.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: оргазмите

оргазмите

сега съм се замислил на един въпрос до колкото съм чувало момичетата могат да изпитват 2 вида оргазми : клиторен и от стимулиране на Г точката.випроса ми е дали примерно ако се стимулира г точката и после се преместа на клитора ще има ли някав ефект смсиал полужителен или е хубаво като се стимулира едно да си се стимулитра то

Мега фен
    Стимулирай ги 2-те едновременно ламе..

Re: оргазмите

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    сега съм се замислил на един въпрос до колкото съм чувало момичетата могат да изпитват 2 вида оргазми : клиторен и от стимулиране на Г точката.випроса ми е дали примерно ако се стимулира г точката и после се преместа на клитора ще има ли някав ефект смсиал полужителен или е хубаво като се стимулира едно да си се стимулитра то
    оргазмите са много, но по-добре някой по-вещ да ти ги изясни

Град
    в лайната!
    Чичко_Полицай Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:49 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

предполагам че така ше стане

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: оргазмите

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    Естественно, че е хубаво да се стимолират и двете места. Но вземи влез и прочети една от хубавите статии в началото на тийна
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай

nezn hybavo li e ,no znam 4e ako ti haresva pove4e zna4i ne e
    STRAHOTNO E

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си