.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    офертата е модераторка, която във всяка тема парадира как в този зъл, зъл свят ще си остане човек, да ти чете морал....

при това напълно безплатно
    Не чета никому морал.Просто е несправедливо и грозно да се обижда без каквито и да било доводи.
    А ти във всяка една тема, ще ме изкоментираш..
    Имам мнение по въпроса-изразявам го, защо и ти не напривш същото...
    И да светът, в който живеем, е жесток...
    До колко аз съм съумяла да се съхраня като човек и да запазя хуманното в себе си, не мисля че те засяга пряко...!
    абе вие модовете у тоя форум получавате ли пари както в другите нормални?

щото тогава:

вариант 1 - плащат ви - so gag yourselves and stop being annoying little pricks

вариант 2 - не ви плащат и се ентусисасти - *пляс пляс сръце, овации и аплодисменти* - значи да си модератор е просто едно ниво по-висш потребител, който може безнаказано да критикува и никой не смее да го напсува, защото ще го баннат за обида на чичко ушев

"вариант 3" - много яко предаване по канал едно през 90-те години

ПП: уважавам само един единствен модератор и то пристрастно, защото го познавам лично
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    unknown
    модовете са до долу

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Двойният стандарт също е на лице.Вси4ки казват,4е могат да се засегнат само от думите на 4-5 4овека,но пък приемат комплиментите на вси4ки .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    П.П. air_J, извинявай, ама си много глупав/а
    Щото ти викам негърка и ще продължавам да го правя, или има и сериозна причина?
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Не, понеже понякога говориш малко несвързано и алогично, а това,че отказваш да разбереш че съм м/у ''негър'' и българин, не зная дали го правиш, 'щото си мислиш, че ме дразниш или просто 'щото си тъп/а като градинска лейка... това вече не знам
    mindscan

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Не, понеже понякога говориш малко несвързано и алогично, а това,че отказваш да разбереш че съм м/у ''негър'' и българин, не зная дали го правиш, 'щото си мислиш, че ме дразниш или просто 'щото си тъп/а като градинска лейка... това вече не знам
    Не отказвам да разбера, че си между "негър" и българин, но ти защо отказваш да разбереш, че може да ти викам мулатка, или негърка, а мен навика ме кара да използвам второто? Как беше "щото си мислиш, че ме дразниш, или просто щото си тъп/а като градинска лейка", това вече не знам!
    Левски шампион але але!

Град
    София, Люлин
    Глупаво е оправдаваш с навик. Как ще ти е навик да ме наричаш негърка, при условие, че аз не съм.
    mindscan

Град
    Свищов Town
    Отказвам се, заеби, нямам нерви.
    Левски шампион але але!

Град
    София, Люлин
    Или нямаш аргументи.
    mindscan

Град
    София
    Стига ве4е мелодрами де
    бахти,мом4ето ти каза,4е не влага лош смисъл в думата "негър",а ти продължаваш да мърмориш
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Е, па, Къдли, аз си нямам цици и обичам да коментирам твоите. Неприятно ти било. Ама не ти е неприятно да си ги показваш, нали? Аре, моля ви се. Драми...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Ако не влагаш лош смисъл в курва,няма да ме дразни да ми викаш така..
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Е, па, Къдли, аз си нямам цици и обичам да коментирам твоите. Неприятно ти било. Ама не ти е неприятно да си ги показваш, нали? Аре, моля ви се. Драми...
    Оф, все мойте цици дееба... ми такива дрехи имам - с такива се снимам. Изкарахте ме все едно правя пъклени планове да прося комплименти...
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Е, подразни ме изказването ти, че ти било неприятно да ти коментираме циците и се сетих, че не веднъж съм давала мнение за тях.

Айде, айде, такива дрехи си имала. Не си 3ти клас, че мама и баба да ти избират дрехите, които носиш.

Ти пък, кво се оправдаваш. Ебаси смеха.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Оф, все мойте цици дееба... ми такива дрехи имам - с такива се снимам. Изкарахте ме все едно правя пъклени планове да прося комплименти...
    Защо си купуваш такива дрехи? Строго облекло!
    Grumpy old madman

Град
    София
    Виж сега,разликата между мен и нея е голяма.

Тя се засегна от думите на непознат,защото й е казал,4е е негърка.
    После той уто4ни,4е за него негър и мулат са синоними,но ползва втората дума по навик.

Какво си мисли той за нея всъщност и дали е расист си е негов проблем,важното е 4е не я обижда публи4но.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София, Люлин
    Ох, аз не се засягам персонално. Дразни ме факта, че някой си невежа слага хората под общ знаменател. Хайде, щом всички черни са ''негри'', такива да станат индийците, кубинците, индианците, циганите и т.н.
    mindscan

Е, подразни ме изказването ти, че ти било неприятно да ти коментираме циците и се сетих, че не веднъж съм давала мнение за тях.

Айде, айде, такива дрехи си имала. Не си 3ти клас, че мама и баба да ти избират дрехите, които носиш.

Ти пък, кво се оправдаваш. Ебаси смеха.
    Кой е казал, че не съм ги избирала аз? Мисълта ми е, че не се глася специално, за да бъда изкоментирана.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    София
    Ох, аз не се засягам персонално. Дразни ме факта, че някой си невежа слага хората под общ знаменател. Хайде, щом всички черни са ''негри'', такива да станат индийците, кубинците, индианците, циганите и т.н.
    Ем,и ти мислиш 4е можеш да промениш мнението им?
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София, Люлин
    Не се опитвам. Изказвам свое. Нали за тази цел за форумите.
    mindscan

Град
    София
    Ами тогава се извинявам..

Просто бях останала с впе4атление,4е се засягаш и в резултат на това драматизираш.И 4е не разбираш,4е няма как да промениш мнението им.
    За това просто ги заеби,по-лошо е да спориш с твърдоглав 4овек,отколкото самият ти да си.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Ами тогава се извинявам..

Просто бях останала с впе4атление,4е се засягаш и в резултат на това драматизираш.И 4е не разбираш,4е няма как да промениш мнението им.
    За това просто ги заеби,по-лошо е да спориш с твърдоглав 4овек,отколкото самият ти да си.
    Да, знам, обаче ми е трудно да си мълча... Възмущавам се.
    mindscan

Супер фен Аватара на Deadlock
    Интересното е защо си поствате снимките тук, след като твърдите, че ви интересува мнението само на няколко души от форума, които най-вероятно познавате лично и е малоумно да разбирате мнението им за вас тук.. Защо въобще?

А иначе май съм казвала само положителни неща, не съм сигурна обаче. Нямам проблем да кажа, че Къдли е ужасна на снимките от бала си (? с една лилава рокля.. знам ли откъде), защото аз съм някоя си от някой си форум, вие пък сте някви си и е най-разумно моето мнение да има нулева тежест за вас, а аз да си го изказвам от нямане на друга работа. И второто си е факт, а ако първото не е за някого - склонна съм да му се извиня за грубостта и да избягвам повече да го коментирам. Но всички твърдят, че не им пука, тъй че защо се раждат такива теми, не знам.

много смях има в тая тема мноооооооооого

п.с екс-а е едно заядриво ЦЕНЗУРА!Цвети

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Много хора не желаят да се съобразят с правилата и не само наложените във форума, а и тези при общуването, макар и във виргуалния свят...
    На едни им липсват първите 7 години, на други пък дори и интелигентни не им пречи да обиждат и да се правят на големи клечки.И в край на сметка, никой не може да се аргументира.... хейтърите се хранят с отровата, която бълват или по-скоро с последствия от нея..Светът в, който живеем е толкова жесток и ужасен.
    И все пак, като че ли в реалния свят, малко или много се съобразяваме, но стане ли дума за виртуалния- всеки прави каквото си иска, тук нещата са далеч по-лесни и безпроблемни...
    Аз също съм хейтър и се забавлявам да дразня хората, но пак си имам граници..
    Но вие като модератори трябва да си върпите работата и да съблюдавате правилата на форума и да отправяте предупреждения.
    Не да триете постове анонимно или да заключвате теми, а да дойде някой и да каже "СТОП".
    Хах, чак сега ти видях постта...
    Всъщност всеки прави това, което си е наумил.Има правила-че защо да ги спазваме, като може да ги заобиколим.
    И ми е интересно, защо все трява да намесвате модераторския ми пост.С какво толкова съм по-различна от вас?!Да съм се държала с някого грубо неуснователно, да съм отказала на някого помощ?!
    Факт е, че нищо от това, което правим не се оценява.Просто си влизате, разцъквате по темите, разпускате напрежението и като ви омръзне натискате червеното хиксче...
    Не се оплаквам, просто е някакво гадно, постоянно някой да ти държи сметка, защо си казал това и това и да порицава всяко едно твое мнение.
    П.С-До сега не съм трила постове анонимно, и като цяло съм против този тип модерация.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си