- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след секса за 1 нощ
после ако човекът вие бил симпатичен и тн , не се ли чудите 1 вид дали е нямало да може д аизлезне няква връзка с него? В сми ако после искате да продължите отношенията си как реагирате
Тва сексът за една нощ е куха работа...измислена от някви тъпанари, които не могат да си сдържат за 8 часа вдигнати гащите...
или просто търсещи приключенияПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ili imat prekaleno mnnnnn hormoni :PПървоначално написано от comics
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Чисто и просто хора, които нямат връзка (независимо дали не искат такава за момента, или просто не са намерили това, което търсят), но харесват секса. Макар да не е нещо, което аз бих практикувала, не смятам, че е нещо лошо.Първоначално написано от Soul†Eater
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не си права,с толкова к*рви в днешно време и повечко пари в джоба,защо да си удрям чекия вместо да прасна мацката която ме кефи.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
За спорта,без чувства,без ангажиране,без нищо.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ми да минават такива мисли. По-странното е като видиш отново този човек.. А недай си боже той/тя като се замисли за това, дали не е можело още повече, да рече да опита. Та нали затова е само за 1 нощ. То си е като бизнес среща. Предлагаш на някой, той взима и край.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По тая логика, можеш да си задаваш въпроси за всяко едно нещо...Може
би да, а може би не. Обикновено секса за една нощ се основава на физическото привличане и е малко вероятно да се получи с/д това нещо, но историята познава и такива случаи...![]()
За потребителката с първия коментар, първо да ти кажа, че в либидото няма нищо лошо, освен това не става въпрос за гащите и осемте часа, ами за тръпката и чувството след това...
Give me your best shot motherfucker!
А как да не е... да се ръгаш с некого дето не знаеш даже как се целува и по какъв начин прави чупките. Тва си е жива простотия, пълна загуба на време, рискове...Това са хора епикурейци-фенове луди на земните удоволствия, които от наглост и алчност са готови да използват другите за еднократна употреба, сякаш човек е изтривалка...Първоначално написано от Wrathchild
Щото това е същото като да ти използва някой друг кучето пазач, сякаш ще го пази, а няма да го хапе.Първоначално написано от vamp
Точно за това ми е думата. Хората не са цигари с марихуана, които трябва да се изпушат, те са конопени растения, които трябва да се кастрят полека-лека.Първоначално написано от fire_of_satan
май си мн навътре, а?Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
Намирисва ми на човек, който просто го е яд, че не може да забърше някоя... рисковете се намаляват като се използва презерватив, а хората (особено жените) са така устроени, че имат нужда от секс. Ти виждал ли си 30 годишна незадоволена жена? Защото аз преди 3 години имах близък контакт с такава и определено не мога да кажа, че е ужасно приятна гледка. И както казах, не е за мен този тип секс, но честно казано предпочитам него, пред това да се превърна в такава.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Не ме познаваш и на минимума даже...Като имат нужда от секс, имат и двата пола, да си намерят константни чукачи, а не да си легнат с кой ги свари завари, сякаш чурките и дупките ни трябва да търпят всеки да се разхожда около тях...Първоначално написано от Wrathchild
Ако момичето ми допадне и се обаждам и поддържам контакт.
Не изключвам и варианта да намеря по този начин голямата си любов
По поста на Wrathchild:
Според мен не си съвсем прав....в такива ситуации се използваме взаимно...и на момчето и на момичето му е кеф!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
sbiite sa Kay ?Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
I si ... nekak stroga
za tva 4oveka ima glava na ramenete si za da misli ! taka 4e 4oveka si pricenqva
![]()
![]()
Madness Stricken
Не ми се струва особено трезва преценката да се праскаш с който ти попадне под ръка.Първоначално написано от Soul†Eater
ПРАВА!!! Момиче съм за бога, трябва да съм егати меката китка (нищо против гейовете), за да сложа такъв аватар и подпис...Първоначално написано от Remini
Иначе аз точно това се опитвах да обясня, че няма нищо лошо във взаимното използване, ако и двамата са с нагласа за еднократен секс.
Всичко коз, а не мислиш ли, че всеки сам преценява с кой да си легне? Аз пък може да искам да не е с някой, който познавам чааак толкова добре, защото после пък може да е конфузно? Всеки човек си решава сам за себе си, а ти не си никой, че да кажеш, че хората, които го правят са малоумни.
И аз ако правя еднократен секс, все ще преценя с кой да е, а не с 'който ми падне'.
~
puuu baaaaasi dalgiq qoute ... se 1Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
ta to ne e kazano 4e : stre6ta6 nekoi na patq ... zdr are se "praskame" >_< ili nekoi klo6ar ... GeezUs ... kazah 4e ima6 glava na ramenete si => 6a si priceni6 ....
![]()
Madness Stricken
То не е ясно, е клошарът няма да прави по-як секс от баровеца...Но тази честа смяна на партньорите говори за нестабилност и за това, че нямаш хората за нищо...Първоначално написано от Soul†Eater
4e pa kvo za snimkite i az bih si gi slojil :P anime (osobenno hentai :P ) rlz xDПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Madness Stricken
То не е ясно, е клошарът няма да прави по-як секс от баровеца...Но тази честа смяна на партньорите говори за нестабилност и за това, че нямаш хората за нищо...[/quote:07c5c7896e]Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
ot de znae6 ? mmm ? klo6ara moje i da e bil nekav boksior ili ne6toti ot kade moje6 da si sigorna kav e 1-iq i kav e dr-iq osven ako ne probva6 => nqmam kak da go kaje6 100% :P
![]()
Madness Stricken
Всеки сам си преценява, но не е правилно да се мисли за хората като за мишени, все едно играеш ЦС. Не казвам, че са малоумни, а само, че са заблудени и им бяга същественото.Първоначално написано от Wrathchild
Странно защо, аз съм един от тях ^^ Напълно ме устройва секса за една нощ. Примерно имам една приятелкаПървоначално написано от comics
решаваме да правиме секс, но не да тръгнем. Перфектно ми е на мен, защото нито ще се изпокораме, нито нещо сериозно ще стане. Даже ще си доставим удоволствие.
Ако става дума да не сте се познавали досега, не ме търсете:P
Първоначално написано от djago
В повечето случаи, хората които го правят не си търсят сериозна връзка, защото просто немогат да си държат х*я в гащите или краката затворени....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..