- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с 'инструмента'
Аз на тфое място щях да си запазя парцел в централни гробища чеееее ... човек никога не знае![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
боляло го главичката О_O
е не е от секса
или ако е - не е нормално
съмняа ме да е нещо сериозно..остай го ще се оправи просто не го бутай..
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
бе ти траа да одиш на лекар кви са тия савти остай да ти мине.лекаря ше ти каже най-добре
ami ima6 nqkakva veneri4eska bolest sigorno iz4akai 2 3 dena i ako ostane taka nqma drugo re6enie osven lekar (e moje i da se reje)![]()
![]()
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
кожичката ли бе![]()
Остави ги подиграват ти сеПървоначално написано от hs-47
, но един ден може и на тех да им се наложи от инфо ... може би си го протъркал ако не е бил много увлажнен или "смазан" ... Протърква се руба на главичката по простата причина че стърчи настрани не много но достатъчно Все пак отново ще ти кажа - Отивай на Уролог. Ходи обиколи земи на някой телефона и му звънни и го попитай
може да има посещения по домове и тнт. Действай не чакай че не се знае какво ти има
първия път боли ... не при всеки , но понякога...Първоначално написано от hs-47
пс: ако го отрежеш ще боли повече ..![]()
![]()
Абе не се мажи с разни глупости, че може да стане по-лошо. Отиди на лекар, ама не уролог, а на дерматолог- специалист по кожни и венерически болести. При уролог ще ходиш, ако имаш проблеми с бъбреците, простата, топките. Но ако няма наблизо свестен дерматолог става и при някой уролог да идеш, ама те не са точно по тая част, още повече че проблема при теб е отвън
Дарпай плувката за към лекаро
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Възпалил си го... консултирай се с уролог
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Много сте тъпи всички, бе.. Ама и автора не отстъпва..
И на мен ми се беше случило подобно нещо - подута кожичка около главичката по много странен начин, обаче без болка. Говорих с вуйчо ми (хирург), обясних му проблема и ми каза да дойда другия ден при него и, че е почти сигурен, че до тогава ще е спаднало, както и беше..
Виж го на другия ден, откакто си го забелязал и ако още е подуто ходи при личния да те насочи на някъде.![]()