- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли писна?
абе вие модовете у тоя форум получавате ли пари както в другите нормални?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
щото тогава:
вариант 1 - плащат ви - so gag yourselves and stop being annoying little pricks
вариант 2 - не ви плащат и се ентусисасти - *пляс пляс сръце, овации и аплодисменти* - значи да си модератор е просто едно ниво по-висш потребител, който може безнаказано да критикува и никой не смее да го напсува, защото ще го баннат за обида на чичко ушев
"вариант 3" - много яко предаване по канал едно през 90-те години
ПП: уважавам само един единствен модератор и то пристрастно, защото го познавам лично
модовете са до долу![]()
Двойният стандарт също е на лице.Вси4ки казват,4е могат да се засегнат само от думите на 4-5 4овека,но пък приемат комплиментите на вси4ки.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Щото ти викам негърка и ще продължавам да го правя, или има и сериозна причина?Първоначално написано от preichetoy
![]()
Левски шампион але але!
Не, понеже понякога говориш малко несвързано и алогично, а това,че отказваш да разбереш че съм м/у ''негър'' и българин, не зная дали го правиш, 'щото си мислиш, че ме дразниш или просто 'щото си тъп/а като градинска лейка... това вече не знамПървоначално написано от air_J
mindscan
Не отказвам да разбера, че си между "негър" и българин, но ти защо отказваш да разбереш, че може да ти викам мулатка, или негърка, а мен навика ме кара да използвам второто? Как беше "щото си мислиш, че ме дразниш, или просто щото си тъп/а като градинска лейка", това вече не знам!Първоначално написано от preichetoy
![]()
Левски шампион але але!
Глупаво е оправдаваш с навик. Как ще ти е навик да ме наричаш негърка, при условие, че аз не съм.
mindscan
Отказвам се, заеби, нямам нерви.![]()
Левски шампион але але!
Стига ве4е мелодрами де
бахти,мом4ето ти каза,4е не влага лош смисъл в думата "негър",а ти продължаваш да мърмориш
Dwight D. Eisenhower
Е, па, Къдли, аз си нямам цици и обичам да коментирам твоите. Неприятно ти било. Ама не ти е неприятно да си ги показваш, нали? Аре, моля ви се. Драми...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ако не влагаш лош смисъл в курва,няма да ме дразни да ми викаш така..
Dwight D. Eisenhower
Оф, все мойте цици дееба... ми такива дрехи имам - с такива се снимам. Изкарахте ме все едно правя пъклени планове да прося комплименти...Първоначално написано от bungle
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Е, подразни ме изказването ти, че ти било неприятно да ти коментираме циците и се сетих, че не веднъж съм давала мнение за тях.
Айде, айде, такива дрехи си имала. Не си 3ти клас, че мама и баба да ти избират дрехите, които носиш.
Ти пък, кво се оправдаваш. Ебаси смеха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Защо си купуваш такива дрехи? Строго облекло!Първоначално написано от Felis_Dirus
Grumpy old madman
Виж сега,разликата между мен и нея е голяма.
Тя се засегна от думите на непознат,защото й е казал,4е е негърка.
После той уто4ни,4е за него негър и мулат са синоними,но ползва втората дума по навик.
Какво си мисли той за нея всъщност и дали е расист си е негов проблем,важното е 4е не я обижда публи4но.
Dwight D. Eisenhower
Ох, аз не се засягам персонално. Дразни ме факта, че някой си невежа слага хората под общ знаменател. Хайде, щом всички черни са ''негри'', такива да станат индийците, кубинците, индианците, циганите и т.н.
mindscan
Кой е казал, че не съм ги избирала аз? Мисълта ми е, че не се глася специално, за да бъда изкоментирана.Първоначално написано от bungle
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ем,и ти мислиш 4е можеш да промениш мнението им?Първоначално написано от preichetoy
Dwight D. Eisenhower
Не се опитвам. Изказвам свое. Нали за тази цел за форумите.
mindscan
Ами тогава се извинявам..
Просто бях останала с впе4атление,4е се засягаш и в резултат на това драматизираш.И 4е не разбираш,4е няма как да промениш мнението им.
За това просто ги заеби,по-лошо е да спориш с твърдоглав 4овек,отколкото самият ти да си.
Dwight D. Eisenhower
Да, знам, обаче ми е трудно да си мълча... Възмущавам се.Първоначално написано от RAWRRR
mindscan
Интересното е защо си поствате снимките тук, след като твърдите, че ви интересува мнението само на няколко души от форума, които най-вероятно познавате лично и е малоумно да разбирате мнението им за вас тук.. Защо въобще?
А иначе май съм казвала само положителни неща, не съм сигурна обаче. Нямам проблем да кажа, че Къдли е ужасна на снимките от бала си (? с една лилава рокля.. знам ли откъде), защото аз съм някоя си от някой си форум, вие пък сте някви си и е най-разумно моето мнение да има нулева тежест за вас, а аз да си го изказвам от нямане на друга работа. И второто си е факт, а ако първото не е за някого - склонна съм да му се извиня за грубостта и да избягвам повече да го коментирам. Но всички твърдят, че не им пука, тъй че защо се раждат такива теми, не знам.
много смях има в тая тема мноооооооооого
п.с екс-а е едно заядривоЦЕНЗУРА!Цвети
Хах, чак сега ти видях постта...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Всъщност всеки прави това, което си е наумил.Има правила-че защо да ги спазваме, като може да ги заобиколим.
И ми е интересно, защо все трява да намесвате модераторския ми пост.С какво толкова съм по-различна от вас?!Да съм се държала с някого грубо неуснователно, да съм отказала на някого помощ?!
Факт е, че нищо от това, което правим не се оценява.Просто си влизате, разцъквате по темите, разпускате напрежението и като ви омръзне натискате червеното хиксче...
Не се оплаквам, просто е някакво гадно, постоянно някой да ти държи сметка, защо си казал това и това и да порицава всяко едно твое мнение.
П.С-До сега не съм трила постове анонимно, и като цяло съм против този тип модерация.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone