.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Мега фен
    Град
    SF
    Ае стига бе! Некви хейтъри се извъдихте вси4ките..
    Принципно никой не ме дразни като коментира, понеже наистина ако пускаш снимка, трябва да си о4акваш всякакви възможни мнения. Няма как.
    Но има двама-трима боклуци, които прекалиха покрай девойката мулатка. Те единствено са за бой, останалите просто си 4ешат клавиатурите

ПП: дотата съква мощно, съжалявам

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    [ Тоест това, което ти смяташ за грозно, на мен може да ми харесва и обратното => това, което за теб е истина, за мен не е.
    е добре, аз ако напиша коментар ще изразя собственото си мнение дали някой е грозен или не, няма да се интересувам от твоя стереотип

това го пиша просто така.. всеки знае, че избягвам да коментирам снимки
    но във форума има мноооого надути и мега грозни момичета факт

Засегната ли? Не. Мен точно 5-6 човека са в състояние да ме засегнат, всичко друго предизвиква смях и нищо повече.

Хах, как във всичко търсите нещо унизително, гнусно, грозно, някакъв скрит смисъл.

Просто срането на публични места за мен е неприемливо - това е. Air J, не се затормозявай с психоанализи, не ти е там силата.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен Аватара на fake
    аз пък ще питам нещо друго и ще те дам за пример, фелис
    нищо лично към теб, но когато ти пускаше снимки и всички ти казваха 'уааауу колко си яка, кви яки цици, кви яки устни', нямаше нищо против тези коментари
    но пък ако някой ти каже 'грозна си, не ме кефиш', се втурваш да обясняваш колко тъп е въпросния човек само заради факта, че си е казал мнението....

пускайки снимка в темата за снимки, трябва да ти е ясно, че ще се намерят И хора, които няма да те харесат, а хората са злобари и винаги ще гледат да те осерат. сигурно има някое силно научно обяснение защо е така, само че аз не го знам и просто казвам, че това е факт и няма смисъл да се възмущаваш, защото едва ли нещо ще се промени.

друг е въпросът защо грозни хора си пускат снимките, осъзнато грозни, и после се оплакват 'ама той ми каза, че ми е крив носЪ'...ми крив ти е, все едно пък не го знаеш. кво се дуете.

като не искате да ви коментират, не пускайте снимки
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравейте.
    Преди да засегнем темата, защо има толкова отрицателни коментари, такина от които струят обиди и ненавист, трябва да се запитаме каква е целта на тези, които пускат снимките си в този форум или въобще в интернет простраството като цяло.
    Факт, че повечето от сайтовете за запознанства са препълнение с фотоси на хора, с доста ниско самочувствие, такива които бленуват за някой одобрителен коментар, такъв в който ще се възхитат на красотата им...Жалко е знаете ли, жалко е например някой да ти каже, че имаш страхотни очи и ти чак след неговия комплимент да се вгледаш в тях...
    Иначе, по темата-не знам до колко комплексирани са така наречените-хейтъри, но със сигурност са хора на които не им пука.Такива, които не са свикнали да се съобразяват или пък да си помислят, че човека отсреща, чиято снимка обсъждат, може да е крайно раним и наистина да се засегне.От там на сетне сам да си ги изгради комплексите и да започне да се самосъжалява или пък да напада другите.Въобще въртим се в един омагьосан кръг, в който като че ли всеки е прав за себе си...
    На многознайковците не може да им се затвори устата, но пък и те търсят частица внимание, и определено стават обект на такова... но кофтито е, че изкупителната жертва става някой юзър решил да посте своя снимка...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Засегната ли? Не. Мен точно 5-6 човека са в състояние да ме засегнат, всичко друго предизвиква смях и нищо повече.

Хах, как във всичко търсите нещо унизително, гнусно, грозно, някакъв скрит смисъл.

Просто срането на публични места за мен е неприемливо - това е. Air J, не се затормозявай с психоанализи, не ти е там силата.
    Къде ми е силата е друга тема. А ако не беше засегната според моето лично мнение нямаше да пускаш подобна тема. Така поне си мисля аз, щото обидите в темата за снимките не са от вчера и днес, а твоята тема е откакто тая Деси започна да те обижда, което не смятам, че е просто съвпадение, но пък знае ли човек, може да се окаже, че греша и си пуснала темата не защото си се почувствала засегната, а от най-добри чувства - дано наистина да е така.
    Левски шампион але але!

Фейк, защо смяташ, че подскачам от радост като започнат да коментират циците ми? Всъщност ми е адски неприятно.

Air J, доста хора преди деси са ме плюли и обиждали. Що тя да ме е засегнала, а те не, при положение че са ми казали едни и същи неща? Явно е, че не в нея е проблемът.

И не ме намесвайте въобще, моля. Темата не е провокирана от нечии приказки и нападки към мен, а въобще като цяло.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Кофтито, Цвети, е че позволявате на няколко слабоинтелигентни индивида да обиждат други на расова основа...

а другите коментари са смешни - някой си в даден форум те е обидил, че си грозен- от левия в десния крачол и толкова. Няма да се жениш/омъжваш за него, даже няма и да му научиш името или да го видиш, че да ти пука за мнението на някой, който също е грозен.

Много хора не желаят да се съобразят с правилата и не само наложените във форума, а и тези при общуването, макар и във виргуалния свят...
    На едни им липсват първите 7 години, на други пък дори и интелигентни не им пречи да обиждат и да се правят на големи клечки.И в край на сметка, никой не може да се аргументира.... хейтърите се хранят с отровата, която бълват или по-скоро с последствия от нея..Светът в, който живеем е толкова жесток и ужасен.
    И все пак, като че ли в реалния свят, малко или много се съобразяваме, но стане ли дума за виртуалния- всеки прави каквото си иска, тук нещата са далеч по-лесни и безпроблемни...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от exitialis
    Felis ,
    то и на твоя приятл му е хоби така да коментира.
    Повечето от потребителите , които се ползват с "привилегии" тук, си показват манталитетчето. Примери няма да давам , те си знаят кои са .... мъже !!!
    Аз коментирам от позицията на естет и отчасти си правя ташак.

А какви привилегии? Че съм с последно предупреждение за бан по IP? Ако искаш, мога да ти кажа, как да си изкараш и ти
    Grumpy old madman

Форума е на принципа "Има пост - има проблем, няма пост - няма проблем"
    Това с триенето на постове с много глупаво и от друга гледна точка, че понякога не забелязваш, че ти е изтрит пост и се чудиш, какво става.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на quench
    ^луд ли си, ексо!

да си модератор е яко, поради щото получаваш яки звездички под ника!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    Utopia..
    а на мен вече ми писна от моралистчета, които ми цитират догми от Библията....
    кой е този, който ще ми каже, че съм невъзпитан и не съм интелигентен, понеже съм се изказл по-остро...
    кои сте вие(най-вече ЦвЕтиТо), които ще ми кажете кое е правилно и кое не???

аман вече от изкуствения ви морал и лекции

едит : май фейк го каза, за първи път да съ, съгласен с нея

защо вие, най-прекрасни доброжелатели, не погледнете под различен ъгъл на нещата?
    защо тези, който "мразят", да са лудите, със самочувствие и всичко да им е на шапката, а вие, които се мазните и наричате другите прекрасни, съвършени, красиви, сте комплексари, защото ви е страх, че ако кажете истината ще бъдете хулени?

Хубу де, плюйте и злобейте щом ви радва. Аз казах какво мисля и няма какво повече да добавя.

Лек ден.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Ofertata da nahrani6 nqkoi e, 4e izpuska6 naprejenie...A tfa e internet - dumite nqmat osobena stoinost tuk...Prosto nikoi ne trqa se vryzva i tfa e

Мега фен
    Град
    Utopia..
    офертата е модераторка, която във всяка тема парадира как в този зъл, зъл свят ще си остане човек, да ти чете морал....

при това напълно безплатно

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    офертата е модераторка, която във всяка тема парадира как в този зъл, зъл свят ще си остане човек, да ти чете морал....

=D> =D>
    Grumpy old madman

Град
    I don`t know where

Не чета никому морал.Просто е несправедливо и грозно да се обижда без каквито и да било доводи.
    А ти във всяка една тема, ще ме изкоментираш..
    Имам мнение по въпроса-изразявам го, защо и ти не напривш същото...
    И да светът, в който живеем, е жесток...
    До колко аз съм съумяла да се съхраня като човек и да запазя хуманното в себе си, не мисля че те засяга пряко...!

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

Не чета никому морал.Просто е несправедливо и грозно да се обижда без каквито и да било доводи.
    А ти във всяка една тема, ще ме изкоментираш..
    Имам мнение по въпроса-изразявам го, защо и ти не напривш същото...
    И да светът, в който живеем, е жесток...
    До колко аз съм съумяла да се съхраня като човек и да запазя хуманното в себе си, не мисля че те засяга пряко...!
    ами обикновено хората имат поводи
    като един човек е с крив нос, криви очи и гърбица е грозен (имам доводи, вече не е грозно, така ли?)
    *сега ще почнеш с приказките за душевна красота сигурно

а теб те коментирам, защото прекаляваш ... не се обяснявай, четеш морал на тоя и ония
    който не е добричък и миличък - тъп, зъл, комплексар
    да бе да?
    и правя точно това, което ме съветваш - изразявам мнение

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Хубу де, плюйте и злобейте щом ви радва. Аз казах какво мисля и няма какво повече да добавя.

Лек ден.
    ама и ти не схващаш какъв е смисъла...

Представи си една тема с някакъв спор, където двама човека имат доста различни и крайни мнения, като дискусията става малко по-остра и разпалена. Представи си какво става после в друга тема, като видиш ника, който още ти е антипатичен и го смяташ за "плиткоумен мухльо с ограничено мнение", че е пуснал снимка и примерно има пъпки, крив нос или грозна прическа.
    С усмивка на лице му тръсваш един тлъст и изпълнен с хвалебствия коментар, защото просто си му събрал.

А това дали ще се вържеш на някой от нета, че ти е казал, че ти е крив носа или големи ушите е въпрос на самооценка и модерни комплекси.

Това е така, но често коментарите са отправени и към напълно непознати.

И на мен много хора са ми антипатични, но никога, никога не съм си позволявала да коментирам външността им и да я намесвам при спорове. Изчерпал си доводите си или въобще нямаш такива и почваш да плюеш отрова.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    I don`t know where
    Правя това, което считам за необходимо.Едно е да сажеш на някого, че е грозен, съвсем друго е да правиш паралел между него и някое животно, например...
    А колкото до душевната красота, да тя е по-ценна от физическата, но за малцина...
    Всячески се опиташ да отречеш всеки един мой пост, не знам с каква цел го правиш, но както забелязваш не се поддавам лесно..

Колкото до морала-когато той липсва на даден човек, поучителните проповеди не указват значение, така че...

'игнор' и тва е

във форума има 4-5 човека,които биха могли да ме засегнат и тези,които са си позволили да пуснат някой и друг негативен коментар за мен не са от тях

така че не ми пука кой знае колко

в крайна сметка ако ме харесват-техен проблем,ако не-пак техен проблем

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ами като не съм съгласен с всеки един той пост, ще го отричам
    нали това ми каза, да давам мнение? o.O

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Хмм, аз не бих се засегнала, ако ми кажат че съм грозна, това че те мислят така не трябва да ми влияе на самочувствието. Не и засягам, когато ме обиждат на расова основа. Дразня се единствено, че има много хора, които имат доста изкривена представа за света или по - скоро доста изкривен поглед към него. На мен ми е болно, че има хора , които мислят по този начин... не се чувствам лично засегната, кофти ми е за тях.
    П.П. air_J, извинявай, ама си много глупав/а
    mindscan

Ако външността не отговаря на самочувствието/в частност когато е прекалено високо/ на дадения човек,и аз бих му се подигравала.Смешно е.
    Без да са ме засегнали,никога няма да започна първа да обиждам.Не е правилно да тормозиш някой,защото не ти е симпатичен.Няма значение дали във форум или на живо.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си