.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Перфектен тен от Avon

Ето ви една полезна тема ,надявам се, свързана с вечното желание за шоколадов тен Гледах темата за солариум и реших да споделя малко опит с вас мадами Бях си поръчала един лосион за постепенно изграждане на тен на Avon(сиг се сещате)Изключително съм доволна,бях скептично настроена,но още с 2то мазане си пролича,кожата видимо потъмня Ползвам го от седмица вече и гаджето ми вика че съм кат негърче Та съветвам момичетата да го изпробват преди да си помислят за солариум-няма риск от някакви заболявания или раздразнения на кожата и е мн по-евтино и лесно Мн му се кефаа
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Sofiq
    Аз до сега не съм използвала лосиони на Avon (наскоро си поръчах един и чакам другата седмица да ми го донесат),но в момента използвам един автобронзант пак на Avon и съм доволна,веднага имаше видим резултат и то доста равномерно се получи Ти от кой точно си доволна?Този,който аз си поръчах май беше за след слънце
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
    Аз до сега не съм използвала лосиони на Avon (наскоро си поръчах един и чакам другата седмица да ми го донесат),но в момента използвам един автобронзант пак на Avon и съм доволна,веднага имаше видим резултат и то доста равномерно се получи Ти от кой точно си доволна?Този,който аз си поръчах май беше за след слънце
    Ем и аз миналата година си бях поръчала спрей и не бях доволна Със лосион става по-равномерно.Значи моя е SkinSoSoft има 2 вида за светла и по-тъмна кожа

Град
    Sofiq
    Ами ще се поинтересувам,щом си доволна може и аз да си го взема Аз също мислех,че от лосионите и автобронзантите им нищо не става,но откакто го пробвах останах доволна,то явно зависи и от самия тип кожа,защото аз съм много бяла и какво ли не съм пробвала без резултат,само дето ставам на петна
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
    Ами ще се поинтересувам,щом си доволна може и аз да си го взема Аз също мислех,че от лосионите и автобронзантите им нищо не става,но откакто го пробвах останах доволна,то явно зависи и от самия тип кожа,защото аз съм много бяла и какво ли не съм пробвала без резултат,само дето ставам на петна
    е да и аз съм призрак затова наближи ли лятото отчаяно търся нещо за тен Е доволна съм :P

Радвам се , че лосиона е дал резултат , ама все пак си мисля дали пък няма да раздразни по-чувствителна кожа ?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Тея не Ейвън адски лесно се отмиват ... А от другите лосиони (Nivea, Johnson) ставаш на петна ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Тея не Ейвън адски лесно се отмиват ... А от другите лосиони (Nivea, Johnson) ставаш на петна ..
    Не е вярно,просто като се намокри кожата почва малко да лепне но тема си остава или да има минимална разлика,но при къпане не те връща на първоначалния,естествен цвят

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    екскюз ми, това като го изтъркам с гъбата няма ли да се махне заедно с най-горния слои на епидермиса
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

не се права на мн разбираща,просто споделям че при мен не етака и си остава тъмна кожата и след къпане..

Град
    Добрич :o)
    Не бих се навила.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Аз съм дистрибутор, обаче чесно да ви кажа, една приятелка си купи и сега е на петна, докато си го мажеше и оставше между пръстите все едно е мръсотия. Тя го изтърка със спирт. Голям боклук е!
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Аз съм дистрибутор, обаче чесно да ви кажа, една приятелка си купи и сега е на петна, докато си го мажеше и оставше между пръстите все едно е мръсотия. Тя го изтърка със спирт. Голям боклук е!
    И аз се бях прецакала да си поръчам . Отвратителни са тея лосиони . Станах така сякаш не съм се къпала от 10 години , че и трудно се маха , сигурно съм си изтъркала горния слой на кожата

Re: Перфектен тен от Avon

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Ето ви една полезна тема ,надявам се, свързана с вечното желание за шоколадов тен Гледах темата за солариум и реших да споделя малко опит с вас мадами Бях си поръчала един лосион за постепенно изграждане на тен на Avon(сиг се сещате)Изключително съм доволна,бях скептично настроена,но още с 2то мазане си пролича,кожата видимо потъмня Ползвам го от седмица вече и гаджето ми вика че съм кат негърче Та съветвам момичетата да го изпробват преди да си помислят за солариум-няма риск от някакви заболявания или раздразнения на кожата и е мн по-евтино и лесно Мн му се кефаа
    Мацка моля те дй падробностии искам и аз меже ли скайп?

Голям фен
    ала бала

И аз съм дистрибутор ,ама не ме кефи много...По доволна съм от този на Caroten ,по скъпичък е но има ефект...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ааа не на ейвън нищо няма да поръчвам ... като слушам приятелки как се оплакват от тея лосиони
    Ако искам здравословен тен ще си ходя на плаж , да ме хване слънцето като нормален човек.

az sum s po tumna koja i sum si 4erni4ka i mn po4ernqvam i ot slunce ,4e ako si go turna i toq lusion 6te stana kato negur4e no ako bqh s po - svetla koja vedfnaga 6tqh da si go vzema! misi za infoto
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си