- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дали ми е дошло?
Момичета помооооощ!!!Станах си сега аз и гледам на гащите си някакво тъмно петно не мога да разбера кръв ли е какво е но май а кръвна 13г. какво означава това че ми е дошло ли какво!плс помогнете незнам какво да правя
т.7 и т.1
krem4et0
To infinity and beyond.
da skupa,nai veroqtno ti e do6lo![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ми най-вероятно ти е дошло спох
Ми дошло ти,спокс на мен ми дойде на 12..![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
благодаря много на всички сега трябва да кажа на мама и да си сложа превръзка![]()
![]()
To infinity and beyond.
А момичета трябва ли да се притеснявам,че кръвта е някак си по тъмна
To infinity and beyond.
Kogato mi doide za pyrvi pyt, kolkoto i smeshno da zvuchi, az misleh, che sym se naakala, zashtoto i moeto beshe tymno. Ama mi doide na 12, kakvo da pravq, detski akyl...![]()
Nadelina ти остави друго,ама и аз си помислих същото![]()
значи не трябва да се притеснявам
![]()
To infinity and beyond.
кажете де трябва ли да се притеснявам![]()
To infinity and beyond.
Ot kakvo da se pritesnqvash? Na vsichki ni idva cikala rano ili kysno.
Не виждам повод за притеснение![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
оле и аз си помислих, че съм се наакалаБях в училище и мн се шашнах
ама да на 12 какво може да се очаква ... дете
:P Кажи на мама тя знае какво да прави
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
честито са измиваш дупарата тураш превръзка казваш на мамето и тЕка
Айде честито и както казаха преди мен - радвай се,че ти е дошло във вас,а не някъде навънОсвен това няма от какво да се притесняваш
и на мен си ми беше по-тъмна кръвта ама това е,защото ти е за първи път
А и често в първите 1-2 дена е така без значение от колко време имаш цикъл
![]()
Честито![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Дошло ти е.Първия път винаги е почти кафява кръвта.Напълно нормално е вс,споко.Подсигури се с мн превръзки,защото първите няколко пъти почти при всяка е мн обилно,аз сега съм почти на 13 и точно тва ме дразни.
![]()
Дошло ти е.Първия път винаги е почти кафява кръвта.Напълно нормално е вс,споко.Подсигури се с мн превръзки,защото първите няколко пъти почти при всяка е мн обилно,аз сега съм почти на 13 и точно тва ме дразни.
![]()
И на мене явно днеска ....ми е доошло.И аз си помислих че съм се..наакалаПървоначално написано от cool_doll
и наистина кръвта беше доста тъмна...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
хах,само аз ли зацепих веднага,че ми е дошло?!?
аз бях на 12 и си знаех за тези неща...стана ми странно,ама си реагирах мн трезво(като изключим факта,че първите няколко месеца въобще не казах на мама)
не разбирам как може да си помислите,че сте се наакали![]()
и в цикъла няма нищо притеснително,малко е досадно всеки месец по 3-4 дена(поне при мен е така),ама се свиква![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Честито!Кръвта е по-тъмна, защото не е само кръв, а и разни други неща, които тялото ти трябва да изхвърли. Няма нищо страшно, само може да се радваш, че се развиваш нормално.
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хах и аз така помислихПървоначално написано от Nadelina
![]()