тема не знам коя подред![]()
170 90-60-90Първоначално написано от bal4i6ka_perla
![]()
![]()
90/60/90 е от времето на диското... няма точни мерки на красотата.зависи какво излъчване има момичето,има мн противни но има и мн красиви момичета
явно е че тия мерки си ги чул някъде / тъй като си ги написал грешно ... /Първоначално написано от Mu7k0
не харесвам пълнички момичета..нз..не ме превличат просто :х
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Не съм момче но всепак.... "Всяка жена носи някаква красота в себе си."![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Зависи колко пълнички. Ако са леко пухкави много ми харесват.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
leko puhkavi xD ... gg ... ami da zavisiПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Защо не?!Всяка жена трябва да се почувства обичана и харесвана.
Идеална жена няма(това е факт)!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
4e koi e kazal ne6to za 4uvstvaneto na obi4ana :P ti pak si q karai da se 4uvstva obi4ana rabotata e tam dali q/gi haresva6
![]()
Madness Stricken
Като цяло не...но съм излизал с доста чаровни, пухкави приятелки.Първоначално написано от Soul†Eater
Но според мен всяка жена с наднормено тегло трябва да предприеме някакви мерки и да се грижи за външния си вид!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
abe to pona4alo vajnoto e te da se haresvat ama zavisi kakvo iskat ot dr-te :PПървоначално написано от Remini
![]()
Madness Stricken
Наскоро се запознах с едно момиче което може да ме погълне целият без да ме дъвче =) Не й запомних името... както и да е - готин човек. Усмихната и лъчезарна... голям лаф става с нея. Чувствам се идеално като е наоколо - една глава над мен е. Мога да я използвам като жив щит срещу куршуми и бомби(да чукнем на дърво). Никога няма да ми поиска сакото да се наметне. Освен ако не иска да си скрие само главата... но - едва ли. Така че - тя си има своят чар. Особенно като се засмее и ме кефи как бармана заляга...
Така че - да, има и пълнички хора които ме радватСега ако си говорим за нещо повече от кафе и два лафа - имам си и инстинкт за самосъхранение, който е по-силен от всичко останало. Не искам да се събудя и да не чувствам нищо от кръста надолу, понеже някой ми е премазал гръбначният стълб. Или да отнеса шамар от меча лапа с маникюр. Или както си нося 44-ти номер обувки, докато танцуваме да почувствам нуждата от 48-ми номер тип "плавници". Не, мерси. Едно "ама аз без да искам" или "извинявай" няма да компенсират никое от тези неща... Практиката е показала че с 20-25 килца по-леки от мен хора ги понасям(в момента съм 74, по принцип варирам от 70 до 75 в зависимост от сезона). Лекичките могат да ми скачат изненадващо в гръб, без да падам, колата ми не се подпира на земята като се качат(спортно окачване ftw). Мога да отнеса няколко шамара, без да се свлека на земята, ако се спъне докато вървим няма да ме повлече заедно с нея... и още доста неща...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
120-60-90Всеки си има чар наистина обаче говорим за леко пълнички не за ТОРТИ !!!
Тоя коментар ми грабна окотоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Няма да гласувам(нали е желателно само мъжете..)но иначе "Всяка жена носи някаква красота в себе си"
Не харесвам , дори и леко закръглените не ми харесват , гадно ми е момиче като има шкембе..... в днешно време има полкова възможности да се влезе във форма .... това не говори добре за хората които не се подържат...трява и малко движение не само Комп, кафе , цигари,алкохол...
dobre oba4e nqkoi moje da ne mogat da sa slabi(naprimer ako e nasledstweno ili bolestno systoqnie)Za6to trqbwa da bydat diskriminirani zakrygleni4kite i pylni damiprosto ne wi razbiram, sqka6 4e jiweete w perfekten swqt i iskate wsi4ko da e perfektno
![]()
I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!
Виж ся в моя клас имам един приятел дето в 8ми клас беше 130кг...лол и 2мата му родители са доста пълни...еми ся пича тежи 87-90кг(свали 40кг за 1 лято - 3месеца...) и си му отиват щот е малко над 185 ...чудесен си е сега тъй че не ми разправяй ти че не можело да се отслабва...ми няма да може докато ми ръбаш калорийй като топъл хляб...то кубети чипсвое и простотий...отслабва се стига да имаш воля...пък и не харесвам дебели не пухкави щот ако си дебел може да го промениш ако имаш воля ако не го промениш значи нямаш воля а аз мразя безволеви хора дет се носят по течението...
Просто всеки човек с предпочетанията си... и не са отчайвай тоя гором не е целия свят ....Първоначално написано от bal4i6ka_perla
е,то мн ясно,че не всички сме перфектни,но ако бях момче и мен нямаше да ме привличат(сексуално) некви мацки,дето са 2 пъти по-тежки от мен...Първоначално написано от bal4i6ka_perla
има си изключения от правилото и в крайна сметка човек почти никога не намира "идеално изглеждащата жена"
гадно е,но факт...
аз все още не мога да разбера как трябва да изглежда едно момиче,за да се води слаба,нормална или дебела(ама то май всеки го разбира по различен начин)
все тая-има и по-важни неща от външния вид и има хора,които ги ценят...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
мойто го няма.
НЕ!!!!
Аз съм си пухкава,но въпреки това ме смятат за "секси "Сятам,че чарът в едно момиче/жена е важен..но и не само чара играе роля-важно е тя да е поддържана..да си има стил и държане пред хората..за мен една такава жена е адски секси
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
I idealen myj nqma i tova e faktПървоначално написано от Remini
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Mi az bih predpo4ela da s1m pylna zashtoto taka 6te razbera koi naistina me obi4a i koi prosto mi se kefi na tqloto...A i mn se draznq mom4eta kato zapo4nete da kritikuvate vynshniq ni vid znaete li na nas kolko trudno ni e v dneshno vreme da si namerim gotino mom4e a ? neznaete!!! 6toto si4ki se mislite za prekaleno gotini a dali e taka nqma da komentiram!!!sry ako na nqkogo komentara mi ne mu haresva no se draznq ot povyrhnostni hora....
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick