- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам паласки....
Имам паласки, някой знае ли ефективен начин за да ги премахна.Защото все пак лятото идва.... много ще съм ви благодарна ако ми помогнете за решаването на този проблем. ((:
аплУ дисмен тИ за HOUSE -ловеркАта ,кОято по цял ден гледА ПЛАНЕТА- тв , но си пусна бретОн и стана ЕМО ,както и за симпатягатА ,кОито си купи анцунГ Adidas и станА БЕЗСМЪРТЕН!!! hxuahyaxyahxayhuay
На Avon има серия за отслабване няква козметика,лилава е...чувала съм добри отзиви за нея.
На Avon има серия за отслабване няква козметика,лилава е...чувала съм добри отзиви за нея.
и аз съм чувала че помагаПървоначално написано от adizitk1
![]()
ХАХАХХАХАХА разби ме това !Първоначално написано от BallFace
А по темата : странични коремни преси, въртене на обръч и намали сандвичите и пиците.
Прати ме под масатаПървоначално написано от BallFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идеята с визуализацията не е лоша. Сега само трябва да си намеря кварцов кристал..![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
az izpolzvam novata seriq na avon lilavata s masajorai e mnogo hubava naistina pomaga,ako ne ti pomogne pyk pone nqma da ti navredi a i e mnogo priqtno da si pravish neshto kato masaj s onova lilavo masajorche,to pomaga na kojata da absorbira ot krema po byrzo i taka![]()
Леле мале тва мързела е голямо нещо...манете ги тия кремове и глупсоти това без упражнения не помага. Аз ще ти кажа как премахнах мойте паласки даже още не мога да повярвам. Ходих си на фитнес и там имаше един уред специално за това, който има тежести долу а ти въртиш тялото си. Използвах го вски път като ходих и вече нямам никакви паласки![]()
П.П. малко лошо ми е описанието на уреда ама не му знам името.
az 4estno kazano pravq masaji sama s takava 4etka kadeto e lilavate seriq na avon.ne mi trqbvat nikakvi kremove .prosto 4etka .taka savlih nqkolko santimetra za dosta barzo vreme ,nali znaete 4e 1 sm e 1 kg po tezi mesta.a pak i da koremni presi i ti4ane ne e tolkova slojno .po 1 4as na den otdelq6 vreme i takmo 6te svali6 nqkoe izli6no kilce.![]()
![]()
![]()
samo 4e masajite se pravqt malko razli4no .pitai ako te interesuva i 6te ti obqsnq kak to4noPP no pomaga . a i nqma da hvarlq6 pari za ne6ta koito moje da se okaje nakraq da si alergi4en ako ima6 po 4uvstvitelna koja.
![]()
+1 Случайно да сте чували за търсачка ?Първоначално написано от the_hottie
![]()