hi na vs zna4i edna fr si ima gadje i problema e tam 4e kato se celuvat mi stava mn neudobno pak o6te pove4e 4e az ne sam se celuvala o6te

ostavete tova ami toi seki den me obijda dnes dori me podigra 4e sam bila ploska i 4e sam ne6to sredno mejdu luda i hermafrodit 6toto sam imala pove4e rani ot ngo (padnah s rolerite i sq imam rani na dvata lakatq dvete kolena) i toi me rita seki den v ranite seki den karvq no na nego ne mu puka rita mi 4antata sled kato mu kazvam 4e ima 4uplivi ne6ta toi vika "men ko ma ebe dai pak da q ritna'

no ona4alo te me izlagaha 4e sa bratov4edi i kat se celuvaha az gi zqpah kato palen idiot posle tq mi kaza est

vednaj go izpratihme i predi da q celune mn stranno me pogledna na dr den se opitah da razbera 6to taka nali ako v men e problema 6te go opraq ama ne pak ze da me obijda i kaza 4e ne pomni kfo e napr

a kat me pogledna az se 6a6nah i se navedah da galq ku4eto na moita fr i taka az na neq sam i go kazvala nqkolko pati i tq " az ne moga da go spra" a naistina nie dvete se razbirame 4udesno i kat i kazah toi kato e
navan az nqma da izlizam i tq vika 'za6too molq teee"

taka izvinqvam se za dalgata istoriq s obarkani slu4ki no o6te i az ne moga da si podredq mislite a i srry 4e se povtarqm celuvka v razli4ni neini f/mi