- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се постъпва с "гадната й приятелка"
С едно момиче се обичаме,били сме заедно,още се обичаме,наскоро разбрах къде не е вървяло между нас.Тя е обсебена от приятелката си,подражава й,разчита на нея и й вярва безусловно,ушите ми са хванали мазоли да слушам за нея.Когато тя ни запозна,седнахме на кафе познайте какво.Видях едно грозно нахакано момиче,тип "селска "к*рва",която се прави на много отворена,много знаеща и е хлапачка на 16.Гадна пъпчива пубертетка!Забравих да кажа,че това момиче ходи на свиждане на гаджето си в затвора,който е циганин на 25 години и е там за кражба.А тази приятелката на моето момиче,освен,че ходи с циганин пандизчия ползва и наркотици-амфети,екстази и т.н.Това момиче е пълен боклук,въпреки,че учи в добро училище и т.н..Прави се на добра приятелка и не знае какво да прави с живота си.
Тази пача се подиграва с мойта и живота й,проваля щастието й като се е престорила на приятелка.Непрекъснато е говорила на мойта лоши неща за мен,настройва я против мен и не и позволява да има други приятелки и гаджета освен нея.
Какво да правя с тая малка к*рва?Целта ми не е толкова да се сдобрям с моята,по-скоро искам да и помогна,да и отворя очите,защото я обичам и тя ме обича.Сега съм с друго момиче,но държа на бившата все пак.Днес излязох на кафе с нея и пробвах да и намекна деликатно какво става,как стоят нещата и т.н.Тя не разбра нищо,а аз бях предпазлив в приказките,защото не искам оная да я настрои против мен и да и говори глупости пак.
Моля ви,помагайте,на това момиче съм му длъжник,да не говорим,че още я обичам!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес