.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли закръгленички жени?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да. Привлекателни са.

11 14,67%
  • Не. Отвратителни са.

23 30,67%
  • Не ме интересува външността на жената, а душата.

8 10,67%
  • Всяка жена носи някаква красота в себе си.

33 44,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: ...

Град
    Балчик

...

...

тема не знам коя подред

Град
    Ин Дъ Клуб

Re: Харесвате ли пълничките жени :)

Цитирай Първоначално написано от bal4i6ka_perla
    Какви жени харесвате? Падате ли си по закръгленичките? Какъв ви е идеалът за жена? Можете да споделите мнение (за предпочитане е мнението не мъжете )
    170 90-60-90

90/60/90 е от времето на диското... няма точни мерки на красотата.зависи какво излъчване има момичето,има мн противни но има и мн красиви момичета

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: Харесвате ли пълничките жени :)

Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Какви жени харесвате? Падате ли си по закръгленичките? Какъв ви е идеалът за жена? Можете да споделите мнение (за предпочитане е мнението не мъжете )
    170 90-60-90
    явно е че тия мерки си ги чул някъде / тъй като си ги написал грешно ... /

не харесвам пълнички момичета..нз..не ме превличат просто :х
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Не съм момче но всепак.... "Всяка жена носи някаква красота в себе си."
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Зависи колко пълнички. Ако са леко пухкави много ми харесват.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Зависи колко пълнички. Ако са леко пухкави много ми харесват.
    leko puhkavi xD ... gg ... ami da zavisi

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Голям фен Аватара на Remini
    Защо не?!Всяка жена трябва да се почувства обичана и харесвана.
    Идеална жена няма(това е факт)!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

4e koi e kazal ne6to za 4uvstvaneto na obi4ana :P ti pak si q karai da se 4uvstva obi4ana rabotata e tam dali q/gi haresva6

Madness Stricken

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от Soul†Eater
    4e koi e kazal ne6to za 4uvstvaneto na obi4ana :P ti pak si q karai da se 4uvstva obi4ana rabotata e tam dali q/gi haresva6
    Като цяло не...но съм излизал с доста чаровни, пухкави приятелки.

Но според мен всяка жена с наднормено тегло трябва да предприеме някакви мерки и да се грижи за външния си вид!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Цитирай Първоначално написано от Soul†Eater
    Като цяло не...но съм излизал с доста чаровни, пухкави приятелки.

Но според мен всяка жена с наднормено тегло трябва да предприеме някакви мерки и да се грижи за външния си вид!
    abe to pona4alo vajnoto e te da se haresvat ama zavisi kakvo iskat ot dr-te :P

Madness Stricken

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Наскоро се запознах с едно момиче което може да ме погълне целият без да ме дъвче =) Не й запомних името... както и да е - готин човек. Усмихната и лъчезарна... голям лаф става с нея. Чувствам се идеално като е наоколо - една глава над мен е. Мога да я използвам като жив щит срещу куршуми и бомби(да чукнем на дърво). Никога няма да ми поиска сакото да се наметне. Освен ако не иска да си скрие само главата... но - едва ли. Така че - тя си има своят чар. Особенно като се засмее и ме кефи как бармана заляга...

Така че - да, има и пълнички хора които ме радват Сега ако си говорим за нещо повече от кафе и два лафа - имам си и инстинкт за самосъхранение, който е по-силен от всичко останало. Не искам да се събудя и да не чувствам нищо от кръста надолу, понеже някой ми е премазал гръбначният стълб. Или да отнеса шамар от меча лапа с маникюр. Или както си нося 44-ти номер обувки, докато танцуваме да почувствам нуждата от 48-ми номер тип "плавници". Не, мерси. Едно "ама аз без да искам" или "извинявай" няма да компенсират никое от тези неща... Практиката е показала че с 20-25 килца по-леки от мен хора ги понасям(в момента съм 74, по принцип варирам от 70 до 75 в зависимост от сезона). Лекичките могат да ми скачат изненадващо в гръб, без да падам, колата ми не се подпира на земята като се качат(спортно окачване ftw). Мога да отнеса няколко шамара, без да се свлека на земята, ако се спъне докато вървим няма да ме повлече заедно с нея... и още доста неща...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

120-60-90 Всеки си има чар наистина обаче говорим за леко пълнички не за ТОРТИ !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    120-60-90 Всеки си има чар наистина обаче говорим за леко пълнички не за ТОРТИ !!!
    Тоя коментар ми грабна окото
    Няма да гласувам(нали е желателно само мъжете..)но иначе "Всяка жена носи някаква красота в себе си"

Не харесвам , дори и леко закръглените не ми харесват , гадно ми е момиче като има шкембе..... в днешно време има полкова възможности да се влезе във форма .... това не говори добре за хората които не се подържат...трява и малко движение не само Комп, кафе , цигари,алкохол...

Град
    Балчик
    dobre oba4e nqkoi moje da ne mogat da sa slabi(naprimer ako e nasledstweno ili bolestno systoqnie)Za6to trqbwa da bydat diskriminirani zakrygleni4kite i pylni dami prosto ne wi razbiram, sqka6 4e jiweete w perfekten swqt i iskate wsi4ko da e perfektno
    I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!

Виж ся в моя клас имам един приятел дето в 8ми клас беше 130кг...лол и 2мата му родители са доста пълни...еми ся пича тежи 87-90кг(свали 40кг за 1 лято - 3месеца...) и си му отиват щот е малко над 185 ...чудесен си е сега тъй че не ми разправяй ти че не можело да се отслабва...ми няма да може докато ми ръбаш калорийй като топъл хляб...то кубети чипсвое и простотий...отслабва се стига да имаш воля...пък и не харесвам дебели не пухкави щот ако си дебел може да го промениш ако имаш воля ако не го промениш значи нямаш воля а аз мразя безволеви хора дет се носят по течението...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

dobre oba4e nqkoi moje da ne mogat da sa slabi(naprimer ako e nasledstweno ili bolestno systoqnie)Za6to trqbwa da bydat diskriminirani zakrygleni4kite i pylni dami prosto ne wi razbiram, sqka6 4e jiweete w perfekten swqt i iskate wsi4ko da e perfektno
    Просто всеки човек с предпочетанията си... и не са отчайвай тоя гором не е целия свят ....

Виж поста на CucAgMuH.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    е,то мн ясно,че не всички сме перфектни,но ако бях момче и мен нямаше да ме привличат(сексуално) некви мацки,дето са 2 пъти по-тежки от мен...
    има си изключения от правилото и в крайна сметка човек почти никога не намира "идеално изглеждащата жена"
    гадно е,но факт...
    аз все още не мога да разбера как трябва да изглежда едно момиче,за да се води слаба,нормална или дебела(ама то май всеки го разбира по различен начин)
    все тая-има и по-важни неща от външния вид и има хора,които ги ценят...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    мойто го няма.

НЕ!!!!
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз съм си пухкава,но въпреки това ме смятат за "секси " Сятам,че чарът в едно момиче/жена е важен..но и не само чара играе роля-важно е тя да е поддържана..да си има стил и държане пред хората..за мен една такава жена е адски секси
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Защо не?!Всяка жена трябва да се почувства обичана и харесвана.
    Идеална жена няма(това е факт)!
    I idealen myj nqma i tova e fakt
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Targovishte
    Mi az bih predpo4ela da s1m pylna zashtoto taka 6te razbera koi naistina me obi4a i koi prosto mi se kefi na tqloto...A i mn se draznq mom4eta kato zapo4nete da kritikuvate vynshniq ni vid znaete li na nas kolko trudno ni e v dneshno vreme da si namerim gotino mom4e a ? neznaete!!! 6toto si4ki se mislite za prekaleno gotini a dali e taka nqma da komentiram!!!sry ako na nqkogo komentara mi ne mu haresva no se draznq ot povyrhnostni hora....
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си