.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

искам го до мен.. какво да правя

na4i problema e takyv 4e s edno mom4e hodime oba4e toi mi posltavq usloviq na koito az nesym mnogo syglas ama iskam da si ostana s nego 6toto go obi4am kakvo da napravq za da si go zadyrja do sebe si otgovorete spe6no e

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    {{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Вие усти нямате ли ? Говерете бе хора...Не е толкоз трудно
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бати тъпата офца си...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Sry за въпроса на колко си ?!
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Там,където се поставят ултиматуми няма любов.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    в лайната!
    пхахаххахахахахаха лелеее до каде стигнахте

Re: iskam si go do men kakvo da napravq

Цитирай Първоначално написано от geritoo00
    na4i problema e takyv 4e s edno mom4e hodime oba4e toi mi posltavq usloviq na koito az nesym mnogo syglas ama iskam da si ostana s nego 6toto go obi4am kakvo da napravq za da si go zadyrja do sebe si otgovorete spe6no e
    Следващия пък като ти каже нещо което не одубряваш му удряш 2 бързи шамара и го караш да козерува.Викаш му " Аз поемам нещата във връзката ни "
    А малко по сериозно сега. Ми поговорете , обясни му че и ти си човек и не може само с него да се саобразяваш , да направи компромис за теб , все пак ходите...което значи че държите 1 на друг !!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: iskam si go do men kakvo da napravq

ne moga da razbera za ko q tazi emotinka
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

am ms za syvete i toeno tva misla napravq
    {{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]

еми и ти му поставяй условия...кажи му 4е ако не престане с тия глупусти ще скъсаш с него щото не можеш да продължаваш по тоя на4ин колкото и да го оби4аш

Не, наистина, сериозно, на колко си?

Град
    Shumen
    Emi ako usloviqta mu sa tejki i taiva razni ne se zanimavai s nego.A ...prochem kakvi sa mu usloviqta che mi stana interesno?
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Hmph ... usloviq xD ... tva dan e predbra4en dogovr bre ...Ta zavisi ot usloviqta nali (i ot vas mn qstno)
    |az sam si pove4e filosof ot kolkoto nekav lubovnik ili ne6to taka 4e sorka za bespoleznostta mi |

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Re: искам го до мен.. какво да правя

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    Macka slu6ai.Predi godina i 4 meseca trygnah s mom4eto koeto iskah, no az pu6ih, a na nego tova ne mu hareva6e.Izlygah go 4e sym otkazala cigarite i nakraq tova mi doteja mn jestoko i mu kazah, sega vryzkata ni e bez nikakvo doverie ot negova strana i e mn trudno.Sega vapreki 4e ne kriq ot nego ni6to mi e mn gadno, zaradi vsi4ko koeto se e slu4ilo.Taka 4e 6te ti kaja edno.Pogovori s priqtelq si i ako ne6tata koito toi ne iska da pravi6 ti izglejdat "nevyzmojni" do momenta prosto mu go kaji, ako ne te razbere prosto nqma smisyl, za6toto 6te ti se nalaga da lyje6, a posledstviqta ot lajata ne ti prepory4vam da gi znae6.Taka 4e si pomisli.Uspeh
    A.D.I.D.A.S.

ahamsSs ms za syvet4eto i dano to pomogne da se opravi vryzkatani

ahamsSs ms za syvet4eto i dano to pomogne da se opravi vryzkatani
    Ako iska6 pitai ne6to na LS kakto iska6:P vse pak uspeh.I ne pribqgavi do laji...za tvoe dobro e.
    A.D.I.D.A.S.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    бати тъпата офца си...
    ti osven da se gavri6 s xorata drugo ne moje6 li?

ta po temata-ako si misli6 4e si padnala tolkova nisko 4e da mu se vrazva6 na usloviqta i vsi4ki pri6tevki koito toi ima....az ne mislq taka oba4e! makar 4e nali znae6 4e ponqkoga liubovta iziskva jertvi....ako usloviqta ne sa koi znae kakvo deistvai,ugodi mu tozi pat,no ne prekalqvai,ne go karai da se 4ustva mnogo velik za6toto ponqkoga tova e lo6o!!!!! USPEX

Пфи кфи условия ? Секс до дупка? Бахти верно си ...както се изказа тузаро...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

бати тъпата офца си...
    оф я стига си нареждал хората! момичето иска съвет,а не да и казваш колко е малоумна ..!
    а по темата..поговори с него..всеки трябва да се променя понякога..

People never change...сори истината боли...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

va6ite syveti mi pomognaha mn i sega pak sme dobre ms mn na vsi4ki det mi dadoha tezi syveti ~[hug]~ ~[hug]~ ~[hug]~

Ами пожелавам ви успех!Обичай те се

бати тъпата офца си...

да на колко си и какво толкова иска от теб че не си съгласна?
    ако пък не ти се споделя говори с него
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми