.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Град
    In Devil's Castle
    признавам си,че коментирам хората,но не от злоба,а защото обичам да наблюдавам и да си правя заключения
    someone else...

Не е въпросът дали на някого му пука, или не, а просто, че този маниер е отвратителен. Клюки, сплетни, обсъждане - това ми напомня за кокошарник, пълен с чавки.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Не е въпросът дали на някого му пука, или не, а просто, че този маниер е отвратителен. Клюки, сплетни, обсъждане - това ми напомня за кокошарник, пълен с чавки.
    Е, нали само за обсъждането говорим, какви клюки и сплетни. Или за да изглежда по-отвратително Окей, маниерът е отвратителен, сега идваме ли на въпроса 'На кого му пука?!' ?
    Между другото, ти защо си постваш снимките?

Цитирай Първоначално написано от Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Е, нали само за обсъждането говорим, какви клюки и сплетни. Или за да изглежда по-отвратително Окей, маниерът е отвратителен, сега идваме ли на въпроса 'На кого му пука?!' ?
    Между другото, ти защо си постваш снимките?

Айде бе, колко спорове са се вихрили в темата за снимките, какви сеири е имало, пък после нямало сплетни.

Поствам си снимките просто така, без някаква особена причина. Какъв отговор очакваш? И защо отново всичко опира до мен?
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Айде бе, колко спорове са се вихрили в темата за снимките, какви сеири е имало, пък после нямало сплетни.

Поствам си снимките просто така, без някаква особена причина. Какъв отговор очакваш? И защо отново всичко опира до мен?
    Очевидно влагам в думата друго значение. (:

В предния си пост попитах всички, сега с теб си говорим и затова теб питам. А има ли значение за теб дали някой ще изкоментира снимките ти и дали коментарите ще са положителни? Любопитствам си просто, не очаквам нещо конкретно.

Никога не съм имала някакво кой знае какво високо мнение за външността си. Просто.. нормално момиче и толкова. Затова и никога, ама никога не съм очаквала някакви положителни коментари, свързани с визията ми. А отрицателните - всеки човек си има кусури. Когато и да реши един човек може да се заяде с друг относно недостатъците му във външния вид.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Аха, благодаря. (:

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Eм да права си... аз също много лайна говора.... дали понякога наистина защото ги мисля.. или за да не остана по-назад от "съперника" или от компанията (олигофрени) или понякога говоря неща които не мисля наистина но в пристъп на нерви ... к'во може да се каже? НО поне като не съм права .. ми тежи съвеста... и после се извинявам... защото понякога има варианти да говориш преди да помислиш.. и стават яко бозища.... и кофти ситуации...

Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Lunatic-, ScionOfStorm и OtherDimension, стига сте разводнявали темата! Имате си цял раздел за глупости!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    unknown
    ЦЕНЗУРА!

.: machoka :.

ЦЕНЗУРА!

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    unknown
    ЦЕНЗУРА!

ЦЕНЗУРА!

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ЦЕНЗУРА!

Мега фен Аватара на machoka
    "Негро" е официалното, международно обидно название за всички афро-американци или други чернокожи.
    Ако момичето се обижда как я наричате, има пълното право да ми се оплаче на ЛС и аз да ви зашия расистките устни. Разбира се, има и такива които нарочно подклаждат спора на расова тематика, те пък съвсем да не се надяват, че ще виреят из тези среди. Могат да очакват скоростен билет към банановата република - там при 'негрите'.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз също донякъде смятам за неправилно да се обсъждат на висок глас недостатъците на някой , който не е виновен за тях. Има хора , дето това им е основната работа - да ходят и да злобеят наляво - надясно кой къде имал пъпка и т.н.
    Но има и други , дето просто си казват мнението просто ей така , без да искат да обидят никого , забелязват нещо и си го казват без лоша умисъл - примерно че някой не е от най красивите.

Аз например си пускам снимки в темата за снимките просто ей така - да се покажа на съфорумниците - не очаквам нито хвалебствия нито нищо.
    Ако някой не ме хареса , и ми го каже - добре уважавам му мнението.
    Има право да изказва впечатление човека, било то добро или лошо.

Но пък и си личи кога коментара не е искрен , ами е злобен с цел да те обиди и нарани. За момичето - мулатката например , имаше някви индивиди , дето направо провокират нарочно расистки спорове и разпалват огъня насила - ей тва вече е комплексарско и малоумно.
    Ами като не и е приятно да я наричат негърка , какъвто и смисъл да влагат ,какво толкова ще им стане просто да спрат! ! Или са толкова прости че не могат да измислят друга дума с която да заместят тази, или нарочно искат да обидят момичето и да я и унижат заради цвета на кожата и. Ей тва е простащина.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    "Негро" е официалното, международно обидно название за всички афро-американци или други чернокожи.
    Ако момичето се обижда как я наричате, има пълното право да ми се оплаче на ЛС и аз да ви зашия расистките устни. Разбира се, има и такива които нарочно подклаждат спора на расова тематика, те пък съвсем да не се надяват, че ще виреят из тези среди. Могат да очакват скоростен билет към банановата република - там при 'негрите'.

а магалите и рязаните обичаш ли ги ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си