Цитирай Първоначално написано от cute_like_hell
Цитирай Първоначално написано от manutdforever
Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
Цитирай Първоначално написано от cute_like_hell
normalno e ... az s1m 6 klas a priqtelqt mi e 11 klas i hodime seriozno
Какво означава "Ходим сериозно" в 6 клас?Не се бъзикам наистина ми е любопитно.
и на мен ми е мн интересно.ще се жените ли скоро.или за сега само живеете заедно
ne .. ne 4ak v tak1v smisal .. v smisal 4e sme zaedno ot mn vreme i naistina go obi4am , (kolkoto i stranno da vi zvu4i) i s1m sig 4e i toi me obi4a i mi go e dokazval mn p1ti .. s nego e po razli4no ot kolkoto s drugite mi gadjeta do sega .. a i tova 4e toi e na 18 ne ozna4ava 4e e kato po4ti vs drugi koito si hva6tat malka za da q l1jat ne6to i da q otvorqt ii t.n. na nego ne my dreme 4e s1m po malka i 4e na mn hora im zvu4i stranno kato kaje 4e hodime ot mn vreme i s1m tolkova malka .. p1k i ako ne me obi4a6e nqma6e o6te da e s men 6toto ba6ta mi kato razbra be6e pratil 6ofiora mu da me sledi i e pra6tal nekvi si tam da t1rsqt gadjeto mi i da go pre4ukat ilii nz i az , no toi i pri tva polojenie ne me zarqza ..
Това по коя програма го дават?Чувам, че по бтв давали хубави сапунки , ама чак да следят 13 годишно лапе не бях чувал.Иначе той приятеля ти охрана има ли си?Щом баща ти му праща хора да го пречукат май ще му трябва.