.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли закръгленички жени?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да. Привлекателни са.

11 14,67%
  • Не. Отвратителни са.

23 30,67%
  • Не ме интересува външността на жената, а душата.

8 10,67%
  • Всяка жена носи някаква красота в себе си.

33 44,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Тема: ...

^Майкъл Фелпс!

Всяка жена е чаровна по собствен начин....
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Виж ся в моя клас имам един приятел дето в 8ми клас беше 130кг...лол и 2мата му родители са доста пълни...еми ся пича тежи 87-90кг(свали 40кг за 1 лято - 3месеца...) и си му отиват щот е малко над 185 ...чудесен си е сега тъй че не ми разправяй ти че не можело да се отслабва...ми няма да може докато ми ръбаш калорийй като топъл хляб...то кубети чипсвое и простотий...отслабва се стига да имаш воля...пък и не харесвам дебели не пухкави щот ако си дебел може да го промениш ако имаш воля ако не го промениш значи нямаш воля а аз мразя безволеви хора дет се носят по течението...
    Ей хаус да не много добре казано + аз също имам такъв приятел 140 кила беше на 16 год и за последните 5-6 месеца свали до 100 .... ама момчето са скъсва направо .... така и трява NO PAIN , NO GAIN !!!

Цитирай Първоначално написано от Big_JoJo
    Виж ся в моя клас имам един приятел дето в 8ми клас беше 130кг...лол и 2мата му родители са доста пълни...еми ся пича тежи 87-90кг(свали 40кг за 1 лято - 3месеца...) и си му отиват щот е малко над 185 ...чудесен си е сега тъй че не ми разправяй ти че не можело да се отслабва...ми няма да може докато ми ръбаш калорийй като топъл хляб...то кубети чипсвое и простотий...отслабва се стига да имаш воля...пък и не харесвам дебели не пухкави щот ако си дебел може да го промениш ако имаш воля ако не го промениш значи нямаш воля а аз мразя безволеви хора дет се носят по течението...
    Ей хаус да не много добре казано + аз също имам такъв приятел 140 кила беше на 16 год и за последните 5-6 месеца свали до 100 .... ама момчето са скъсва направо .... така и трява NO PAIN , NO GAIN !!!

Е,са тва че ваще приятел4ета са свалили 40 кг за 3 месеца не озна4ава 4е едно пално моми4е може да ги свали,все пак знаете(надявам се) 4е метаболизма при мом4етата е по бърз от този при моми4етата!

Цитирай Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}

Е,са тва че ваще приятел4ета са свалили 40 кг за 3 месеца не озна4ава 4е едно пално моми4е може да ги свали,все пак знаете(надявам се) 4е метаболизма при мом4етата е по бърз от този при моми4етата!
    Да знам го много добре , знам също че минималната подкожна мазнина при мъжете може да е 6-7 % а при жените повере от 13-14% . Но ти не разбра какво искаме да ти кажем с Доктора : трява воля !!! пък и ма самнява момиче да има да сваля 40 кила освен ако не закусва с 2 шоколада а през деня да нагъва хамборгери и пици ..., просто съм забелязал в залата в която ходя на фитнес ,че идат момичета и само дето казват на приятелките си че ходят , нищо не праят .... ТРЯВА БОЛКА ХОРА ДРУГ НАЧИН НЯМА !!!

Цитирай Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}

Оправдания !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз не ги харесвам.
    The Spark

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Mi az bih predpo4ela da s1m pylna zashtoto taka 6te razbera koi naistina me obi4a i koi prosto mi se kefi na tqloto...A i mn se draznq mom4eta kato zapo4nete da kritikuvate vynshniq ni vid znaete li na nas kolko trudno ni e v dneshno vreme da si namerim gotino mom4e a ? neznaete!!! 6toto si4ki se mislite za prekaleno gotini a dali e taka nqma da komentiram!!!sry ako na nqkogo komentara mi ne mu haresva no se draznq ot povyrhnostni hora....

+100
    I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!

Град
    Балчик
    А пък и които искат да отслабват няма значение как ще го направят, но важен е резултатът. А това с фитнеса е пълна простотия. Хабиш си енергията на вятъра. Ако се ходи на фитнес за да отслабнеш, то много по-добър вариант е да поизкопаеш градината или да пообъркаш малко бетон (няколко месеца тежка физическа работа) и сте готови. Хем сте вложили енергията си в нещо полезно , а не на вятъра!

Пък и може да понатрупате малко мускули няма лошо

(Аз започнах този полезен вариант на намаляне на теглото от преди месец и половина и сега се чувствам доста по-добре от преди )

Ако мислите да критикувате(и да се присмивате) хората, по-добре се откажете да пишете безсмислени мнения. Всеки човек си е намерил своя начин на живот!
    I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!

sdfghjkl
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Izvinqvam se..naistina syjelqvam.....
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Цитирай Първоначално написано от baby_lvA
    Izvinqvam se..naistina syjelqvam.....
    Пише се 'съжалявам'.
    ROCK
    ON!

Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

"Ама аз съм душевно красива...бла бла бла..."
    ГРЪНЦИ!

Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.

Мили момичета, ако сте дебели, НЕ СТЕ красиви и отвътре!

Оправдания колкото щеш. Упреци към мъжете също.

Цитирай Първоначално написано от Illuminate

ГРЪНЦИ!

Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.

Ха-Ха-Ха!!! Т'ва беше най-тъпият и най-безмисленият пост на един доста повърхностен човек (от това, което съдя по самия пост...) Мило момче, запомни, че красотата е временно понятие, днес я има, а утре не. И тия дето ми ги говориш за амбиции, постоянство и отговорности, е че кой е казал,че самите момичета не се харесват такива?! Разни хора, разни идеали...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Обичам палачинки, обичам чипс, обичам пица.
    Толкова ги обичам, че не бих ги споделил.
    Хвани си слабо гадже за да не ти яде калоричните (и вкусни) храни.
    No?

Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    По принцип не ме кефят пълните, но някои имат особен чар и излъчване, което също играе голяма роля. Но това са някакви много редки случаи. Характерът също е доста определящ за това дали съм склонен да пренебрегна някои недостатъци във външния вид. Иначе моите критерии за перфектно тяло са стройна фигура, стегнати дълги бедра, плоско коремче, добре оформено дупе, средно големи, стегнати гърди и това е общо взето. Предполагам, че това са идеалите на повечето момчета.
    +1

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_lvA
    sdfghjkl
    подкрепям

sladko_dete,
    защо поста ми те засегна толкова?

Дали приемаш, че мъжете избират жените първо по външен вид, и после по характер, или не го приемаш - не променя нищо. Най-много да развиеш една голяяяяяма омраза към мъжете и да живееш с 2 котки и хамстер самичка, 40 годишна, и нещастна.

И, да, харесвам амбициозни и силни жени. Съжалявам, че това те дразни.

Вътрешната красота е нещо прекрасно. Стига дебелите момичета да не го използват като оправдание да продължават да се тъпчат с пастички.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Съгласявам се с Илюминатето по всички параграфи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Абе кфото и да си лафим...колкото и готина да е на характер 100 кила маце няма да иам за гадже...може да не може да стане манекен но поне да се опитва това е почти достатъчно...то с опитване става, а не с "Еми не мога вродено си ми е..." не полагаш усилие следователно си без воля или без достатъчно воля което за мен е все едно мразя безволеви хора които се отказват и не гонят до дупка целта си...както и хора без собствено мнение дето Цвъкат само "Да.Добре.Окей.Няма проблеми.Разбира се." Направо ми се драйфа от такива индивиди...не заради външния вид...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Знаете ли пък кое ми е най-противно в дебелите(момичета най-вече)
    тяхната злоба и желание за самоизтъкване. Толкова ниско себеуважение имат тези 'хора",че не спрат да се стараят да се изкарат повече от другите.
    Това е комплекс и няма човек без него, но при тях е много силно застъпен.
    Дори авторката на темата се опитва да го избие по някакъв начин, очаквайки да чуе позитивни отзиви.

"бла бла" вътрешната красота.
    Биологичните видове от памтивека се размножават като избират партньора с най-подходящите гени.
    Генът за дебелеене не е сред тях.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    България
    зависи колко са дабели де но всяка жена е специална и чаровна и с това трябва да беде забелязвана защото не може човек да е идеален а и радикални промени са трудни всеки тряа да намери своето място в живота независимо от това как изглежда тва е !
    ))))))))))))))))))))))))

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Биологичните видове от памтивека се размножават като избират партньора с най-подходящите гени.
    Генът за дебелеене не е сред тях.
    Уош...незнам брат тоя път аз ще кажа ГОСПОДИн Уош е Прав.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Трябва да се обосновеш какво имаш предвид под "пълнички", защото всъщност "пълничка", "пухкава" и "закръгленичка" са си умалителни епитети с цел да не се обиди дебелото момиче. Аз дебелани не понасям, не знам къде ги намери такива "печени", ама външността подсказва и за културата. Щом едно момиче се угоява всяко междучасие с боза, банички, пици, коли и т.н. та да се стигне чак до "закръгленост" значи е далеч извън представите за нещо с чар и красота, та в това число и култура.

Така като гледам се оказва,че няма момчета,които да са склонни към връзка с пълно момиче.Доста жалко,наистина.С годините нещата се променят.(предполагам).
    Пълните момичета притежават много чар.
    А и излиза,че доста момчета изявяват високи претенции относно външният вид на момичето и изобщо "мерките му".Обаче и момчетата не сте идеални.
    ГРЪНЦИ!

Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим.

Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си