- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектен тен от Avon
Ето ви една полезна тема ,надявам се, свързана с вечното желание за шоколадов тенГледах темата за солариум и реших да споделя малко опит с вас мадами
Бях си поръчала един лосион за постепенно изграждане на тен на Avon(сиг се сещате)Изключително съм доволна,бях скептично настроена,но още с 2то мазане си пролича,кожата видимо потъмня
Ползвам го от седмица вече и гаджето ми вика че съм кат негърче
Та съветвам момичетата да го изпробват преди да си помислят за солариум-няма риск от някакви заболявания или раздразнения на кожата и е мн по-евтино и лесно
Мн му се кефаа
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Аз до сега не съм използвала лосиони на Avon (наскоро си поръчах един и чакам другата седмица да ми го донесат),но в момента използвам един автобронзант пак на Avon и съм доволна,веднага имаше видим резултат и то доста равномерно се получиТи от кой точно си доволна?Този,който аз си поръчах май беше за след слънце
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ем и аз миналата година си бях поръчала спрей и не бях доволнаПървоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
Със лосион става по-равномерно.Значи моя е SkinSoSoft има 2 вида за светла и по-тъмна кожа
![]()
Ами ще се поинтересувам,щом си доволна може и аз да си го вземаАз също мислех,че от лосионите и автобронзантите им нищо не става,но откакто го пробвах останах доволна,то явно зависи и от самия тип кожа,защото аз съм много бяла и какво ли не съм пробвала без резултат,само дето ставам на петна
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
е да и аз съм призрак затова наближи ли лятото отчаяно търся нещо за тенПървоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
Е доволна съм :P
Радвам се , че лосиона е дал резултат , ама все пак си мисля дали пък няма да раздразни по-чувствителна кожа ?![]()
Не е вярно,просто като се намокри кожата почва малко да лепне но тема си остава или да има минимална разлика,но при къпане не те връща на първоначалния,естествен цвятПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
екскюз ми, това като го изтъркам с гъбата няма ли да се махне заедно с най-горния слои на епидермиса![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не се права на мн разбираща,просто споделям че при мен не етака и си остава тъмна кожата и след къпане..![]()
Аз съм дистрибутор, обаче чесно да ви кажа, една приятелка си купи и сега е на петна, докато си го мажеше и оставше между пръстите все едно е мръсотия. Тя го изтърка със спирт. Голям боклук е!
mindscan
И аз се бях прецакала да си поръчам . Отвратителни са тея лосиони . Станах така сякаш не съм се къпала от 10 години , че и трудно се маха , сигурно съм си изтъркала горния слой на кожатаПървоначално написано от preichetoy
![]()
Мацка моля те дй падробностии искам и азПървоначално написано от sladkъ_mackъ
меже ли скайп?
ала бала![]()
И аз съм дистрибутор ,ама не ме кефи много...По доволна съм от този на Caroten ,по скъпичък е но има ефект...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ааа не на ейвън нищо няма да поръчвам ... като слушам приятелки как се оплакват от тея лосиони![]()
Ако искам здравословен тен ще си ходя на плаж , да ме хване слънцето като нормален човек.
az sum s po tumna koja i sum si 4erni4ka i mn po4ernqvam i ot slunce ,4e ako si go turna i toq lusion 6te stana kato negur4e![]()
![]()
no ako bqh s po - svetla koja vedfnaga 6tqh da si go vzema! misi za infoto
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]