^Майкъл Фелпс!
Всяка жена е чаровна по собствен начин....
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ей хаус да не много добре казано + аз също имам такъв приятел 140 кила беше на 16 год и за последните 5-6 месеца свали до 100 .... ама момчето са скъсва направо .... така и трява NO PAIN , NO GAIN !!!Първоначално написано от GregoryHouse
Първоначално написано от Big_JoJo
Е,са тва че ваще приятел4ета са свалили 40 кг за 3 месеца не озна4ава 4е едно пално моми4е може да ги свали,все пак знаете(надявам се) 4е метаболизма при мом4етата е по бърз от този при моми4етата!
Да знам го много добре , знам също че минималната подкожна мазнина при мъжете може да е 6-7 % а при жените повере от 13-14% . Но ти не разбра какво искаме да ти кажем с Доктора : трява воля !!! пък и ма самнява момиче да има да сваля 40 кила освен ако не закусва с 2 шоколада а през деня да нагъва хамборгери и пици ..., просто съм забелязал в залата в която ходя на фитнес ,че идат момичета и само дето казват на приятелките си че ходят , нищо не праят .... ТРЯВА БОЛКА ХОРА ДРУГ НАЧИН НЯМА !!!Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}
Оправдания !Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}
Първоначално написано от vesinka91
+100![]()
I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!
А пък и които искат да отслабват няма значение как ще го направят, но важен е резултатът. А това с фитнеса е пълна простотия. Хабиш си енергията на вятъра. Ако се ходи на фитнес за да отслабнеш, то много по-добър вариант е да поизкопаеш градината или да пообъркаш малко бетон (няколко месеца тежка физическа работа) и сте готови. Хем сте вложили енергията си в нещо полезно , а не на вятъра!![]()
Пък и може да понатрупате малко мускулиняма лошо
(Аз започнах този полезен вариант на намаляне на теглото от преди месец и половина и сега се чувствам доста по-добре от преди)
Ако мислите да критикувате(и да се присмивате)хората, по-добре се откажете да пишете безсмислени мнения. Всеки човек си е намерил своя начин на живот!
I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!
sdfghjkl![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Izvinqvam se..naistina syjelqvam.....![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Пише се 'съжалявам'.Първоначално написано от baby_lvA
![]()
ROCK
ON!
Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
"Ама аз съм душевно красива...бла бла бла..."
ГРЪНЦИ!
Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.
Мили момичета, ако сте дебели, НЕ СТЕ красиви и отвътре!
Оправдания колкото щеш. Упреци към мъжете също.
Ха-Ха-Ха!!! Т'ва беше най-тъпият и най-безмисленият пост на един доста повърхностен човек (от това, което съдя по самия пост...) Мило момче, запомни, че красотата е временно понятие, днес я има, а утре не. И тия дето ми ги говориш за амбиции, постоянство и отговорности, е че кой е казал,че самите момичета не се харесват такива?! Разни хора, разни идеали...Първоначално написано от Illuminate
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Обичам палачинки, обичам чипс, обичам пица.
Толкова ги обичам, че не бих ги споделил.
Хвани си слабо гадже за да не ти яде калоричните (и вкусни) храни.
No?
+1Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
подкрепямПървоначално написано от baby_lvA
![]()
![]()
![]()
sladko_dete,
защо поста ми те засегна толкова?
Дали приемаш, че мъжете избират жените първо по външен вид, и после по характер, или не го приемаш - не променя нищо. Най-много да развиеш една голяяяяяма омраза към мъжете и да живееш с 2 котки и хамстер самичка, 40 годишна, и нещастна.
И, да, харесвам амбициозни и силни жени.Съжалявам, че това те дразни.
Вътрешната красота е нещо прекрасно. Стига дебелите момичета да не го използват като оправдание да продължават да се тъпчат с пастички.
Съгласявам се с Илюминатето по всички параграфи.
Абе кфото и да си лафим...колкото и готина да е на характер 100 кила маце няма да иам за гадже...може да не може да стане манекен но поне да се опитва това е почти достатъчно...то с опитване става, а не с "Еми не мога вродено си ми е..." не полагаш усилие следователно си без воля или без достатъчно воля което за мен е все едно мразя безволеви хора които се отказват и не гонят до дупка целта си...както и хора без собствено мнение дето Цвъкат само "Да.Добре.Окей.Няма проблеми.Разбира се." Направо ми се драйфа от такива индивиди...не заради външния вид...
Знаете ли пък кое ми е най-противно в дебелите(момичета най-вече)
тяхната злоба и желание за самоизтъкване. Толкова ниско себеуважение имат тези 'хора",че не спрат да се стараят да се изкарат повече от другите.
Това е комплекс и няма човек без него, но при тях е много силно застъпен.
Дори авторката на темата се опитва да го избие по някакъв начин, очаквайки да чуе позитивни отзиви.
"бла бла" вътрешната красота.
Биологичните видове от памтивека се размножават като избират партньора с най-подходящите гени.
Генът за дебелеене не е сред тях.
зависи колко са дабели де но всяка жена е специална и чаровна и с това трябва да беде забелязвана защото не може човек да е идеален а и радикални промени са трудни всеки тряа да намери своето място в живота независимо от това как изглежда тва е !![]()
))))))))))))))))))))))))
Уош...незнам брат тоя път аз ще кажа ГОСПОДИн Уош е Прав.Първоначално написано от w0sh
Трябва да се обосновеш какво имаш предвид под "пълнички", защото всъщност "пълничка", "пухкава" и "закръгленичка" са си умалителни епитети с цел да не се обиди дебелото момиче. Аз дебелани не понасям, не знам къде ги намери такива "печени", ама външността подсказва и за културата. Щом едно момиче се угоява всяко междучасие с боза, банички, пици, коли и т.н. та да се стигне чак до "закръгленост" значи е далеч извън представите за нещо с чар и красота, та в това число и култура.
Така като гледам се оказва,че няма момчета,които да са склонни към връзка с пълно момиче.Доста жалко,наистина.С годините нещата се променят.(предполагам).
Пълните момичета притежават много чар.
А и излиза,че доста момчета изявяват високи претенции относно външният вид на момичето и изобщо "мерките му".Обаче и момчетата не сте идеални.
Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим."Ама аз съм душевно красива...бла бла бла..."
ГРЪНЦИ!
Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.
Мили момичета, ако сте дебели, НЕ СТЕ красиви и отвътре!
Оправдания колкото щеш. Упреци към мъжете също.
+1
Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери