като всички други. Като че ли не могат да ти се случат същите неща и днес.
ултимата на зевс го е хваналПървоначално написано от Iria
![]()
o moq be6e gd ok 6te6e da me bl1sne kola 3 p1ti no za naigolqm kasmet si odarih kraka i dnes odbora nemi dade da o4astvam v hiphop convers battelna ndk sa te sa tam a az seda tuk ebasi t1potooo zaradi taq t1pa data nz dali e taka ili kasmet savpadenie ama e smotano pone 6e hoda na trenirofki posle ako ne drugo s tqh
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
преведете ми го товаПървоначално написано от Mc_to
![]()
Мояяяят не мина кой знае колко добре.
Напих се като дъска от яд , не успях да отида на дискотека , едвам се прибрах , днес се събудих рано и тва е
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Обвинявате за несполуките си петък 13 това е тъпо,се 1 аз да пусна тема че на петък 13 ми се скъсаха дънките на задника а ми бяха любими.Просто това се неща които могат да се случат всеки ден.Всичкое въпрос на суеверие![]()
Моя петък 13 мина суперрр![]()
![]()
![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз чак днес се сетих, че вчера е било петък 13![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
и моя беше ужасен..и като за капак спря тока,защото имаше буря и цяла вечер бях като Паисийчетох книга на свещ...да заприлича малко на средновековието
![]()
someone else...
Освен, че се изпокарах с всички, което е обичайно за мен, друго май няма...
Беше нормален ден, само дето заваля ебаси силният дъжд като се прибирах, но беше яко, за първи път бях като изкъпан с дрехите..![]()
Моят петък 13 -
преинстал на Windows-а, който леко се удължи, понеже нещо обърках.
На даскало всичко започна добре...но ми се прецака презентацията, за която се бях мъчил толкова много.
После имаше някаква гадна буря.
После компа пак проблеми.
ъф.. абе не съм сигурен дали е от датата, но не беше най-хубавия ми ден.
хъхъ..
И моя петък 13 беше ужасен не излезнахме на диско мамкаму![]()
![]()
![]()
А там са били всички само класа ми не
![]()
Абе хора прекалено много се вталясвате... и се превземате... петък 13, петък 13... коййй знае... кфо проклятие понеже... на времето са ставали някви убииства някви кораби потавали и некви глупости... просту тка се случило... Лошият или добрият късмет на тази дата.. си е до самата психическа нагласа... а не... до едната дата...... ае да дойде некой и да ви втълпи че неделя 15.... е яко "гадния ден" и вие и тогава ще ... се бозите... Ае стига![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват