- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?!?
Накратко...Имам една приятелка, която много си я харесвам.Обичаме да ходим само двамата на кафе да си лафим и т.н.Още като излязохме за втори път тя ми каза, че много се радва, че се познаваме и много се забавлявала като е с мен.И до ден днешен не спира да ми ги повтаря тези думи.Чрез леки намеци съм и показал, че не ми е безразлична и имам някакви чувства към нея.
Дотук добре,НО тя си има приятел.Виждам, че е много щастлива с него и не искам да заставам между тях.Засега съм се премирил да сме си само приятели,но искам нещо повече.Какво ще ме посъветвате и мислите ли, че тя има някакви чувства към мен?
Щом си има приятел значи е заета вече...НО може пък и да има нещо към теб накарай на някоя обща позната или някой общ познат да я поразпита дискретно дали изпитва нещо повече от приятелство и ако изпитва действай...![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Значи хем не искаш да им разваляш връзката хем искаш нещо повече.Е как да стане ?!?
П.П.Има те само за приятел...100 % съм сигурен![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
В същото положение съмПървоначално написано от Чичко_Полицай
Не е казано, че те ще са вечно заедно, нали. По-добре изчакай да видиш как ще се развият отношенията им и тогава действай.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
олее
Не бе тва е сериозно ..Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
Брат знам кво ти е ... И аз имах подобен проблем ... Но осъзнах че това момиче е прекалено цено за мен като приятел и не бих направил нищо което да промени това. Щом си има гадже явно него го обича повече , а за нас остава да сме най-добри приятели и да помагаме в трудните моменти .Първоначално написано от Чичко_Полицай
haresva te asmo kat fr otkaji se ne si razvalqi priqtelstvoto
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
OOOMMMGGG .. *опитва се да се осъзнае .. .. ..* .. нищо повече няма да кажа.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
В изблик на самотност реших да си излея душицатаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
Ясно.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Петък 13-ти не ми понесе добре...както и да е.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ти си знаеш. Аз лягам да спя, не че има някакво значение, защото заспах в 6 без нещо тази сутрин .. Оревах всичко .. Спамя ти по темата, ама нали е твоя ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Петък 13 sux...Както и да е вече е Събота 14...И сме готови за подвизиПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
6tom se 4uvstva6 palen s energiq davai napred :P (note ! : vnimavai kakvi 6a sa podviziteПървоначално написано от Чичко_Полицай
)
P.S. moq Petak 13 be6e 1 ot nai dobrite mi dni :P
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Аз съм момче имах също нещо подобно Ходих с 1 момиче а пък нейната най-добра приятелка се превърна в моята най-добра приятелка още докато ходех с 1вото момиче знаех че моята приятелка ме харесва и ето ни сега с др момиче се изчерпах пък и тя се беше променила мн а с моята приятелка се случи така че нашето приятелство прерасна и сега аз я обичам и тя ме обича разбирайте го както си искате![]()
![]()
Времето ще покаже всичкоВ крайна сметка,ако тя наистина държи да си останете смао приятели ще трябва и ти да се задоволиш с това
![]()