.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли закръгленички жени?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да. Привлекателни са.

11 14,67%
  • Не. Отвратителни са.

23 30,67%
  • Не ме интересува външността на жената, а душата.

8 10,67%
  • Всяка жена носи някаква красота в себе си.

33 44,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Тема: ...

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим.
    Идеални хора няма. И слава Богу.

Колкото по-скоро разбереш, че мъжете и жените харесват различни качества у другия пол, толкова повече проблеми ще си спестиш ти самата.

А личната ти нападка, все едно не съм я прочел.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Така като гледам се оказва,че няма момчета,които да са склонни към връзка с пълно момиче.Доста жалко,наистина.С годините нещата се променят.(предполагам).
    Пълните момичета притежават много чар.
    А и излиза,че доста момчета изявяват високи претенции относно външният вид на момичето и изобщо "мерките му".Обаче и момчетата не сте идеални.
    "Ама аз съм душевно красива...бла бла бла..."
    ГРЪНЦИ!

Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.

Мили момичета, ако сте дебели, НЕ СТЕ красиви и отвътре!

Оправдания колкото щеш. Упреци към мъжете също.

Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим.

Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери
    +1
    Маце виж ся тука никой не говори да не ядеш...а да ядеш правилно, да тренираш да топиш тея калорий...Щот извинявай ама ще вметна един скорошен случай...вървя си през центъра аз и гледма срещу мене некфи 3 вървят...3те към 14-15 години на ръст към 160, "пухкавелки" наклепани и гримирани все едно Клеопатра им е идола и едната фанала един мазни кубети другата бестини и колички в чантите и вървят и мухат ли мухат ли...и след туй знайш ли кфо правят? Отиват си в тях закипенчват се на компа и почват див чат с ник "секси-^^-сладурчетоу0оу"...ема извинявай т'ва ако е грижа за себе си, аз съм Али Баба...само тия мазни кубети дет ги маа по центъра заради тях и трябват само 20-30 минс тренировки или някъф джогинг...и да яде нещо от рода на некалорични храни....а не да не яде...Така че кажи ми как мога да харесам такова момиче? Кажи ми как да стане? Еми няма как да стане.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ami za men nqma zna4enie stga da mi dopada.no vse pak prdpo4itam da qde za 2-ma

Фен
    Град
    the world is mine ~
    мен пък ме радва да има какво да "пощипна" .. с ясната уговорка ,че нямам предвид жени с наднормено тегло.Просто найстина не ме кефят крайно слабите момичета.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер фен Аватара на miShle
    М най-накрая се реших да отворя темата,която ме отвращава и просто ме дразни до болка .... Чудя се колко комплексирана трябва да си,за да постнеш подобна тема .. Ако търсиш успокоение,затова че си с наднормено тегло .. е браво надявам се си го получила ... И въпреки това реших да видя какво е толкова актуалното в темата,че да седи вече два дена на гллавна страница и да има толкова страници с отговори ... Гласувах със Не!Отвращават ме ... Защото никога не съм и не смятам,че някога ще мога да приема факта че има толкова жени които се изоставят до такава степен да не остане в тях и капчица привлекателност ... Дори да имаш заболяване винаги можеш да направиш нещо по въпроса с теглото си ... За Бога - ти си жена ... Не животноподобно ... Ако не си секси и провокативна и не събираш погледите ... Някак си се губи ефектът не мислиш ли? Айде спирам до тука че много хард ми стана мнението ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Браво на мишленцето. Евала. Такива мацки требе да има
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    \/ Мерси за подкрепата .. Бях се подготвила за упреци
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Е как да упрекна ясно изявена теза?

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Зависи колко пълнички. Ако са леко пухкави много ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Е как да упрекна ясно изявена теза?
    Ммм .. Неска ме избива на разсъждения ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Лошо няма.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз пък ям като "свини" като има храна, ама не дебеля.... а сега кво да права Т.Т,, крапи ген. .. е вярно не съм жена
    The Spark

ами... да си кажа честно виждала съм много леко закръглени момичета и да си призная страшно са сладки. Не на всяка отива да е с мерки 90/60/90
    и.. не на всяка отива пълнотата (не прекалената, а приятно закръгленото тяло)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си