Наскоро се запознах с едно момиче което може да ме погълне целият без да ме дъвче =) Не й запомних името... както и да е - готин човек. Усмихната и лъчезарна... голям лаф става с нея. Чувствам се идеално като е наоколо - една глава над мен е. Мога да я използвам като жив щит срещу куршуми и бомби(да чукнем на дърво). Никога няма да ми поиска сакото да се наметне. Освен ако не иска да си скрие само главата... но - едва ли. Така че - тя си има своят чар. Особенно като се засмее и ме кефи как бармана заляга...

Така че - да, има и пълнички хора които ме радват Сега ако си говорим за нещо повече от кафе и два лафа - имам си и инстинкт за самосъхранение, който е по-силен от всичко останало. Не искам да се събудя и да не чувствам нищо от кръста надолу, понеже някой ми е премазал гръбначният стълб. Или да отнеса шамар от меча лапа с маникюр. Или както си нося 44-ти номер обувки, докато танцуваме да почувствам нуждата от 48-ми номер тип "плавници". Не, мерси. Едно "ама аз без да искам" или "извинявай" няма да компенсират никое от тези неща... Практиката е показала че с 20-25 килца по-леки от мен хора ги понасям(в момента съм 74, по принцип варирам от 70 до 75 в зависимост от сезона). Лекичките могат да ми скачат изненадващо в гръб, без да падам, колата ми не се подпира на земята като се качат(спортно окачване ftw). Мога да отнеса няколко шамара, без да се свлека на земята, ако се спъне докато вървим няма да ме повлече заедно с нея... и още доста неща...