- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аиде моля ви се вижте това мн бързам !
zdraveite imam 1 vapros no parvo malko istoriq ima edno mom4e v klasa koeto moje bi haresvamne sam sig i aztaa nie sme priqteli moje da se kaje zaka4ame se pi6em si po skype no ne vseki den no vaprosa e tam 4e toi ne dava absolutno nikakvi priznaci 4e me har pone az taka mislq i az sam 6 klas est zn 4e sam 'malka" no da se varna pak na vaprosa posledna godina sam v tova daskalo t.e. tq svar6i ve4e a iskam da ima ne6to pove4e mejdu nas i s 4udq sega kak da mu namekna i tn a i da kaja samo 4e hi4 ne me e sram da otida i da mu kaja 4e go har 6toto na nqkolko mom4eta ve4e sam go kazvala e reakciqta ne be6e mnrozova no se pak e nqkakvo na4alo i nai setne vie mislite li 4e trabva da mu kaja i tn ne mi puka mn mn kakvo 6te kaje klasa mi
aide ako imate idei kazvaite ako 6tete me psuvaite ne s zasqgam lesno
![]()
![]()
![]()
![]()
цапай смело
квот стане
GL
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Ново училище не значи, че трябва да прекъснете контакт.
Опитай със "Хей, искам да си останем приятели и след това. Кажи си номера."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Deistvai ! kvo moje6 da zagubi6 ? ili pone mu zemi GSM-a , skype-a , ne6to.
Ima6 glava na ramenete si i kvoto i nie da kazvame ti si izvar6itelq![]()
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
е не е хубаво директно да отиеш и да му го изръсиш-ми аз те харесвам.поговорете си насаме и в някои момент просто му изтъкни 4е еди кво си харесваш страшно в него,4е мислиш 4е е мн сладък ,питай го той кво мисли за теб или нещо подобно,незн
am ... neam mn vreme da pi6a to4no v toq momentПървоначално написано от Soul†Eater
![]()
![]()
![]()
Madness Stricken
emi az mu imam i skypa i GSMa i doma6niq.........![]()
Тогава какъв ти е проблема ?Първоначално написано от sw3e7_baby
имате враска т.н. неа6 проб
само от тебе зависи как 6а си изиграе6 картите
![]()
![]()
Madness Stricken
дамммПървоначално написано от firesnow
A.D.I.D.A.S.
+1Първоначално написано от firesnow
![]()
e kakvo da napravq da mu zvanna po tela i da kaja" aide s mene na kafe"![]()
![]()
![]()
![]()
Когато бях 6-ти клас бях зает с много по-важни неща от това да свалям гаджета.Например(игра на стражари и апаши,или народна топка....)
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
6to ne !davai :P
ako ne dr stava za sme6na istoriq :P
------------------------------------------
narodna topka rlzama brat ... vremenata se menqt
![]()
![]()
Madness Stricken
emi tova e bilo po tvoetvreme sega e do6lo drugo vreme svikvai s tazi misalПървоначално написано от Remini
![]()
6to ne !davai :P
ako ne dr stava za sme6na istoriq :P
mi dobre zvanq mu togava o6te sega![]()
eee nqma go v skaipa izkl si e tela i ne e u tqh egatie n6 pak 6te probvam sled nqklko dni
![]()
Лапешка работа.." и к'во да му се обадя и да кажа айде на кафе" <-- ми ти какво искаш .. със самолет ли да те забере ..
![]()
За кфо и е телефона му след като има скайп? Пък деа знам освен да направиш нещо ОБИЧАЙНО ЗА ХОРАТА КОЙТО ХАРЕСВАТ НЯКОЙ НЕ СЕ СЕЩАМ (за по малоумните да му го намекнеш, ако е пък по тъп да му го кажеш в прав текст недвусмислено...) ...но пък може да му кажеш че е лайно 100% ще подейства...