- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам го до мен.. какво да правя
na4i problema e takyv 4e s edno mom4e hodime oba4e toi mi posltavq usloviq na koito az nesym mnogo syglas ama iskam da si ostana s nego 6toto go obi4am kakvo da napravq za da si go zadyrja do sebe si otgovorete spe6no e![]()
![]()
![]()
![]()
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
{{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]
Вие усти нямате ли ? Говерете бе хора...Не е толкоз трудно![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
бати тъпата офца си...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Sry за въпроса на колко си ?!
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Там,където се поставят ултиматуми няма любов.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
пхахаххахахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелеее до каде стигнахте
Следващия пък като ти каже нещо което не одубряваш му удряш 2 бързи шамара и го караш да козерува.Викаш му " Аз поемам нещата във връзката ни "Първоначално написано от geritoo00
![]()
А малко по сериозно сега. Ми поговорете , обясни му че и ти си човек и не може само с него да се саобразяваш , да направи компромис за теб , все пак ходите...което значи че държите 1 на друг !!
ne moga da razbera za ko q tazi emotinkaПървоначално написано от geritoo00
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
am ms za syvete i toeno tva misla napravq![]()
{{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]
еми и ти му поставяй условия...кажи му 4е ако не престане с тия глупусти ще скъсаш с него щото не можеш да продължаваш по тоя на4ин колкото и да го оби4аш
Не, наистина, сериозно, на колко си?
Emi ako usloviqta mu sa tejki i taiva razni ne se zanimavai s nego.A ...prochem kakvi sa mu usloviqta che mi stana interesno?![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Hmph ... usloviq xD ... tva dan e predbra4en dogovr bre ...Ta zavisi ot usloviqta nali (i ot vas mn qstno)
|az sam si pove4e filosof ot kolkoto nekav lubovnik ili ne6to taka 4e sorka za bespoleznostta mi|
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Macka slu6ai.Predi godina i 4 meseca trygnah s mom4eto koeto iskah, no az pu6ih, a na nego tova ne mu hareva6e.Izlygah go 4e sym otkazala cigarite i nakraq tova mi doteja mn jestoko i mu kazah, sega vryzkata ni e bez nikakvo doverie ot negova strana i e mn trudno.Sega vapreki 4e ne kriq ot nego ni6to mi e mn gadno, zaradi vsi4ko koeto se e slu4ilo.Taka 4e 6te ti kaja edno.Pogovori s priqtelq si i ako ne6tata koito toi ne iska da pravi6 ti izglejdat "nevyzmojni" do momenta prosto mu go kaji, ako ne te razbere prosto nqma smisyl, za6toto 6te ti se nalaga da lyje6, a posledstviqta ot lajata ne ti prepory4vam da gi znae6.Taka 4e si pomisli.UspehПървоначално написано от geritoo00
A.D.I.D.A.S.
ahamsSs ms za syvet4eto i dano to pomogne da se opravi vryzkatani![]()
Ako iska6 pitai ne6to na LS kakto iska6:P vse pak uspeh.I ne pribqgavi do laji...za tvoe dobro e.Първоначално написано от geritoo00
A.D.I.D.A.S.
ti osven da se gavri6 s xorata drugo ne moje6 li?Първоначално написано от tuzaro
ta po temata-ako si misli6 4e si padnala tolkova nisko 4e da mu se vrazva6 na usloviqta i vsi4ki pri6tevki koito toi ima....az ne mislq taka oba4e! makar 4e nali znae6 4e ponqkoga liubovta iziskva jertvi....ako usloviqta ne sa koi znae kakvo deistvai,ugodi mu tozi pat,no ne prekalqvai,ne go karai da se 4ustva mnogo velik za6toto ponqkoga tova e lo6o!!!!! USPEX![]()
Пфи кфи условия ? Секс до дупка? Бахти верно си ...както се изказа тузаро...
оф я стига си нареждал хората! момичето иска съвет,а не да и казваш колко е малоумна ..!Първоначално написано от tuzaro
![]()
а по темата..поговори с него..всеки трябва да се променя понякога..![]()
People never change...сори истината боли...
va6ite syveti mi pomognaha mn i sega pak sme dobre ms mn na vsi4ki det mi dadoha tezi syveti ~[hug]~ ~[hug]~ ~[hug]~
Ами пожелавам ви успех!Обичай те се![]()
да на колко си и какво толкова иска от теб че не си съгласна?
ако пък не ти се споделя говори с него
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?